öylemiymiş ilk defa duydum..Givenchy ange ou demon medcezir de sude kullanıyomuş bu parfümü.. Şuanda sudenin parfümü diye satılıyomuş.. hani bir ara aşkı memnuda bihterin parfümü Givenchy Absolutely İrresistible vardı onun gibi olucak buda sanırsam.. Meşhur bihterin parfümü diyolardı.. Ange ou demon içinde meşhur sudenin parfümü diyolarmış
Yok kuzum bende izlemiyorum ki ekşi sözlükte yazmışlar ordan öğrendimöylemiymiş ilk defa duydum..bu diziyi pek izlemediğim için hiç görmedim tontişim
Anladım kuzucuk..Yok kuzum bende izlemiyorum ki ekşi sözlükte yazmışlar ordan öğrendim
Ben de bakayım bi bitanem ..sevindim DP de olduğuna :)Aayy gerçektenmi çok güzel bi haber oldu bu yaaçook teşekkür ediyorum canım hemen bakmam lazım dp dekine
Aynen bende çok sevindim kuzumBen de bakayım bi bitanem ..sevindim DP de olduğuna :)
Okunuşu nasıl bu parfümün kuzum biliyor musun?Aynen bende çok sevindim kuzum
ivanşi anjo dimon muş :)) nekadar doğru bilmiyorum sephoradaki kız böyle didiydi :)Okunuşu nasıl bu parfümün kuzum biliyor musun?
ivanşi anjo dimon muş :)) nekadar doğru bilmiyorum sephoradaki kız böyle didiydi :)
Nekadar zor dimi telaffuzu balım
BirazcıkNekadar zor dimi telaffuzu balım
Valla benim pek givenchy parfümleriyle işim olmuyodu sephorada öylesine bakınırken kız sıktı bileğime sizi görünce aklıma bu parfüm geldi dedi sıktı :) ne bu dedim ivanşi anjo dimon dediBirazcıkama givençi diye biliyorum ben
Kuzum bu bargelloya has olan bişey sanırım :) Artık tüm çevrem de dahil arkadaşlarımdan da duyuyorum bunu burdada okuyorum bu problemi şaşırmıyorum gerçekten :) Uzun zamandır almıyorum bargellodan parfüm alıcağımıda sanmıyorum
aynen kuzum aynenben de başka marka arayışlarına girdim valla napayım buram buram alkol kokmak istemiyorum..
Aayy gerçektenmi çok güzel bi haber oldu bu yaaçook teşekkür ediyorum canım hemen bakmam lazım dp dekine
Tmamdır canım :) ben bakınca mutlaka yazıcam buraya gerekirse konu bile açarım :) bende öyle gecelik gündelik diye ayrım yapmam yaz kış diye ayırırım genelde ama çok seversem yazında kışında gecede gündüzde kullanırım :) mutlaka bakıp bilgilendiricem siziRica ederim canım:) bakınca bizi de bilgilendirirsen sevinirim.Bakalım orijinaliyle dp deki arasında çok fark varmı.İlk başta biraz ağır gibi ama bekleyince koku oturuyor.Esasında özel günler için kullanımlık gibi,ama ben gündelik de kullanıyordum:)
Tmamdır canım :) ben bakınca mutlaka yazıcam buraya gerekirse konu bile açarım :) bende öyle gecelik gündelik diye ayrım yapmam yaz kış diye ayırırım genelde ama çok seversem yazında kışında gecede gündüzde kullanırım :) mutlaka bakıp bilgilendiricem sizi
Yaa dimi benim eşim şimdiye kadar chance'ın dışında hiç bi kokudan etkilenmedi ama bu kokuyu hemen kendisi farketti valla :) çok beğendim evet ilk başta ağır oluyo ama oturunca gerçekten çok enfes karakterli bi kokuya dönüşüyo düz kokmuyor değişiyor kokusu bu hoşuma gitti :) ben açıkcası yazın 1 pıs la dozunu ayarlar yine kullanırım gibime geliyor :) az sıkarak ne kendimizi nede insanları bunaltmayız bizde :) d&p deki versiyonuna bakıcam mutlaka orjinali çok güzeldi eğer dp de kide güzelse mutlaka alırım sizide bilgilendiririmTamam canım bekliyoruz:) Bende öyleyim,sevdiğim kokuyu genelde her zaman kullanırım.Bir tek yaz kış diye ayırmak lazım.Yazın ağır koku bayıyor:) Bu koku gerçekten güzel,kullandığım zaman çok soran oldu.Hatta tanıdık bir abi yolda durdurup kokunun adını aldı,eşime aynısından alıcam dedi:)
Yaa dimi benim eşim şimdiye kadar chance'ın dışında hiç bi kokudan etkilenmedi ama bu kokuyu hemen kendisi farketti valla :) çok beğendim evet ilk başta ağır oluyo ama oturunca gerçekten çok enfes karakterli bi kokuya dönüşüyo düz kokmuyor değişiyor kokusu bu hoşuma gitti :) ben açıkcası yazın 1 pıs la dozunu ayarlar yine kullanırım gibime geliyor :) az sıkarak ne kendimizi nede insanları bunaltmayız bizde :) d&p deki versiyonuna bakıcam mutlaka orjinali çok güzeldi eğer dp de kide güzelse mutlaka alırım sizide bilgilendiririm[/Q
Eşin beğenmişse ne güzel:) İnşallah orijinaline yakındır,birde bu kokunun hafif olanı varmış,ama dp de onun açığı yok.Aynen canım az sıkmak kaydıyla yazın da kullanılabilir.Kokuyu bir tek annem beğenmedi,o da alerjisi var,ağır buldu:) haricinde hep olumlu yanıtlar aldım.
Anneler hep hafif kokular sever zaten :) ağır kokuları hiç kaldıramazlar benim annemde öyle :)