Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm çok tesekkür ederîm bvlgari omnia yı ben de kullandım turunçgil agırlıkta gibi geldi bana sana da öyle geldi mi? Tresor midnight rose denemiştim şeker çiçek meyve karısımı tatlı bir kokuydu ama agır oldugu için kullanamadım.. Tresor in love merak ettiklerim arasında ama baskın gül kokusu varsa sevecegimi düşünmüyorum. Be delicious gerçekten basarılı..şimdi olduuDenedim canım
*Chancel Chance orjinalden çok daha keskin kokuyor boğuyor insanı
*Burberry The Beat orjinaliyle alakasız ama fena değil kalıcı güzel olmuş bargelloda
*Gucci Envy me inanılmaz yoğun kokuyor bargelloda rahatsız edici bir şekilde sevemedim hiç..
*Burberry classic hiç ama hiç kalıcı değildi kullanamadım da bikaç hafta sonra ekşimiş erik gibi çürümüş meyve gibi kokmaya başladı..
*Flowerbomb bildiğin yanık şeker kokuyor bargelloda :) orjinaliyle tamamen farksız bir koku olmuş..
*Burberry London evet fena değil güzel di beğenmiştim bunuda orjinalden 1 tık yoğun kokuyor..
*Burberry weekend bu kokuyu her açık parfümcü rahatlıkla yapabilir zaten :) taklidinin yapılması basit olan bir koku.. bargelloda da gayet güzel..
*DKNY Be Delicious bunun bargello versiyonunda hiç salatalık kokusu almıyosunuz kızlar elma gül karışımı bişey kokuyor hatta kremsi bir kokuya dönüşüyor beğenmiştim bargelloda..
*Tommy Girl orjinale yakın buda fena değil ama bargellodaki gerçektende hiç kalıcı değil..
*Lacoste classic orjinaliyle birebir kesinlikle hatta orjnalden daha güzel ama hiç kalıcı değil sırf kokusu süper ötesi olduğu için kalıcı olmadığını bildiğim halde ısrarla alıp kullandım alışsın kalıcı olur sürekli kullanınca diye kendimi inandırmaya çalıştım ama hiç kalıcı olmadı.. zaten bargellodan alıpta dibini gördüğüm tek parfüm bu oldu.. rahat bi 10 şişe alıp bitirmişimdir :) ama hiç kalıcı olmadı işte kimse kokumu almıyodu
*Lancome Tresor Midnight Rose bu koku tatlı gül kokusu çok tatlı şekerli bir koku ağırda hatta tam @afterdarkmoon 'luk :) bunun kokusuna bi bak kuzum çok seviceğinden eminim :)
*Lancome Tresor İn Love çok hoş mükemmel bir koku olmuş bargelloda ki sabunsu gül karışımı çok beğendiğim ama hiç kalıcı olmayan bir kokuydu.. bir başkasına vermiştim bunuda..
*Armani Mania orjinalden farksız tamamen alaksız bir koku durdukça yanık plastik gibi kokmaya başladı hiç sevmedim..
*212 Sexy görümcemin parfümü çok güzel bunu kesinlikle tavsiye edebilirim kızlar çokda kalıcı ama ağırdır biraz..
*Burberry Body orjinalden daha tatlı kokuyor alakasız olmuş kullanamadım bunuda bir başkasına vermiştim kalıcıda değildi..
*Bvlgari Omina Crsytalline bu kokuyu orjinale çok benzettim ben başarılıydı güzeldi.. Daha çok 35 yaş üstü olgun kadınların tercihi olmalı yani biraz anne kokusu gibi geliyor bana.. :)
Daha aklıma gelmiyor gelirse yazarım artık denediğim çok parfüm oldu hatta yarısından çoğuna baktım ama şuan aklıma gelmiyor canım..
Canım bvlgari omina crystalline benim kullandığım turunçgil değilde çiçeksi aromatik bir koku hafifde değil ağırda değil orta halli bi koku kremsi hatta böyle nası tarif etsem çok farklı böyle naif, ince bir koku hehe :) tarif etmesi zor vallahi nediyceğimi bilemedim bu koku için :) hee bak bide aklıma narciso rodriquez geldi onuda kullandım ama pek bana hitab etmedi yaa günlük bir koku değil kesinlikle özel şık davetlerin kokusu bargellodaki siyah şişede olanı ben bunun pembe şişede olanını merak ediyorum aslında belki o günlük kullanıma uygundur :)Canımm çok tesekkür ederîm bvlgari omnia yı ben de kullandım turunçgil agırlıkta gibi geldi bana sana da öyle geldi mi? Tresor midnight rose denemiştim şeker çiçek meyve karısımı tatlı bir kokuydu ama agır oldugu için kullanamadım.. Tresor in love merak ettiklerim arasında ama baskın gül kokusu varsa sevecegimi düşünmüyorum. Be delicious gerçekten basarılı..şimdi olduu
Bana yanlış da vermemiş koduna baktım omnia cyristalline ama anlamadım turunçgil kokuyor kremsi kokmuyor şubeden mi kaynaklı acabaa. Narcisoyu bende kokladım agır gelmiştiCanım bvlgari omina crystalline benim kullandığım turunçgil değilde çiçeksi aromatik bir koku hafifde değil ağırda değil orta halli bi koku kremsi hatta böyle nası tarif etsem çok farklı böyle naif, ince bir koku hehe :) tarif etmesi zor vallahi nediyceğimi bilemedim bu koku için :) hee bak bide aklıma narciso rodriquez geldi onuda kullandım ama pek bana hitab etmedi yaa günlük bir koku değil kesinlikle özel şık davetlerin kokusu bargellodaki siyah şişede olanı ben bunun pembe şişede olanını merak ediyorum aslında belki o günlük kullanıma uygundur :)
Koku algın farklıdır canım çünkü normaldede bu kokunun içeriğinde turunçgil yok :) hani turunçgil olabilmesi için portakal çiçeği falan olması lazım meyve olarakta mandalina yada portakal vs.. ama bu kokunun içinde meyve olarak sadece armut var :) çiçek olarak lotus bambu var misk var çay var turunçgil yokBana yanlış da vermemiş koduna baktım omnia cyristalline ama anlamadım turunçgil kokuyor kremsi kokmuyor şubeden mi kaynaklı acabaa. Narcisoyu bende kokladım agır gelmişti
Evet ben de çok şaşırdım bu parfüm bana avonda turunçgilli bi erkek parfümü var onun kadın versiyonu gibi geldi. Kodunu yeniden yoklatayım bir bakalım.. Olmadı orjinalini koklayacagım çünkü benden baska kimse turunçgil kokuyor dememişKoku algın farklıdır canım çünkü normaldede bu kokunun içeriğinde turunçgil yok :) hani turunçgil olabilmesi için portakal çiçeği falan olması lazım meyve olarakta mandalina yada portakal vs.. ama bu kokunun içinde meyve olarak sadece armut var :) çiçek olarak lotus bambu var misk var çay var turunçgil yok
:)))) orijinal bak diycem ama bende bargellodakine baktığımda orjinaliyle birebirdi yani aynıydı kremsi naif ince bir koku :) işte olgun bir koku yani anne kokusu gibi :) çok farklı bişey..Evet ben de çok şaşırdım bu parfüm bana avonda turunçgilli bi erkek parfümü var onun kadın versiyonu gibi geldi. Kodunu yeniden yoklatayım bir bakalım.. Olmadı orjinalini koklayacagım çünkü benden baska kimse turunçgil kokuyor dememiş
yaa bvlgari klasik çok daha farklı böyle zencefil kokar bu parfüm :) amethyste çok daha farklı hepsinden bence çok az bi turunçgillik var bu amethyste 'e bunda haklı olabilirsin :) vee evet bvlgari kokuları tek bi çizgide kokar hepside hemen hemen misklidir ve kokuları oturdukça kremsi oluyor bvlgarinin :)Ahah noluyor burnuma böyle mesela bvlgari kokuları aynı çizgide kokar diyorlar kremsi felan. Ama ne blvgari klasiğe benzettim ne de omnia amethyste çook garipp
Canım bu arada senin önerinle bvlgari blv aldım ama dpye yolum düşmedi loristen aldım tam bir beyaz sabun kokusuuyaa bvlgari klasik çok daha farklı böyle zencefil kokar bu parfüm :) amethyste çok daha farklı hepsinden bence çok az bi turunçgillik var bu amethyste 'e bunda haklı olabilirsin :) vee evet bvlgari kokuları tek bi çizgide kokar hepside hemen hemen misklidir kokuların ve kokuları oturdukça kremsi oluyor bvlgarinin :)
Valla bargelloda varmı bende bilmiyorum canım ama d&p de olduğunu biliyorum :) bargelloda daha çok çeşit var bence kesin vardır evet beyaz sabun kokuyor bide böyle sanki hafiften limonsu gibi ferah dimi bvlgari blv :)Canım bu arada senin önerinle bvlgari blv aldım ama dpye yolum düşmedi loristen aldım tam bir beyaz sabun kokusuu
Ama kalıcı degil pek ben de giysilerime felan sıktımm eger bu kokunun kalıcısını bulursam bırakmamm bargelloda var mı bilmiyorum
Sen burberry kokularını seviyorsun galiba canım çiçek kremsi tatlı kokuları yani? Ben de çiçek vanilya severim ama şu sıra temizlik kokularına sardımEn ağırları içerinde bvlgari omina klasik olanı kırmızı renkte olanı zaten çikolata var bu parfümde ağır baharatlı tatlı bir koku.. ama bvlgarilerin kokuları çok farklı yani pek benim tarzım değil :)
Evet ilk sıkıldıgında limonsu kokuyor sonra oturdugunda beyaz sabun kokuyor missValla bargelloda varmı bende bilmiyorum canım ama d&p de olduğunu biliyorum :) bargelloda daha çok çeşit var bence kesin vardır evet beyaz sabun kokuyor bide böyle sanki hafiften limonsu gibi ferah dimi bvlgari blv :)
Evet burberry kokuları tam benlik ya çok severim :) ben genel olarak evet çiçek kremsi miskli odunsu kokuları seviyorum :) chanel chance gibi lacoste classic gibi :)Sen burberry kokularını seviyorsun galiba canım çiçek kremsi tatlı kokuları yani? Ben de çiçek vanilya severim ama şu sıra temizlik kokularına sardım
Klasikçisin yani:) coco chanel le chance i çok benzetiyorlar onu hiç denedin mi :) ama kremsi degil oEvet burberry kokuları tam benlik ya çok severim :) ben genel olarak evet çiçek kremsi miskli odunsu kokuları seviyorum :) chanel chance gibi lacoste classic gibi :)
Klasikçiyim evet Coco mademoiselle ve chance bana göre anne kız gibiler benziyolar ama çok farklılar yani coco mademoiselle daha olgun kadınsı bi koku ağır bi kişiliği var.. chance da böyle genç kız edalarında cıvıl cıvıl bir koku bana pembe rengini çağrıştırıyor chance daha hafiftir.. coco mademoiselle de kendini belli eden bi koku daha tatlıdır çok ağır değil kesinlikle ama chance'a göre bi tık daha yoğun ağır yani :)Klasikçisin yani:) coco chanel le chance i çok benzetiyorlar onu hiç denedin mi :) ama kremsi degil o
Ben de coco chaneli birinin tavsiyesi üzerine kullanmaya baslamıstım sonra o kişi gitti parfüm yarıda kaldı duruyor öyle ama arada bir gidip gelip koklarım :) ben onu bir de yaz günü kullanmıştım nasıl bir dengesizsemKlasikçiyim evet Coco mademoiselle ve chance bana göre anne kız gibiler benziyolar ama çok farklılar yani coco mademoiselle daha olgun kadınsı bi koku ağır bi kişiliği var.. chance da böyle genç kız edalarında cıvıl cıvıl bir koku bana pembe rengini çağrıştırıyor chance daha hafiftir coco mademoiselle daha kendini belli eden daha tatlıdır çok ağır değil kesinlikle ama chance'a göre bi tık daha yoğun ağır yani :)
Vallahi müptelası olanlar için yaz kış gece gündüz demeden kullanılır bir koku bence yakışana çok yakışıyor coco mademoiselle ben kendime yakıştıramıyorum kişiliğimden ötürü :)))) chance gidiyo bana daha çok bide eşim coco mademoiselle den yana değilde chance dan yana kullandı oyunu chance ı daha çok seviyor öyle işte :)))Ben de coco chaneli birinin tavsiyesi üzerine kullanmaya baslamıstım sonra o kişi gitti parfüm yarıda kaldı duruyor öyle ama arada bir gidip gelip koklarım :) ben onu bir de yaz günü kullanmıştım nasıl bir dengesizsem