Siz neden bu kadar sinirleniyosunuz ki bargello hakkında ki olumsuz yorumlara.. Diğer markalarla ilgili hiçbir sorununuz yok ama nedense.. Nedeni çok belli buraya gelipte bargellonun reklamını yapmaya çalışıyosunuz gereksiz meşgul etmeyin burayı yeter ama ya..! Burdaki yorumlar zaten tarafsızya arkadaş susayım diyorum olmuyor. insan biraz vicdanlı olur yorum yaparken. tamam kemiği yok dilin bişey demiyorum da dili durduracak akıl ve vicdan vardır en azından. bargellonun her kokusunu kullandınız mı orjinaliyle kıyasladınız mı?????
sonrasında dpnin her kokusunu kullandınız mı orjinaliyle kıyasladınız mı .....da genelleme yaparak konuşuyorsunuz. ben her ikisinden de parfüm alıp kullandım iki markadanında kendine göre başarılı olduğu parfümler var... noası ve lacostesi benzemiyor diye kalkıp tüm emeğine saygısızlık etmek boş boğazlıkdan başka nedir?????
Simdi bos bogazlik derken bargello hakkinda olumsuz yorum yapanlara hangi hakla hakaret etme curretinde bulunabiliyosunuz.. Fazla ileri gittiginizin farkindamisiniz..!! Burda herkes fikrini soyleyebilir olumsuz yorumda yapilabilir.. Sizene bundan!! Bir bargello calisani oldugunuzu okadar belli ediyosunuz ki.. Amacinizda sadece reklam.. Bence artik susun.. Daha fazla kaule alip size cevap vermiycem.. Burada bu sunu demis bu bunu demis kimseyi ilgilendirmez.. Bi derdiniz varsada sikayet edersiniz editorlere geregi yapilir..!! Ama kimseye bos bogaz diyemezsiniz kimsenin konusma ozgurlugune hakaret edemezsiniz..!!ya arkadaş susayım diyorum olmuyor. insan biraz vicdanlı olur yorum yaparken. tamam kemiği yok dilin bişey demiyorum da dili durduracak akıl ve vicdan vardır en azından. bargellonun her kokusunu kullandınız mı orjinaliyle kıyasladınız mı?????
sonrasında dpnin her kokusunu kullandınız mı orjinaliyle kıyasladınız mı .....da genelleme yaparak konuşuyorsunuz. ben her ikisinden de parfüm alıp kullandım iki markadanında kendine göre başarılı olduğu parfümler var... noası ve lacostesi benzemiyor diye kalkıp tüm emeğine saygısızlık etmek boş boğazlıkdan başka nedir?????
bugün bargellodan sexy graffiti ve sui dreams denedim.. sexy biraz bilindik bir koku genelde çevrede duyup adını bilmediğim bir kokuymuş ama fena değildi.. sui yi çok beğendim hafif, yumuşak, yaza yakışan bir parfüm bence.. bu sefer rose the one aldım ama bir dahakine sui alacağım sanırım..
Sexy graffitiyi ortaokul zamanımda çok kullanırdı kızlar. Taa yıllaaarr önceyi çağrıştırır bana. Escada collection, sexy graffiti, angel, gucci rush o dönemlerin meşhur kokularıydı. Sonra chanel chance çıktı. Herkes ona yapıştı. =D chance dönemlerinde ya da ondan önce araya amor amor da girmişti. Hepsi söndü chance hala dimdik ayakta. =D
Bir chanceçı daha derken ? =)bir chance çı daha.. =)
Bir chanceçı daha derken ? =)
Sen mi seviyorsun?
Ben hiç sevmiyorum. Mide bulandırıcı.
önce uzun bir cevap yazdım sonra sildim. sizin gibi okuduğunu anlamaktan uzak kişilere bir şeyler anlatmak ipe un sermeye çalışmaya benzer ki o da bana zahmet olur. sizde zahmete pek layık bir hanım değilsiniz...(tekrardan şikayet edip hemen beni engelletin, sonra incileriniz dökülmesin maazallah)Simdi bos bogazlik derken bargello hakkinda olumsuz yorum yapanlara hangi hakla hakaret etme curretinde bulunabiliyosunuz.. Fazla ileri gittiginizin farkindamisiniz..!! Burda herkes fikrini soyleyebilir olumsuz yorumda yapilabilir.. Sizene bundan!! Bir bargello calisani oldugunuzu okadar belli ediyosunuz ki.. Amacinizda sadece reklam.. Bence artik susun.. Daha fazla kaule alip size cevap vermiycem.. Burada bu sunu demis bu bunu demis kimseyi ilgilendirmez.. Bi derdiniz varsada sikayet edersiniz editorlere geregi yapilir..!! Ama kimseye bos bogaz diyemezsiniz kimsenin konusma ozgurlugune hakaret edemezsiniz..!!
Chance gibi bir kokunun dimdik olmamasına imkan yok zaten:)) lüks,kalite kokuyor resmen. Bu arada bugün bargello da rose the one denedim.. Baya bir çiçek kokusu aldım ilk başta. Şuan klasik the one ile birbirini çağrıştırmaya başladı. Kokusunu beğenmedim diyemem. Beğendim ama hemen almam gerek ya çok güzel dediğim bir parfüm olamadı
ya benim bu aldığım rose the one da denediğim zamanki gibi kokmuyor sanki.. kötü değil ama iyi de değil yani.. niye böyle oluyor hiç anlamadım halbuki testerları çok güzel kokuyor.. acaba bunlar denetirken orjinal falan mı denetiyor ya. =)
valla bilemedim ki ben testerınıda çok özel bulmadım alacak kadar. Muhtemelen orjinalini de almayacağım
Bilmiyorum canım ya bargellodakine benziyorsa almayı pek tercih etmem gibi. Ama benzemiyorsa düşünebilirimvalla bargello yu bırakacağım ben galiba.. çok bozdu çok önünü alamadık..sanırım onların testerları yeni oluyor taze yani ama bize beklemişlerden verdikleri için aynı koku olmuyor.. ama bunun testerı güzeldi aslında.. sen niye vazgeçtin bargelloya bakıp vazgeçme bence orjinal gibi olmuyor zaten..
Sizin derdiniz nedir anlayamadım .. Burda herkes size üslubunu zun yanlış olduğunu söylüyor . Sadece Nuray değil . Hepimiz mi okuduğumuzu anlamıyoruz .. ozur dileriz ne kadarlık üyeleriz bini geçmiş mesajımiz var . Biz anlamıyoruz madem siz yeni üyesiniz anlarsınızönce uzun bir cevap yazdım sonra sildim. sizin gibi okuduğunu anlamaktan uzak kişilere bir şeyler anlatmak ipe un sermeye çalışmaya benzer ki o da bana zahmet olur. sizde zahmete pek layık bir hanım değilsiniz...(tekrardan şikayet edip hemen beni engelletin, sonra incileriniz dökülmesin maazallah)
Kuzum inan kaule almaya degmez..Sizin derdiniz nedir anlayamadım .. Burda herkes size üslubunu zun yanlış olduğunu söylüyor . Sadece Nuray değil . Hepimiz mi okuduğumuzu anlamıyoruz .. ozur dileriz kadarlık üyeleriz bini geçmiş mesajımiz var . Biz anlamıyoruz madem siz yeni üyesiniz anlarsınız
Chance benim vazgeçilmezim ya Burberry classic le birlikte .. Ben bikere chance ı beğenmeyen erkek görmedim ..Kadınlarda da çok nadir beğenmeyen. Nasıl sevilmez bu koku yaaaa aklım almıyor .He tabi herkes kullandığı için sıkılma durumu olabilir o başka .. Her kadın kendine has bir kokusu olsun ister ona saygım varChance gibi bir kokunun dimdik olmamasına imkan yok zaten:)) lüks,kalite kokuyor resmen. Bu arada bugün bargello da rose the one denedim.. Baya bir çiçek kokusu aldım ilk başta. Şuan klasik the one ile birbirini çağrıştırmaya başladı. Kokusunu beğenmedim diyemem. Beğendim ama hemen almam gerek ya çok güzel dediğim bir parfüm olamadı
Kuzum resmen hakaret ediyor bize .. sizin gibi okuduğunu anlayamayan ??? Bu nasıl bir cümledir yaa . ? Senin nasıl saygı çerçevesinde yazdığını okuyorum ben . Bargello nun bazı kokuları nı beğendimizi yazdık diye kötü olduk .. belliki bargello bayiliği var ya da çalışanı ..Kuzum inan kaule almaya degmez..Kendini bisey saniyor sanirsam ustun zeka felan konussun dursun zaten kaule almiycam demisim kendisini cevap dahi vermem seviyesine inmem sende inme bosver herkes anladi ne oldugunu zaten.. Cahille girme munakasaya demisler ya sinirini ziplatir tavana yada yazik olur adabina baksana garibim baninin kalkmasini beklemis sirf kendini tatmin etmek icin ey allahim ya sadece gulup geciyorum
Aynen fistigim bargello calisani belli.. Yoksa niye sinirlensin ki bukadar.. Kaldiramiyor bargello hakkindaki olumsuz yorumlari.. Seviyesini belli ediyor iste.. Sevmiyorum bargelloyu almiyorum ordan parfum varmiKuzum resmen hakaret ediyor bize .. sizin gibi okuduğunu anlayamayan ??? Bu nasıl bir cümledir yaa . ? Senin nasıl saygı çerçevesinde yazdığını okuyorum ben . Bargello nun bazı kokuları nı beğendimizi yazdık diye kötü olduk .. belliki bargello bayiliği var ya da çalışanı ..
Valla bitanem ben bargello yu hep överdim biliyorsun ama ben de sırf bu arkadaş yüzünden parfüm almayacağım ordan ..DP ye devamAynen fistigim bargello calisani belli.. Yoksa niye sinirlensin ki bukadar.. Kaldiramiyor bargello hakkindaki olumsuz yorumlari.. Seviyesini belli ediyor iste.. Sevmiyorum bargelloyu almiyorum ordan parfum varmi
Musteri kaybediyor iste kazanicagi yereValla bitanem ben bargello yu hep överdim biliyorsun ama ben de sırf bu arkadaş yüzünden parfüm almayacağım ordan ..DP ye devam