Bargello açık parfüm kullananlar..

the beat güzeldir böyle kremsi miskli bi kokudur :)
London çok asildir kadınsı hanımeli kokusu onuda çok severim :)
tommy girl d&p de çok kalıcı orda daha güzel daha orijinal bu koku :)
Gucci envy me bargelloda acımsı biraz hatta durdukça tuhaf bi kokuya dönüşüyor orjinalle alakasız canım.. Buda d&p de daha güzel benim fikrimce.. :)
Seçimlerini çok güzel yapmışsın güle güle kullan parfümlerini canım..

Chanel chance ın açığını hiçbi parfümcü yapamıyor bal bidonum.. Hiçbir açık parfümü orjinale benzemiyor ama ben d&p dekini sevdiğimden açık olarak d&p den alıyorum.. bargellodaki çok keskin acımsı kokuyor çünkü

ben o zaman chanelın hangı kokusunu kokladım
chanceyle alakası yoktu cunku

ben o zaman chanelın hangı kokusunu kokladım
chanceyle alakası yoktu cunku
Chanel chance var bargelloda bide eau fresh versiyonu vardı hangisini koklattı bilmiyorum :) ama benzemiyor orjinale kuzum.. açıkların hiçbiri chanel parfümlerini yapamıyor.. yapamazlarda zaten çünkü chanel parfüm esansları sentetiktir.. her parfüm gibi değil yani doğal özler kullanılmıyor.. özel yapılan özlerde hazırlanıyor chanel parfümleri.. bu yüzdendir her tende farklı kokmaları.. kimi tende acı kimi tende hoş kokmaları bu sebepten

Kızlar bargelloda orjinaline en yakın parfümler neler? Ya da bargellodan önereceginiz parfüm var mı? Beat nasıl kokuyor basarılı mı?? Çok soru oldu ama dilek listesi oluşturacagım elimdekileri bitirince de alacagım

Valla canım bargelloda orjinale benzettiğim tek koku lacoste classic oldu oda kalıcı değildi..

Başka denedin mi peki orda canım?
Denedim canım
*Chancel Chance orjinalden çok daha keskin kokuyor boğuyor insanı
*Burberry The Beat orjinaliyle alakasız ama fena değil kalıcı güzel olmuş bargelloda
*Gucci Envy me inanılmaz yoğun kokuyor bargelloda rahatsız edici bir şekilde sevemedim hiç..
*Burberry classic hiç ama hiç kalıcı değildi kullanamadım da bikaç hafta sonra ekşimiş erik gibi çürümüş meyve gibi kokmaya başladı..
*Flowerbomb bildiğin yanık şeker kokuyor bargelloda :) orjinaliyle tamamen farksız bir koku olmuş..
*Burberry London evet fena değil güzel di beğenmiştim bunuda orjinalden 1 tık yoğun kokuyor..
*Burberry weekend bu kokuyu her açık parfümcü rahatlıkla yapabilir zaten :) taklidinin yapılması basit olan bir koku.. bargelloda da gayet güzel..
*DKNY Be Delicious bunun bargello versiyonunda hiç salatalık kokusu almıyosunuz kızlar elma gül karışımı bişey kokuyor hatta kremsi bir kokuya dönüşüyor beğenmiştim bargelloda..
*Tommy Girl orjinale yakın buda fena değil ama bargellodaki gerçektende hiç kalıcı değil..
*Lacoste classic orjinaliyle birebir kesinlikle hatta orjnalden daha güzel ama hiç kalıcı değil sırf kokusu süper ötesi olduğu için kalıcı olmadığını bildiğim halde ısrarla alıp kullandım alışsın kalıcı olur sürekli kullanınca diye kendimi inandırmaya çalıştım ama hiç kalıcı olmadı.. zaten bargellodan alıpta dibini gördüğüm tek parfüm bu oldu.. rahat bi 10 şişe alıp bitirmişimdir :) ama hiç kalıcı olmadı işte kimse kokumu almıyodu
*Lancome Tresor Midnight Rose bu koku tatlı gül kokusu çok tatlı şekerli bir koku ağırda hatta tam @afterdarkmoon 'luk :) bunun kokusuna bi bak kuzum çok seviceğinden eminim :)
*Lancome Tresor İn Love çok hoş mükemmel bir koku olmuş bargelloda ki sabunsu gül karışımı çok beğendiğim ama hiç kalıcı olmayan bir kokuydu.. bir başkasına vermiştim bunuda..
*Armani Mania orjinalden farksız tamamen alaksız bir koku durdukça yanık plastik gibi kokmaya başladı hiç sevmedim..
*212 Sexy görümcemin parfümü çok güzel bunu kesinlikle tavsiye edebilirim kızlar çokda kalıcı ama ağırdır biraz..
*Burberry Body orjinalden daha tatlı kokuyor alakasız olmuş kullanamadım bunuda bir başkasına vermiştim kalıcıda değildi..
*Bvlgari Omina Crsytalline bu kokuyu orjinale çok benzettim ben başarılıydı güzeldi.. Daha çok 35 yaş üstü olgun kadınların tercihi olmalı yani biraz anne kokusu gibi geliyor bana.. :)

Daha aklıma gelmiyor gelirse yazarım artık denediğim çok parfüm oldu hatta yarısından çoğuna baktım ama şuan aklıma gelmiyor canım..

Özellikle yanık plastik kokusu ve ekşimiş erik çürümüş meyve kokusu benzetmelerine bittimm

Özellikle yanık plastik kokusu ve ekşimiş erik çürümüş meyve kokusu benzetmelerine bittimm
benim koku algım böyleydi bal bidonum napıyım ama gerçekten mania bildiğin yanık plastik gibi kokuyodu durdukça burberry de bozuldu heralde bilemedim yani çürümüş erik gibi böyle ekşi ekşi kokuyodu heheh

Çok beğendim benzetmelerini kuzucum çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…