Bargello açık parfüm kullananlar..

ifadelerinizde kullandığınız semboller ve üslubunuz bir hanım efendiye yakışır değil. bir şey ileri sürdüm siz de bununla dalga geçtiniz şimdi sayfada açıklamam var konuyu ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz. tabi isterseniz. bu arada uzmanlık iddam yok. sadece parfüm imalat, pazarlama ve danışman eğitme ile geçen 12 yılım var hepsi bu .....

nuraycım ya kuzum bugün bargelloya gidebilirim aklımda chanel coco mademoiselle var bide chanel chance var sen hiç denedin mi bunları?

Lütfen konu dışı yorumlar yazmayınız, polemiğe girmeyiniz ve bilgi alışverişinde bulunurken reklam/mağaza yönlendirmesi vb yapmaktan kaçınınız hanımlar

nuraycım ya kuzum bugün bargelloya gidebilirim aklımda chanel coco mademoiselle var bide chanel chance var sen hiç denedin mi bunları?
Bebeğim ben chance'ımı birtek d&p den alıyorum orjinale benzer olarak pek yakın olmasada d&p nin parfümleri bargellodan daha güzel d&p den bakmanı öneririm kuzum çünkü chanel kokularını en güzel d&p yapıyor
Bargellonun kokuları aşırı yoğun alkollü geliyor bana ve orijinal parfümlere benzerlik olarak ta sıfır hiç alakası olmuyor.. Biliyosun daha öncede söyledim sırf daha fazla satış yapabilmek için 1 alana 1 bedava diye kampanyaları var oda tek satış fiyatları 15tl çifti 25tl yani aradaki 10 tl noluyor diyesi geliyor insanın :)) zaten parasını alıyolar birde hediye diye söylüyorlar sevmiyorum bu olayı ben :) Tek almak istediğin zaman da surat yapıyor çalışanları

Valla ben d&p de böyle bi sorunla hiç karşılaşmadım şimdiye dek.. İster 50 ml alırım ister 100 ml.. ister 1 tane alırım ister 2 tane :))
Birde yine daha öncede yazdığım gibi bargellonun parfümlerinde 1-2 kullanımdan sonra bozulduğuna şahit oldum ben gittim değiştirdim elbetteki ama bu durum canımı sıktı
Sadece bunlar beni bargellodan uzaklaştırmaya yetecek kadar geçerli sebepler

Anladım kuzum.. Tamam o zaman hiç bakmayayım en iyisi D&P den bakarım özellikle coco yu merak ediyorum

Anladım kuzum.. Tamam o zaman hiç bakmayayım en iyisi D&P den bakarım özellikle coco yu merak ediyorum
evet bitanem d&p den bak bargelloda fazla yoğun keskin olmuş sevemedim ben coco mademoiselle çok güzel bir kokudur fıstığım hemde çok kalıcıdır :) chance dan daha kadınsı biraz daha tatlı ama çok nefis bir kokusu vardır cidden masumum bir bak istersen belki seversin maskulen havası birazdaha azdır coco mademoiselle'in

Tamam kuzuşum bakarım mutlaka..maskülenlik olmasında

Ooo bu süpermiş bitanem aklında varmı bişiler hangilerini almayı düşünüyosun :))
birincisi flowerbomb zaten
Bende alıyım yaa 4 parfüm 45 tl iyiymiş :))
Bebegim sen bikac tane soylemistin ona bakicam
Afterdarkmonda bi isim soylemisyi ina da bakicamm
Flower bomb bir numarada zatenn:)

Aynen kuzum tamam bitanem bak sen

Aynen bencede bargellodaki orjinale hiic benzemiyor haklisin :)
Bebegm ben bargellodan ilk alisverisimde iki tane almistm ya biri flower biri flora
Flora olan dolabimda duruyodu dustan sonra falan kullaniyodum floweri duzenli olarak kullaniyodum cantamdaydi
İki uc gun once dolabimda duranin bi degisik koktugubu farkettim yani nasil desem boyl e daha keskin bozuk gibi
Kapagi da bozulmus hep dolapta durmasina ragmen .s

Bitanem hic sasimadim biliyomusun benimde basima geldi cunku bargellodan aldigim bi cok parfumde yasadim bunu ben uzun zamandir almiyorum bargellodan parfum kokularini begenmiyorum artik kuşumm :)

Bitanem hic sasimadim biliyomusun benimde basima geldi cunku bargellodan aldigim bi cok parfumde yasadim bunu ben uzun zamandir almiyorum bargellodan parfum kokularini begenmiyorum artik kuşumm :)
Hadi yaa tek bende olmadi demekkiii
Dp de taaa carsida yaa
En iyisi bi gun carsiya inip bikac tane dp almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…