en iyisini yapmışsın nuraycım..
Bende fistigim :) ama artik almiyorum cunku surat yapiyolar tek alicagim zamanBen de tek alırım hep.. 15 tl, çifti 25 tl :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyisini yapmışsın nuraycım..
Bende fistigim :) ama artik almiyorum cunku surat yapiyolar tek alicagim zamanBen de tek alırım hep.. 15 tl, çifti 25 tl :)
Dpdekilerde öyle. 50 ml alıyoruz diye suratlarından geçilmiyor.. 100 mlyi zorla aldıracaklar neredeyse. Neler yapıyorlar neler.. Yahu almıyorum kardeşim zorundamıyım.. Uyuz oluyorum
Bende fistigim :) ama artik almiyorum cunku surat yapiyolar tek alicagim zaman
Ben sevdigim kokulari hep 100 ml aliyorum bana bi 8 ay gidiyo valla ama denemelik olucagi zaman 50 ml aliyorum hic sorunda yasamadim kuzum.. Ben 50 ml istiyorum ilk kez aliyorum bu kokuyu bakalim sevicekmiyim denemelik alicam begenirsem yine gelir 100 ml alirim zaten diyorum.. Tabiki diyolar :)Dpdekilerde öyle. 50 ml alıyoruz diye suratlarından geçilmiyor.. 100 mlyi zorla aldıracaklar neredeyse. Neler yapıyorlar neler.. Yahu almıyorum kardeşim zorundamıyım.. Uyuz oluyorum
Kokular bende orjinal olsa dahi hiç kalıcı olmuyor en fazla 3 hafta dayanıyor ne yapsam bilmiyorum ( rose the one ı deneyecegim kalıcıymışBen sevdigim kokulari hep 100 ml aliyorum bana bi 8 ay gidiyo valla ama denemelik olucagi zaman 50 ml aliyorum hic sorunda yasamadim kuzum.. Ben 50 ml istiyorum ilk kez aliyorum bu kokuyu bakalim sevicekmiyim denemelik alicam begenirsem yine gelir 100 ml alirim zaten diyorum.. Tabiki diyolar :)
Ben de o zaman alıcağım zaman bunu söyleyim bitanem.. Yoksa 50 ccyi alana kadar illallah ediyorumBen sevdigim kokulari hep 100 ml aliyorum bana bi 8 ay gidiyo valla ama denemelik olucagi zaman 50 ml aliyorum hic sorunda yasamadim kuzum.. Ben 50 ml istiyorum ilk kez aliyorum bu kokuyu bakalim sevicekmiyim denemelik alicam begenirsem yine gelir 100 ml alirim zaten diyorum.. Tabiki diyolar :)
Tabikisi fistigim bu taktik ise yariyorBen de o zaman alıcağım zaman bunu söyleyim bitanem.. Yoksa 50 ccyi alana kadar illallah ediyorum
Acik parfumlerin cogu orjinalden daha kalici oluyo ya.. Hal boyle olunca bazi parfumleri acik almak daha mantikli oluyor :))Kokular bende orjinal olsa dahi hiç kalıcı olmuyor en fazla 3 hafta dayanıyor ne yapsam bilmiyorum ( rose the one ı deneyecegim kalıcıymış
Ben de açıga yöneldim son iki aydır aynı kapıya çıkıyor ne de olsa ikisi de dayanmıyor banaAcik parfumlerin cogu orjinalden daha kalici oluyo ya.. Hal boyle olunca bazi parfumleri acik almak daha mantikli oluyor :))
Nurayım senin dpde orjinaline benzettiğin parfümler varmı?Acik parfumlerin cogu orjinalden daha kalici oluyo ya.. Hal boyle olunca bazi parfumleri acik almak daha mantikli oluyor :))
Orjinale benzer olarak basta burberry klasik, the beat, body, london, weekend, brit, tommy girl, gucci envy me, dkny be delicious, chanel chance orjinale tam benzemiyor ama ben cok seviyorum.. :) zaten chanel parfumlerin tum acik parfumleri orjinalle alakasiz ama cok pahali oldugu icin dp den aliyorum ben :) ama burberry kokulari orjinalleriyle birbebir kadar basarili kuzum :)Nurayım senin dpde orjinaline benzettiğin parfümler varmı?
yok artık neresiymiş orası ben yıllardır dp den alışveriş yaparım öyle bişey görmedim bazen gider 10 tane parfüm dener almadan çıkarım hiç surat yapmazlar şikayet edin benceDpdekilerde öyle. 50 ml alıyoruz diye suratlarından geçilmiyor.. 100 mlyi zorla aldıracaklar neredeyse. Neler yapıyorlar neler.. Yahu almıyorum kardeşim zorundamıyım.. Uyuz oluyorum
ferah temiz diyorsan şimdiye kadar denediğim en temiz parfüm diyebilirim Cacharel Noakızlar gucci guilty ve omnia amethyse nasıl bilen var mı? şekerli ve baharatlı sevmiyorum. Ferah temiz kokular mı bunlar acaba? bu arada benim en sevdiğim ve sürekli aldığım koku 100 acqua di gio
Ben de dpden amor amor, rush2, armani night bunları beğeniyorum kuzum.. Dediğin gibi chanel parfümleri alakasız..Orjinale benzer olarak basta burberry klasik, the beat, body, london, weekend, brit, tommy girl, gucci envy me, dkny be delicious, chanel chance orjinale tam benzemiyor ama ben cok seviyorum.. :) zaten chanel parfumlerin tum acik parfumleri orjinalle alakasiz ama cok pahali oldugu icin dp den aliyorum ben :) ama burberry kokulari orjinalleriyle birbebir kadar basarili kuzum :)
ya noa dışında tavsiyen var mı? çevremdeki insanlarda harika kokuyo bu ama bende nedense bi acılaşıyo ekşiyor. :/ferah temiz diyorsan şimdiye kadar denediğim en temiz parfüm diyebilirim Cacharel Noa
Acqua di gio tarzında Davidoff Cool Water var.kızlar gucci guilty ve omnia amethyse nasıl bilen var mı? şekerli ve baharatlı sevmiyorum. Ferah temiz kokular mı bunlar acaba? bu arada benim en sevdiğim ve sürekli aldığım koku 100 acqua di gio
Aynen fistigim ben lacoste classicigi bide dp de deniycem tekrardan yenilenmis dp baya siseleri falan merak ediyorum belki simdi alabilirim kokusunu dp den :))Ben de dpden amor amor, rush2, armani night bunları beğeniyorum kuzum.. Dediğin gibi chanel parfümleri alakasız..
Aynen fistigim ben lacoste classicigi bide dp de deniycem tekrardan yenilenmis dp baya siseleri falan merak ediyorum belki simdi alabilirim kokusunu dp den :))
tatlım gucci guilty baharatlı ve oryantal bir koku..çiçeksi ve birazda tatlı ama şekerli değil kesinlikle.ben kokusunu seviyorum denemeni tavsiye ederim..kızlar gucci guilty ve omnia amethyse nasıl bilen var mı? şekerli ve baharatlı sevmiyorum. Ferah temiz kokular mı bunlar acaba? bu arada benim en sevdiğim ve sürekli aldığım koku 100 acqua di gio