Bargello açık parfüm kullananlar..

ankarada tam olarak nerede aldırabilirim yada görev için gidersem alırım çok sevinirim yazarsan
bu arada bargello black opium aldım çok başarılı sadece ilk notalarında kalıyor koku son haline ulaşmıyor sanki ama beğendim ben lacoste classic aldım oda çok başarılı burberry classicin yumuşatıcıya batırılmış vanilyasız hali gibi bir koku

ankarada tam olarak nerede aldırabilirim yada görev için gidersem alırım çok sevinirim yazarsan
bu arada bargello black opium aldım çok başarılı sadece ilk notalarında kalıyor koku son haline ulaşmıyor sanki ama beğendim ben lacoste classic aldım oda çok başarılı burberry classicin yumuşatıcıya batırılmış vanilyasız hali gibi bir koku

Lacoste classic bende seviyorum :) Dp versiyonunu denemiştim güzeldi.

Bargelloyu denemedim.

Canım ben beytepe kampüsünün icindeki bi kozmetikçiden aldım.

Bayanlar merhaba :KK25:
Açık parfümden hiç anlamayan,parfümden de pek anlamayan biri olarak öneriler isteyeceğim.
Temiz kokulu,hatta böyle şampuan gibi bile olabilir,hafif ama kalıcı bir önerilerinize açığım.
Yaşım da 22,onu da belirteyim.
Bergello ya da d&p fark etmez.
Şimdiden teşekkürler.

Bayanlar merhaba :KK25:
Açık parfümden hiç anlamayan,parfümden de pek anlamayan biri olarak öneriler isteyeceğim.
Temiz kokulu,hatta böyle şampuan gibi bile olabilir,hafif ama kalıcı bir önerilerinize açığım.
Yaşım da 22,onu da belirteyim.
Bergello ya da d&p fark etmez.
Şimdiden teşekkürler.

Pure poison bakabilirsin :)

buradan aldığım la vie est belle'i kullanmayacağım artık.
hiçbir şey anlamadım bu kokudan.
sevmiyorum ben bargelloyu galiba.
kokladığım parfümlerin çoğu oldukça kötü.
david walker'da da öyle genelde.
en iyisi her zaman dp'dir.

bargellodan kalıcı baymayan ve herkes de cok sık rastlanılmayan kokular 122 ve 436 .
320 sexy amberi denedim cok arada kalmıs bı koku ne hafif ne ağır yıne umdugumu bulamadım kızlar:KK43:

E="nlysglk, post: 42963755, member: 245416"]436 yı da merak ettim bu arada :)[/QUOTE]
Canim 436 içinde hanımeli gardenya misk vanilya olan yumuşak bi koku biraz bana temizlik hissi cagristirio. Sexy amberde kehribarli bi koku ama odunsu bi noktası var kehribari kiriyo değişik yakisana çok guzel bi
koku .bana gtmedi arkadaşı m beyaz tenli süper oldu ben buğday yine 122 aldım .dene bakalım sende nasıl durcak ..umarım yakışır.

E="nlysglk, post: 42963755, member: 245416"]436 yı da merak ettim bu arada :)
Canim 436 içinde hanımeli gardenya misk vanilya olan yumuşak bi koku biraz bana temizlik hissi cagristirio. Sexy amberde kehribarli bi koku ama odunsu bi noktası var kehribari kiriyo değişik yakisana çok guzel bi
koku .bana gtmedi arkadaşı m beyaz tenli süper oldu ben buğday yine 122 aldım .dene bakalım sende nasıl durcak ..umarım yakışır.[/QUOTE]

Hee bıde 218 Jimmy choo var oda hoş hem klasik hem spor hem gece hem gündüz kullanılacak cinsten ona da bak .

X