Bargello açık parfüm kullananlar..

bargellodan siparişler geldi ;
burberry the beat cok temiz tam bahar kokusu bayıldım.
burberry london big bubble sakızı gibi kokuyo cok hosuma gitti :)
tommy girl tertemiz bir koku ama kalıcılığı cok olmaz gibi
gucci envy me de akşam için ideal geldi ama aşina oldugum bir kokuymuş adını bilmiyormuşum

ben cok memnun kaldım parfümevi ne göre burası daha kaliteli geldi
lokumum gucci nasıl peki kalıcılığı iyimi sence

aynen banada çok çiçeksi gelmişti beğenmemiştimo_O
bende cok beklentıyle kokladım ama beklentımı saglaması
armani si de de hayal kırıklıgına ugradım
million diye bi parfum var ya onu sıktı adam bılegıme ilk başta kusacaktım bu ne ya dedım keskın ama nasıl keskınn

sonra açıldı bu hangı kokuydu ya dedım cok guzeldı gercekten...
bi şey sorucam chanel chancenin parfümü bende vardı ya chance nasıl okunuyo bılmedıgım ıcın parfümümü gösterdım bu var mı dıye :KK70:
bana koklattıgı kokuyla benım elımdekı chancenın hıcbır alakası yoktuu..

bende cok beklentıyle kokladım ama beklentımı saglaması
armani si de de hayal kırıklıgına ugradım
million diye bi parfum var ya onu sıktı adam bılegıme ilk başta kusacaktım bu ne ya dedım keskın ama nasıl keskınn

sonra açıldı bu hangı kokuydu ya dedım cok guzeldı gercekten...
bi şey sorucam chanel chancenin parfümü bende vardı ya chance nasıl okunuyo bılmedıgım ıcın parfümümü gösterdım bu var mı dıye :KK70:
bana koklattıgı kokuyla benım elımdekı chancenın hıcbır alakası yoktuu..
million dediğin lady million mu? ben çok severim onun kokusunu. nasıl yani anlayamadım? mağazada kokladığın chance ile mi yoksa bargello mu?

million dediğin lady million mu? ben çok severim onun kokusunu. nasıl yani anlayamadım? mağazada kokladığın chance ile mi yoksa bargello mu?
bende chancenin orjınalı var
kokusu baharatımsı bı koku yanılmıyorum dımı
ama bargellodakı tamamen alakasız keskın cok farklı bı kokusu var
bu kadar uç noktalarda olması dikkatimi çekti..

bende chancenin orjınalı var
kokusu baharatımsı bı koku yanılmıyorum dımı
ama bargellodakı tamamen alakasız keskın cok farklı bı kokusu var
bu kadar uç noktalarda olması dikkatimi çekti..
hee anladım canım aynen bende de orjinali var açıkları hiç güzel olmuyor chance'in. chance kullancaksan kıycaksın paraya:KK53:

hee anladım canım aynen bende de orjinali var açıkları hiç güzel olmuyor chance'in. chance kullancaksan kıycaksın paraya:KK53:
aynen ya bu ne dedım hıc benzerlık yokk
flowerbomba hayran kaldım onu kullanıyorum dun geceden berı buram buram kokuyo
orjınalı nasıl bılmıyorum ama açığı bana cok ıyı geldı:)

aynen ya bu ne dedım hıc benzerlık yokk
flowerbomba hayran kaldım onu kullanıyorum dun geceden berı buram buram kokuyo
orjınalı nasıl bılmıyorum ama açığı bana cok ıyı geldı:)
bargellodan aldıysan flowerbomb orjinaliyle alakası yok ama bende bargellodakini orjinalinden daha çok beğeniyorum:) çok güzel tatlı bi kokusu var.

Ben de baktım london'a fragranticadan.
Çiçeksi bir kokuymuş. =Sss
Denemeden almamam gerek o zaman.
Belki de yanlış kokuyu mu yolladılar acaba? Nasıl sakız gibi kokar anlamadım ben de.
Neyse artık. =s

lissam bugün sephorada black opiumu denedim. nefis kokuyor yahuu:KK68: aşırı beğendim ilk açılışı la vie est belle'ye benzetmsemde sonradan gelen kahve kokusu aşırı özgünleştirmiş bir sürü parfümüm olmasaydı orjinalini almak isterdim. gerçi yaz mevsimine biraz ağır kaçabilir ama ben akşamları falan sıkıyorum :KK70:lolita lempicla bile kullandığıı bilirim yazın:KK70:

begenıcenı bılıyodum kuzum =)) yakısır sana kahve gıbı mıss gıbı kokarsın
ben de severım bazen cunku bazı ferah kokular kalmıyo bende..mesela bugun nuraycım lorisde cok guzel yapmıslar lacoste kalıcı dedı baktım ama ı-ıh bende hafıf koku kalmıyor yaa
illa bıraz agır olucak sankı..ama cok değil =))

Bence flowerbomb da kesinlikle taklit edilemeyen bir koku.
Ben orijinalini denediğimde hayran kalmıştım. Ama açıklarında orijinalindeki kokuyu hiç bulamadım. Beceremiyorlar.
bende orjinalini pek fazla beğenemedim nedense birtek bargellodakini seviyorum oda alakası yok zaten flowerbomb ile

guilty black de baya iyidir.. hatta ben sigara kullanmıyorum ama sevgilim kullanıyor ve sigara kokusuyla karışınca çok daha güzel bir hal alıyor guilty black.. :KK70: :KK60:

London ve beat'i listeme ekliyorum.
Big bubble gibi kokuyorsa ne güzel ya.
London ve beat'i denemiştim ama kokuları hiç aklımda kalmamış.
Beat'i özellikle 2-3 kez denedim sephorada fakat kokusunu alamamıştım.
En iyisi senin gibi blind buy olarak almak.
Daha heyecanlı oluyor. =D
Taksim bargellodan alırım ben sanırım. Koklamadan alıcam. Koklasam da anlamıyorum nasıl olduğunu ne de olsa.
Aynen blind buy cok eglenceli oluyo artik isyerinde heyecanla kritik yapmak icin kargo bekliyoruz bayan erkek herkes yorum yapiyo :KK70: ozellikle beat cok begendm

London'ın orjinali bana çok keskin bir çiçek kokusu gibi gelmişti. Pek big bubble'a benzetemedim nedenseo_O ama bargellodaki benzemiştir belki bilemem..
Orjinalini hic bilmiyorm canım dedigin gibidir ama is yerinde 3 kisi neye benziyo diye tartisirken big bubble deyince aaa evet yaa dedik hepbir agizdan:KK72:

X