Bizde ilerde nası olucaz acaba :) hoş ben herdaim chance kullanırım benim kaldırabildiğim ve hiç rahatsız olmadığın tek koku chance ♥ :)Aynen valla:)) ağır kokuya dayanamıyor..hafif çiçeksi kokular seviyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde ilerde nası olucaz acaba :) hoş ben herdaim chance kullanırım benim kaldırabildiğim ve hiç rahatsız olmadığın tek koku chance ♥ :)Aynen valla:)) ağır kokuya dayanamıyor..hafif çiçeksi kokular seviyor
aynen kuzum aynen
böyle problemlerle karşılaşınca insan başka marka arayışlarına giriyor sansiro iyidir d&p çok daha iyi tabi benim görüşüm bide david walker ı merak ediyorum oda benim yakınımda hiiç yok çook uzakta gidemiyorum bi açılsa anadolu yakasına david walker çok iyi olucak
David walker dimi kuzum.. valla bak orası daha kaliteli daha temiz diye duydum her giden memnun hiç şikayet duymadım :)bakırköyde vardı galiba o marka.. yolum düşerse ona da bakayım bari.. sağol canım..
David walker dimi kuzum.. valla bak orası daha kaliteli daha temiz diye duydum her giden memnun hiç şikayet duymadım :)
Tamam canımaa tüh geçen gittiğimde girmiştim bir koku denedim ama pek dikkat etmedim bilindik bir marka değil diye biliyordum.. bir dahaki gidişimde kesin denerim o zaman..
yaa ben hic bilmiyorum valla nasi okunuyo :)
Bu yine Chanel chance muhabbeti ne dönecekyaa ben hic bilmiyorum valla nasi okunuyo :)
Yokmu bilen biri aydinlatsin bizi
hehe olurmu olur balımBu yine Chanel chance muhabbeti ne dönecek
Kuzum simdik biz parfumu gorumcemle bi guzel calkaladik cok eglenceliydi :) ici bi kopurdu falan.. Baloncuk baloncuk oldu :) sonra yavasca kapagini actik bi kokladik ki aman allahim inanilmaz bi koku bu dedik..! Bi mayhos bi eksi ki sorma gitsin velhasil anlamis oldukki calkalamakta fayda etmedi.. Dayanamadik attik bizde copeÇalkala kuzum sonra sonuçları bana da bildir
Jivenşi ozaman dogrusu belki kiz bana jivenşi demistir de ben ivenşi anlamisimdirjivenşi diye biliyorum ben
Hahahaha aa nasıl olur onun calkalayacinca düzelmesi lazımdı .. siz calkalamayi becerememissinizdirKuzum simdik biz parfumu gorumcemle bi guzel calkaladik cok eglenceliydi :) ici bi kopurdu falan.. Baloncuk baloncuk oldu :) sonra yavasca kapagini actik bi kokladik ki aman allahim inanilmaz bi koku bu dedik..! Bi mayhos bi eksi ki sorma gitsin velhasil anlamis oldukki calkalamakta fayda etmedi.. Dayanamadik attik bizde cope
Hehehe valla balim cok guzel calkaladik inan ki bu zevki bi ara seninde yasaman lazim :)) cidden biz beceremedik heralde yaa bi ise yaramadi calkalamakHahahaha aa nasıl olur onun calkalayacinca düzelmesi lazımdı .. siz calkalamayi becerememissinizdir
Jivenşi ozaman dogrusu belki kiz bana jivenşi demistir de ben ivenşi anlamisimdir [/QUOTE
Siz hangisini isterseniz onu doğru bulup söyleyin kuzum çok uzayan bir mevzu hakikaten..
Birileri bargelloda christina aguilera by night denese ve yorum yapsa keşke ya. =(
Çok çok fazla güzel kokuyordu orijinali.
Ama hiç kalıcı değildi. Üretimi de durdu.
Ben bargello olan tarafa gidemediğim için deneyemiyorum. =(
ben de jivanji enc o deymın
ben denerim bu hafta ama orjinalini bilmiyorum.. alkol yoğunluğu vesaire bakımından yorumlarım istersen.. ben de orjinalini denemek istiyordum ama bulamadım bir türlü.. ne onu ne de diğer star parfümlerini..