Bargello açık parfüm kullananlar..

Bitanem orjinaline en yakın kokuları kesinlikle dp üretiyor.. Bargello orjinalinden çok farklı.. Çok keskin ve ağır.. Bir iki kokusu dışında.. Bu koku da orjinalinden alakasız Bargelloda
Anladım canımıniçi :KK15: evet orjinaller bargelloda gerçekten alakasız oluyor.. body olsun manifesto olsun mania olsun daha bisürü parfüm kıyasladım hepsinde alakasız olmuş bargello.. işte bir görümcem alıyor bargellodan 212 sexy oda en son aldığım bi garip kokmaya başladı dedi öylece duruyor ay bak aklıma geldi dur akşam eve gidince görümcemle çalkalayalım bakalım parfümü nolucak :KK48:

Anladım canımıniçi :KK15: evet orjinaller bargelloda gerçekten alakasız oluyor.. body olsun manifesto olsun mania olsun daha bisürü parfüm kıyasladım hepsinde alakasız olmuş bargello.. işte bir görümcem alıyor bargellodan 212 sexy oda en son aldığım bi garip kokmaya başladı dedi öylece duruyor ay bak aklıma geldi dur akşam eve gidince görümcemle çalkalayalım bakalım parfümü nolucak :KK48:
Çalkala kuzum sonra sonuçları bana da bildir
xenforo-smilies-kk70.gif

O nasıl biR koku Nurayım? Tarif etsene birazcık
Fsıtığım yaa böyle vanilyalı çiçekli bir koku ama gerçekten çok tarz karakterli bi koku kremsi birde etrafa yayılıyor kokusu sadece bileğime sıktım testerdan ama akşam eve gelince eşim bi koku geliyor senden dedi hemen farketti aa unuttum bi parfüm denedim nası dedim kokusu burnuma yapıştı dedi çok güzel dedi.. eşimide çok etkiledi şimdiye kadar bi chance etkiliyodu eşimi ya gerçekten çok güzel bi parfüm orjinal alıcam ben bu parfümü :KK68:
Çalkala kuzum sonra sonuçları bana da bildir
xenforo-smilies-kk70.gif
Tamam bebekimm çalkalar çalkalamaz yazarım :-)

Aa merak ettim yaa kesin deneyeceğim bu parfümü nurayım.. TariflErine göre sevebileceğim tarzda koku bitanem

Dp ' de olaydı iyiydi ya ordan ilk denemesini yapardım baktım çok beğendim alırdım orjinalini :)
Aynen bal bidonum d&p de olsaydı süper olurdu bargello gibi her önüne gelen parfümün her yeni çıkan kokunun taklidini yapmıyor d&p işte.. yapıncada kaliteli oluyor gerçekten d&p bugüne kadar ilk ve tek kaliteli açık parfümcü benim gözümde :KK19:

Kızlar givenchy ange ou demon'un açığı Dp de var. Le secret olanı dp de yok. Bir ara bende kullandım.Etkileyici bir koku,herkes soruyordu,ama bir müddet sonra ağır gelmeye başladı bıraktım.

Kızlar givenchy ange ou demon'un açığı Dp de var. Le secret olanı dp de yok. Bir ara bende kullandım.Etkileyici bir koku,herkes soruyordu,ama bir müddet sonra ağır gelmeye başladı bıraktım.
Aayy gerçektenmi çok güzel bi haber oldu bu yaa :KK15: çook teşekkür ediyorum canım hemen bakmam lazım dp dekine :KK19:

Kuzum çok mu güzel bir koku bu?
Valla bitanem ben aslına sorarsan bileğime sıktırdım parfümü sephorada hemen koklamiyim dedim ne biliyim bileğimde kaldı koku unutmuşum koklamayı başka mağazaları gezerken burnuma bi koku geliyo çok hoş diyorum acaba kim kullanıyo bu kokuyu diye etrafıma bakıyodum meğerse bileğimden geliyomuş :)) eve gittim ellerimi yıkadım çıkmamış koku eşimde eve geldiğinde akşam senden bi koku geliyo dedi normalde denediğim her kokuyu hemen koklatırım baak bu nası diye bunu unuttum sormayı kendi farketti :)) gerçekten güzel kuzum ilk başta ağır gelebilir ama durdukça hafifliyor kremsi vanilya çiçek ama çok hoş bi kokuya dönüşüyo tarz karakterli bi koku mutlaka bak kuzum :KK19:

Valla bitanem ben aslına sorarsan bileğime sıktırdım parfümü sephorada hemen koklamiyim dedim ne biliyim bileğimde kaldı koku unutmuşum koklamayı başka mağazaları gezerken burnuma bi koku geliyo çok hoş diyorum acaba kim kullanıyo bu kokuyu diye etrafıma bakıyodum meğerse bileğimden geliyomuş :)) eve gittim ellerimi yıkadım çıkmamış koku eşimde eve geldiğinde akşam senden bi koku geliyo dedi normalde denediğim her kokuyu hemen koklatırım baak bu nası diye bunu unuttum sormayı kendi farketti :)) gerçekten güzel kuzum ilk başta ağır gelebilir ama durdukça hafifliyor kremsi vanilya çiçek ama çok hoş bi kokuya dönüşüyo tarz karakterli bi koku mutlaka bak kuzum :KK19:
Anladım kuzucuk.. Tamam bende bakarım bi ara:KK19::KK15:

Givenchy ange ou demon medcezir de sude kullanıyomuş bu parfümü.. Şuanda sudenin parfümü diye satılıyomuş.. hani bir ara aşkı memnuda bihterin parfümü Givenchy Absolutely İrresistible vardı onun gibi olucak buda sanırsam.. Meşhur bihterin parfümü diyolardı.. Ange ou demon içinde meşhur sudenin parfümü diyolarmış:KK53:

X