Bargello açık parfüm kullananlar..

kızlar gucci guilty ve omnia amethyse nasıl bilen var mı? şekerli ve baharatlı sevmiyorum. Ferah temiz kokular mı bunlar acaba? bu arada benim en sevdiğim ve sürekli aldığım koku 100 acqua di gio

Omnia crystalline çok ferah. Aynı şekilde victoria secret bombshell ve armani night da öyle. Amethyst ise çiçeksi pudralıymış.
Sanırım temiz bir koku.

D&pde christina aguilera by night ve black opium var mı? Varsa nasıl?

Black opium bargelloda varmış. Kodu 226ymış ve çok güzelmiş diye bir yorum gördüm nette. Çok merak ettim.

bu arada bargelloda 411 vanitas da çok güzeldir. Deneme imkanınız varsa deneyin. Tarif etmem gerekirse beyaz çiçek kokusu tamamen. Sevdiğim gibi temiz bir koku çok çok hafif şampuanımsı bi kokusu da var. Bahar için güzel bir tercih

Omnia crystalline çok ferah. Aynı şekilde victoria secret bombshell ve armani night da öyle. Amethyst ise çiçeksi pudralıymış.
Sanırım temiz bir koku.
senin night hastası olduğunu biliyorum :) dp de ve david walker da daha çok hoşuma gitti night bi de dpde hugo boss xx e çok benzettim ben ikisini alternatif ararsan dene bence. Amethysti bi deneyeyim ben.

senin night hastası olduğunu biliyorum :) dp de ve david walker da daha çok hoşuma gitti night bi de dpde hugo boss xx e çok benzettim ben ikisini alternatif ararsan dene bence. Amethysti bi deneyeyim ben.

Evet ben çok yazdım bayılıyorum bu kokuya diye. Armani night en son aldığımda ne yazık ki berbattı d&pde.
Birkaç yıl önce almıştım.
Sonra hiç bakmadım bile ama tekrar deneyeceğim. Çünkü daha önce aldığım zaman müthişti. Sonradan baktığım bozulmuşuna denk geldi herhalde.Parfümevinden de denemiştim çok kötüydü. Her yer yapamıyor belli ki.

Hugo boss xx'e de mutlaka bakarım o zaman.

evet vanıtas cok guzel
D&pde christina aguilera by night ve black opium var mı? Varsa nasıl?

Black opium bargelloda varmış. Kodu 226ymış ve çok güzelmiş diye bir yorum gördüm nette. Çok merak ettim.

black opıum on numara

Lissam Black opıum nasıl bir koku?

karamel vanılya hafıften ortalara dogru yasemin kokusu gelırken boyle sankı alttan da azıcık bir kahve kokusu gelıyor kı bence kahve kokusu bu kokuda ıyı kullanılmış canım güzel olmus yani tam gecelik

karamel vanılya hafıften ortalara dogru yasemin kokusu gelırken boyle sankı alttan da azıcık bir kahve kokusu gelıyor kı bence kahve kokusu bu kokuda ıyı kullanılmış canım güzel olmus yani tam gecelik

Orijinalinden mi bahsediyorsun yoksa açık parfümde mi denedin?
Açık parfümde denediysen hangi markada denedin? D&pde var mı merak ediyorum.

Orijinalinden mi bahsediyorsun yoksa açık parfümde mi denedin?
Açık parfümde denediysen hangi markada denedin? D&pde var mı merak ediyorum.

ben black opıuma rastlamamıştım ama bargellodakı arkadasım gecenlerde chance alırken ondan bana black opıum geldı dedı
o oyle almıcak ta olsam her yenı gelenı koklatır bana fıkrım olsun dıye
ay yok ya opıum orgınalı vardı bende ıgrenc tutun kolonyası falan dedım o da black daha farklı gercekten dedı
koklattı ve vuruldum =)
o neymıs oyle yaa bahar geldı ama almıcam =)
kahve kokusu sevıyorsanız olur

bargellodan siparişler geldi ;
burberry the beat cok temiz tam bahar kokusu bayıldım.
burberry london big bubble sakızı gibi kokuyo cok hosuma gitti :)
tommy girl tertemiz bir koku ama kalıcılığı cok olmaz gibi
gucci envy me de akşam için ideal geldi ama aşina oldugum bir kokuymuş adını bilmiyormuşum

ben cok memnun kaldım parfümevi ne göre burası daha kaliteli geldi

Seçimlerin güzelmiş Güle güle kullan canımm..

lissam bugün sephorada black opiumu denedim. nefis kokuyor yahuu aşırı beğendim ilk açılışı la vie est belle'ye benzetmsemde sonradan gelen kahve kokusu aşırı özgünleştirmiş bir sürü parfümüm olmasaydı orjinalini almak isterdim. gerçi yaz mevsimine biraz ağır kaçabilir ama ben akşamları falan sıkıyorum lolita lempicla bile kullandığıı bilirim yazın

London ve beat'i listeme ekliyorum.
Big bubble gibi kokuyorsa ne güzel ya.
London ve beat'i denemiştim ama kokuları hiç aklımda kalmamış.
Beat'i özellikle 2-3 kez denedim sephorada fakat kokusunu alamamıştım.
En iyisi senin gibi blind buy olarak almak.
Daha heyecanlı oluyor. =D
Taksim bargellodan alırım ben sanırım. Koklamadan alıcam. Koklasam da anlamıyorum nasıl olduğunu ne de olsa.

London'ın orjinali bana çok keskin bir çiçek kokusu gibi gelmişti. Pek big bubble'a benzetemedim nedense ama bargellodaki benzemiştir belki bilemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…