Bargello açık parfüm kullananlar..

Kuzum bende rose the one'ı pek aman aman bulmadım işte bunu kullanmalıyım harika bi parfüm dedirtmedi bana ama güzel farklı bi kokusu var :))

Rose the one ı bende denemiştim bargellodan David Walker dan da baktım.. Bende de aynı şekilde alma isteği uyandırmadı.. Hafif bir gül kokusu var direk aldığım tek koku bu oldu farklılığı yok ama tabi orjinalini bilemem

Orjinalinden baktım bebekim ben sephoradan.. bargellodan bakmadım manifesto daki gibi yanıltabilir beni diye :) manifestoyuda ilk bargelloda denedim hüsrana uğradım gerçekten.. ama orjinali çok güzel alıp kullanabilirim manifestoyu ben ama yayılmıyor dediler bu parfüm için :) almam sanırım.. Rose the one'ıda bu sebeple orjinal denedim ben aman aman değil bence ölüp bitilecek bi parfüm değil alıp kullanmam ama kendine has güzel bir kokusu var =)

Orjinaline hep bakmak istemiştim ama yoktu hiç bir yerde.. Açık olanı da gayet kalıcı fena değil ama farklı değil

hayırdır ablacım avukatımısın nurayın? veya şirketmisiniz? yada tek şahısta birden fazla üyemi? bana derdimi soruyorsunda sizin derdiniz ne ben anlamadım koskoca sitede çatışacak siz kaldınız veya ben kaldım ne iş ???kinayeli çarpıtma sözünüze gelince. ben açıklma yazıyorum sizin cenabtan kopyala yapıştıra benziyor diyerek okumadım cevabı geliyor, çok da tın ama siz sormuştunuz bende cavap yazmıştım. sonrasında ben dp ve baregellodan parfüm aldım kullandım iki markanın da güzel kokular ürettiğini ve her ikisininde emeğine saygı duyulması gerektiğini yazdım sizin cenahtan sen bargello çalışanısın kendini çok belli ediyon cevabı geldi. ve bende af buyurun gülmesi zor bir tarafımla güldüm.( ha ayrıca konuşmalarınızda kullandığınız görsel resimlerde seviyenizi belli eden türden) kinaye yaparken tekrardan düşünün bakalım okuduğunu anlayan ve samimi bir tartışma isteyen kişinin üslubu böylemi olur? sorun kendinize sonra kinaye yapın. şunuda söyleyim şuana kadarki üslubum gayet seviyeliydi, şayet bana sarmaya devam ederseniz bu sefer sizin seviyenize iner sizi çok güzel bozarım.(editörünüz ne hikmetse beni bu sefer engellememiş)

Dün arkadaşım söyledi bargello dan aldığım parfüm farklı kokmaya başladı diye alalı 2 hafta olmuş halbu ki ben de iade et dedim bakalım alacaklar mı???

Dün arkadaşım söyledi bargello dan aldığım parfüm farklı kokmaya başladı diye alalı 2 hafta olmuş halbu ki ben de iade et dedim bakalım alacaklar mı???
İade yapıcaklarını sanmıyorum masumum ama hangi şubeden almış belki değişim yapabilirler ama o şubeye gitmeden önce bargellonun müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etsin şubeyi..

İade yapıcaklarını sanmıyorum masumum ama hangi şubeden almış belki değişim yapabilirler ama o şubeye gitmeden önce bargellonun müşteri hizmetlerini arayıp şikayet etsin şubeyi..
Mantıklı canımm bahçeliden almış orda oturuyor zaten..

Mantıklı canımm bahçeliden almış orda oturuyor zaten..
Değişim yapıcaklardır büyük bi ihtimal çok fazla kullanmamışsa tabi ama ilk başta merkezi arasın şikayetini dile getirsin.. Müşteri hizmetleri çok ilgili bu konuda ben çok kez aradım konuştum danıştığım şeylerde olmuştu

Yok çok fazla kullanmamış bana gösterdi alalı da 2 hafta olmuş işte.. Bende değiştirirler diye düşünüyorum

Yok çok fazla kullanmamış bana gösterdi alalı da 2 hafta olmuş işte.. Bende değiştirirler diye düşünüyorum
Değiştirirler ozaman kesin.. Bu problem niye sadece bargelloda oluyo ki şüphe uyandırıcı.. orjinal bir parfümde veyahut d&p de böyle bir problem olmuyoken neden bargelloda oluyor.. Birde çalkalayınca düzeliyor falan.. Arkadaşına söyle kuzum bi çalkalasın belki düzelir parfümü..

Çalkalama mı? Yok ya ne alakası var ki.. Benim de D&P den kullandığım parfümler oldu bende hiç öyle bir sorun yaşamadım zaten bizim burda bargello yok sadece bir defa Avm de denk geldi rose the one a baktım onu da almadım biliyosundur.. Onun dışında ben hiç bargellodan kullanmadığım için bilgim yok.. Bence bu değişik bir sorun

Grey_ 'imm kuzumm birçok parfüm kullandım bargello olsun dp olsun orjinal olsun çokça kıyaslama da yaptım orjinale benzerlik olarak benim gözümde bargello sıfır ama bu koku d&p de yok guerlain ange ou demon orjinal baktım çook beğendim acaba diyorum sen biliyomusun bu kokuyu bargelloda nasıl sanki daha önce kullandığını sevdiğini okudum gibi hatırlıyorum bi soriyim dedim bargellodan alınır mı alınmaz mı sana güveniyorum bu konuda fıstığım

Son düzenleme:
Evet masumum biliyorum anlatmıştın.. Bence de kuzum bu çalkalama olayı değişik bi durum kesinlikle..

Kuzum bu bargelloya has olan bişey sanırım :) Artık tüm çevrem de dahil arkadaşlarımdan da duyuyorum bunu burdada okuyorum bu problemi şaşırmıyorum gerçekten :) Uzun zamandır almıyorum bargellodan parfüm alıcağımıda sanmıyorum

Acaba başka nerde var givenchy ange ou demon ya açık olarak..

Son düzenleme:
Bitanem orjinaline en yakın kokuları kesinlikle dp üretiyor.. Bargello orjinalinden çok farklı.. Çok keskin ve ağır.. Bir iki kokusu dışında.. Bu koku da orjinalinden alakasız Bargelloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…