Bargello açık parfüm kullananlar..

Chanel chance ıda çok acı kokuyor bal bidonum :KK19:
O güzelim yumuşak kokuyu keskin acımsı bi kokuya dönüştürmüşler resmen :KK12:
Chance'ı hiç denemedim bitanem ama coco mademoiselle ı denemiştim hatta almıştım eskiden. bir kere sıktım evde.. Bu ne nee. Coco mademoisellela alakası yok. Çok kötüydü.. Değiştirdim ben de..
Ya bu chanel parfümleri niye pahalı bu kadar!! 450i lirayıda vermeye kıyamıyorum bir parfüme..

Chance'ı hiç denemedim bitanem ama coco mademoiselle ı denemiştim hatta almıştım eskiden. bir kere sıktım evde.. Bu ne nee. Coco mademoisellela alakası yok. Çok kötüydü.. Değiştirdim ben de..
Ya bu chanel parfümleri niye pahalı bu kadar!! 450i lirayıda vermeye kıyamıyorum bir parfüme..
Gerçekten çok pahalı :KK43:

Evet ya çok pahalı gerçekten chanelin ucuz hiç bişeyi yok ki ben de kıyamıyorum 450 tl vermeye.. yurtdışından getirtmek lazım chanel chance eau tendre'i ben yurtdışından getirticem oralarda çok daha uygun oluyo çünkü :KK19:

Bitanem bargello nun her parfümü iyi değil.. Orjinal kokularından farklı oluyor. Bu bir gerçek. Bargellodan ben ;
Hugo boss intense
Anna sui dreams alırım.. Bunlar çok iyi
Onun dışında paris hiltonuda beğenirlrr
Tamam kuzum aklımın bir köşeciğinde kalsın:KK16::KK15:

Kızlar, dolce gabbana rose the one'u sonunda bulup aldım:) çok hoş kokuyor. Bargello artık tek şişe de satıyormuş. 15 tl ye aldım. Dp 'den de chance chanel aldım:)

Kızlar, dolce gabbana rose the one'u sonunda bulup aldım:) çok hoş kokuyor. Bargello artık tek şişe de satıyormuş. 15 tl ye aldım. Dp 'den de chance chanel aldım:)
Güle güle kullan canım :) rose the one ı sevdiysen şanslısın kalıcılığı da çok iyi:KK16:

ayyyy bu kokuyu bende merak ediyorum yaaaa şöyle salına salına geçince iz bırakıyır mu acaba bi de gül kokusu nasıl kokuyor canım yumuşak mı sert mi bende almak istiyorummmmm benimde kendima ait parfümüm olsun bunca zaman bi sürü para saçtım parfüme yorumunu bekliyorum lokumum:KK19:

ayyyy bu kokuyu bende merak ediyorum yaaaa şöyle salına salına geçince iz bırakıyır mu acaba bi de gül kokusu nasıl kokuyor canım yumuşak mı sert mi bende almak istiyorummmmm benimde kendima ait parfümüm olsun bunca zaman bi sürü para saçtım parfüme yorumunu bekliyorum lokumum:KK19:

Çok hoş kokuyor canım, hafif gül kokusu,yumuşak. İlk sıktığımda biraz keskin gibi geldi,ama durunca oturdu koku.Tavsiye ediyorum:) denemelisin bence. Parfümü bugün aldım bende:) yarın bir kullanıp etkisini deniycem arkadaşlar üzerinde:)

Çok hoş kokuyor canım, hafif gül kokusu,yumuşak. İlk sıktığımda biraz keskin gibi geldi,ama durunca oturdu koku.Tavsiye ediyorum:) denemelisin bence. Parfümü bugün aldım bende:) yarın bir kullanıp etkisini deniycem arkadaşlar üzerinde:)
tmm canım yorumları bizimlede paylaş artık :)

parfümünüzü hiç kımıldatmadan yerinde tuttuysanız bu parfümünüzün bozulması için yeterli bir sebebtir. parfümlerin tümü için geçerli olan şey her kullanımdan önce muhakkak çalkalanması ve o şekilde kullanılmasıdır. bununla beraber bargellodan aldığınız her ürün zaten garantilidir ister değişim ister para iade sorunsuz bir şekilde yardımcı oluyor arkadaşlar

Bargellodan aldığım parfüm yine ekşir gibi olmuştu ama baktım cep parfüm şişeme koyup çantama attığımda bir fark yoktu.. ben de bir çalkalayayım dedim hızlıca senin söylediğin gibi, belki çantadaki habire çalkalandığı için aynı kalabilmiştir diye düşündüm.. gerçekten işe yaradı.. belki açık parfüm için geçerli olan birşeydir bilemeyeceğim ama benim işime yaradı.. teşekkürler..

Bargellodan aldığım parfüm yine ekşir gibi olmuştu ama baktım cep parfüm şişeme koyup çantama attığımda bir fark yoktu.. ben de bir çalkalayayım dedim hızlıca senin söylediğin gibi, belki çantadaki habire çalkalandığı için aynı kalabilmiştir diye düşündüm.. gerçekten işe yaradı.. belki açık parfüm için geçerli olan birşeydir bilemeyeceğim ama benim işime yaradı.. teşekkürler..
yararınıza olmayan bir şeyi neden tavsiye edeyim ki....

arkadaşlar bargellonun noa sını kullanıp deneyen varmı nasıl,gerçeğiyle alakası var mı,ben daha önce dp.dekini aldım koku çok benziyor ama kalıcılığı az o yüzden bargellonunkini merak ediyorum kullanan varsa yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar bargellonun noa sını kullanıp deneyen varmı nasıl,gerçeğiyle alakası var mı,ben daha önce dp.dekini aldım koku çok benziyor ama kalıcılığı az o yüzden bargellonunkini merak ediyorum kullanan varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Dpnin noası kesinlikle çok iyi.. Bargello daki yumuşak değil pekde benzemiyor..

ya arkadaş susayım diyorum olmuyor. insan biraz vicdanlı olur yorum yaparken. tamam kemiği yok dilin bişey demiyorum da dili durduracak akıl ve vicdan vardır en azından. bargellonun her kokusunu kullandınız mı orjinaliyle kıyasladınız mı?????
sonrasında dpnin her kokusunu kullandınız mı orjinaliyle kıyasladınız mı .....da genelleme yaparak konuşuyorsunuz. ben her ikisinden de parfüm alıp kullandım iki markadanında kendine göre başarılı olduğu parfümler var... noası ve lacostesi benzemiyor diye kalkıp tüm emeğine saygısızlık etmek boş boğazlıkdan başka nedir?????

X