Artık o şubesinden alacagımı dÜşünmüyorum zaten çok snir ettilerEvet evet başka bir parfüm almaya gidiyorsun ısrarla sana kendi önerdikleri parfümü satmaya çalışıyorlar böyle huylarıda var çok garip..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık o şubesinden alacagımı dÜşünmüyorum zaten çok snir ettilerEvet evet başka bir parfüm almaya gidiyorsun ısrarla sana kendi önerdikleri parfümü satmaya çalışıyorlar böyle huylarıda var çok garip..
Bende nadir uğruyorum bargelloya genelde ne alıcağıma karar verip direk almaya gidiyorum yoksa koku denemek istediğim zaman ısrarla farklı kokular sıkıyorlar kendi önerileri oluyor onlarıda satmaya çalışıyorlar sinir oluyorum bendeArtık o şubesinden alacagımı dÜşünmüyorum zaten çok snir ettiler
Dp ye bende bir uğrayayım noasını çok met ettiler:)Bende nadir uğruyorum bargelloya genelde ne alıcağıma karar verip direk almaya gidiyorum yoksa koku denemek istediğim zaman ısrarla farklı kokular sıkıyorlar kendi önerileri oluyor onlarıda satmaya çalışıyorlar sinir oluyorum bende
D&p den alıyorum ben parfümlerimi.. en azından denemelik aldığımda 50 ml alabiliyorum.. sevdiğim kokuları zaten hep 100 ml alyorum baya bereketli oluyor öyle
DiĞerlerini bilmiyorum ama tommy girl bana bargelloda çok alkollü ve keskin geldi belki şubeden kaynaklıdır... Ama orjinali yaza uygundur. Burberry classic de yaza uygun bence..Kızlar not alıyorum parfümleri ama kafam karıştı bargello ve dp arasında hangileri hangisinde iyi diye?
Not aldıklarımı yazayım
gucci envy me
tommy girl
armani si
burberry classic
bunları hangisinden almalıyım? Bunlar genel olarak yaz kokusu mu
İşini sevmiyorsan hakkıyla yapmayacaksan bırak kardesim orada görevin senin müşterinin istediği parfümü koklatmakbargello çalışanlarını ben de hiç beğenmiyorum.. çok burnu havadalar.. hayır gören de orjinal parfüm satıyorlar sanacak ki orjinal satsa bile insanlara tepeden bakmaya hakkı yok kimsenin.. kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar resmen
Ben gucci envy me yi önerebilirm d&p den. Burberry classic te güzel fakat çok kalıcı değil..Kızlar not alıyorum parfümleri ama kafam karıştı bargello ve dp arasında hangileri hangisinde iyi diye?
Not aldıklarımı yazayım
gucci envy me
tommy girl
armani si
burberry classic
bunları hangisinden almalıyım? Bunlar genel olarak yaz kokusu mu
maaşı bekleyemeden aldım karttan bargello da dp de yaşadıgm sehirde olmadıgı için internetten sipariş verdim. gelince yazıcam yorumları
london,beat,tommy girl,envy me aldm hiçbirini denemedm önceden yorumlarınıza güveniyorum
Canım beyaz sabun kokusu bvlgari blvBirde sabun kokusuna bayılıyorum beyaz sabuna benzer koku önerisi olanları bekliyorum
Ben gucci envy me yi önerebilirm d&p den. Burberry classic te güzel fakat çok kalıcı değil..
Evet kalıcılığı çok iyi yaza da çok uygun zaten çiçek kokusu canımcımtamam not aldım:) envy me kalıcı mı? yaz için böyle fresh bir şey lazım çiçeksi bir koku istiyorum.
Evet kalıcılığı çok iyi yaza da çok uygun zaten çiçek kokusu canımcım
İnşallah beğenirsin.. Rica ederimmÇok teşekkürler:)) beğenirim kesin
Peki doldurmasında hangisi basarılı ?Canım beyaz sabun kokusu bvlgari blv
Ben D&P daha iyidir diye düşünüyorumPeki doldurmasında hangisi basarılı ?