Peki canım çook sagol:)Ben D&P daha iyidir diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canım çook sagol:)Ben D&P daha iyidir diye düşünüyorum
Rica ederim canımmPeki canım çook sagol:)
çok saol canım benimmm=)Sorduruyor canim dikkat ceken bir koku ben siktigimda genelde neguzel kokuyosun ne kullaniyosun boyle diyen miss kokulu kiz diye cagiranda olmustur :)) zaten parfumun taniminda dikkat cekmek isteyen kadinin kokusu diye geciyor parfumun isminin anlamida kiskan beni demek :)) tavsiye ederim ben bu parfumu gozum kapali :)
canım acıklama yazmışlar o durum için belki önceden yoktu bilemiyorum ilk defa alıyorum ben de;Namaria bargellonun sitesinden ben de almak istemiştim ama tek parfüm 25 tl gözüküyor. =/ sen nasıl hallettin o işi?
Normalde 2 tanesi 25miş. Onu ayarlayabiliyor muyuz alırken?
canım benim bizzat gidip alma şansım olmadıgı için internetten alıyorum zaten fırsatım olsa ben de gidip almayı tercih ederdimaynen öyle oluyor ama acaba netten alınca mı daha taze olur parfümler yoksa bizzat gidip dükkandan almak daha mı iyi onu kestiremiyorum..
canım benim bizzat gidip alma şansım olmadıgı için internetten alıyorum zaten fırsatım olsa ben de gidip almayı tercih ederdim
yok zaten dükkandaki de taze olmayabiliyormuş bazen, götürüp değiştiriyormuşsun gerçi ama nettekinin taze olacağı kesinse hiç dükkandakilerle muhattap olmaya gerek yok diye düşündüm ama aslında gitmişken başka kokular denemek de iyi oluyor.. sen netten alacaksan orjinallerini deneme şansın varsa dene sonra burdaki arkadaşlar baya bilgili yardımcı olurlar hangi parfümlerin orjinallerine tam benzetildiğine ona göre sipariş verirsin.. hem aklında soru işareti kalmaz alırken bildiğin bir kokuyu almış olursun..
Canım inanki d&p nin kokuları orjinale çok yakın daha başarılı benim görüşüm böyle :)Dp ye bende bir uğrayayım noasını çok met ettiler:)
Bu kokular genel olarak yaz kokusu evet bitek armani si ve burberry classic sonbahar mevsimine uygun ama bana göre yaz kış gece gündüz kullanılıcak kokular hepsidehepside d&p de mevcut bakabilirsin d&p den canım..Kızlar not alıyorum parfümleri ama kafam karıştı bargello ve dp arasında hangileri hangisinde iyi diye?
Not aldıklarımı yazayım
gucci envy me
tommy girl
armani si
burberry classic
bunları hangisinden almalıyım? Bunlar genel olarak yaz kokusu mu
Birde şu 1 alana 1 bedava olayı bana hiç mantıklı gelmiyo.. yani tanesi 15 tl 2 si 25 tl ediyo.. yani 2.si 10 tl ye geliyo neresi bedava bunun? parasını alıyosun zaten.. :) bitane parfüm almak istediğim dede surat yapıyolar hediyesinide verelim diyolar sırf daha fazla satmak için hediyeymiş hıhbargello çalışanlarını ben de hiç beğenmiyorum.. çok burnu havadalar.. hayır gören de orjinal parfüm satıyorlar sanacak ki orjinal satsa bile insanlara tepeden bakmaya hakkı yok kimsenin.. kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar resmen
Birde şu 1 alana 1 bedava olayı bana hiç mantıklı gelmiyo.. yani tanesi 15 tl 2 si 25 tl ediyo.. yani 2.si 10 tl ye geliyo neresi bedava bunun? parasını alıyosun zaten.. :) bitane parfüm almak istediğim dede surat yapıyolar hediyesinide verelim diyolar sırf daha fazla satmak için hediyeymiş hıh
yok kandırmış seni tek şişe fiyatı 15...aa e ben geçen sordum bana tek şişe fiyatı da 25 dedi.. ben de tek alacaktım çünkü bitiremiyorum taze taze alır kullanırım diye düşünmüştüm ama aynı fiyat isterseniz ikinciyi almayın siz bilirsiniz dedi bilmiş bilmiş..
yok kandırmış seni tek şişe fiyatı 15...
daha fazla satabilmek için bazen bilgisi olmayan müşteriyi böyle kandırabiliyorlar şu rose the one'ı aşırı merak ediyorum.. orjinalini mizuya gelir gelmez almak istiyorum ama gidip 1 tane bargellodan alacağım sanırım dayanamıyorumay yok artık inanamıyorum ya..
daha fazla satabilmek için bazen bilgisi olmayan müşteriyi böyle kandırabiliyorlar şu rose the one'ı aşırı merak ediyorum.. orjinalini mizuya gelir gelmez almak istiyorum ama gidip 1 tane bargellodan alacağım sanırım dayanamıyorum
Yok kuzum ben bargellonun sitesinden musteri hizmetlerini aramistim bana tek satis fiyatimiz 15 tl ama 2 tanesi 25 tl dilerseniz subelerimizden tek fiyat 15 tl olmak uzere alabilirsiniz demislerdi.. Bende subeye gittigimde merkezi aradim sordum ona gore buraya geldim diyerek gitmistim.. Ve bitane almistim 15 tl :)aa e ben geçen sordum bana tek şişe fiyatı da 25 dedi.. ben de tek alacaktım çünkü bitiremiyorum taze taze alır kullanırım diye düşünmüştüm ama aynı fiyat isterseniz ikinciyi almayın siz bilirsiniz dedi bilmiş bilmiş..
Yok kuzum ben bargellonun sitesinden musteri hizmetlerini aramistim bana tek satis fiyatimiz 15 tl ama 2 tanesi 25 tl dilerseniz subelerimizden tek fiyat 15 tl olmak uzere alabilirsiniz demislerdi.. Bende subeye gittigimde merkezi aradim sordum ona gore buraya geldim diyerek gitmistim.. Ve bitane almistim 15 tl :)
Ben de tek alırım hep.. 15 tl, çifti 25 tl :)Yok kuzum ben bargellonun sitesinden musteri hizmetlerini aramistim bana tek satis fiyatimiz 15 tl ama 2 tanesi 25 tl dilerseniz subelerimizden tek fiyat 15 tl olmak uzere alabilirsiniz demislerdi.. Bende subeye gittigimde merkezi aradim sordum ona gore buraya geldim diyerek gitmistim.. Ve bitane almistim 15 tl :)