- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
kızlar gucci guilty ve omnia amethyse nasıl bilen var mı? şekerli ve baharatlı sevmiyorum. Ferah temiz kokular mı bunlar acaba? bu arada benim en sevdiğim ve sürekli aldığım koku 100 acqua di gio
senin night hastası olduğunu biliyorum :) dp de ve david walker da daha çok hoşuma gitti night bi de dpde hugo boss xx e çok benzettim ben ikisini alternatif ararsan dene bence. Amethysti bi deneyeyim ben.Omnia crystalline çok ferah. Aynı şekilde victoria secret bombshell ve armani night da öyle. Amethyst ise çiçeksi pudralıymış.
Sanırım temiz bir koku.
D&p ye gidicem yine canim ozaman alabilirim bile lacoste classic :) cok seviyorum bu kokuyu..lacoste classic orjinalinden farksız d&p de... kesinlikle tavsiye ediyorum.benim vazgeçilmezim...
senin night hastası olduğunu biliyorum :) dp de ve david walker da daha çok hoşuma gitti night bi de dpde hugo boss xx e çok benzettim ben ikisini alternatif ararsan dene bence. Amethysti bi deneyeyim ben.
bu arada bargelloda 411 vanitas da çok güzeldir. Deneme imkanınız varsa deneyin. Tarif etmem gerekirse beyaz çiçek kokusu tamamen. Sevdiğim gibi temiz bir koku çok çok hafif şampuanımsı bi kokusu da var. Bahar için güzel bir tercih
D&pde christina aguilera by night ve black opium var mı? Varsa nasıl?
Black opium bargelloda varmış. Kodu 226ymış ve çok güzelmiş diye bir yorum gördüm nette. Çok merak ettim.
Lissam Black opıum nasıl bir koku?evet vanıtas cok guzel
black opıum on numara
Lissam Black opıum nasıl bir koku?
karamel vanılya hafıften ortalara dogru yasemin kokusu gelırken boyle sankı alttan da azıcık bir kahve kokusu gelıyor kı bence kahve kokusu bu kokuda ıyı kullanılmış canım güzel olmus yani tam gecelik
Orijinalinden mi bahsediyorsun yoksa açık parfümde mi denedin?
Açık parfümde denediysen hangi markada denedin? D&pde var mı merak ediyorum.
Seçimlerin güzelmiş Güle güle kullan canımm..bargellodan siparişler geldi ;
burberry the beat cok temiz tam bahar kokusu bayıldım.
burberry london big bubble sakızı gibi kokuyo cok hosuma gitti :)
tommy girl tertemiz bir koku ama kalıcılığı cok olmaz gibi
gucci envy me de akşam için ideal geldi ama aşina oldugum bir kokuymuş adını bilmiyormuşum
ben cok memnun kaldım parfümevi ne göre burası daha kaliteli geldi
bargellodan siparişler geldi ;
burberry the beat cok temiz tam bahar kokusu bayıldım.
burberry london big bubble sakızı gibi kokuyo cok hosuma gitti :)
tommy girl tertemiz bir koku ama kalıcılığı cok olmaz gibi
gucci envy me de akşam için ideal geldi ama aşina oldugum bir kokuymuş adını bilmiyormuşum
ben cok memnun kaldım parfümevi ne göre burası daha kaliteli geldi
ben londonh begenemedim yaa hic hosuma gitmediLondon'ın orjinali bana çok keskin bir çiçek kokusu gibi gelmişti. Pek big bubble'a benzetemedim nedenseama bargellodaki benzemiştir belki bilemem..
aynen banada çok çiçeksi gelmişti beğenmemiştimben londonh begenemedim yaa hic hosuma gitmedi