Bargello açık parfüm kullananlar..

Artık o şubesinden alacagımı dÜşünmüyorum zaten çok snir ettiler:KK43:
Bende nadir uğruyorum bargelloya genelde ne alıcağıma karar verip direk almaya gidiyorum yoksa koku denemek istediğim zaman ısrarla farklı kokular sıkıyorlar kendi önerileri oluyor onlarıda satmaya çalışıyorlar sinir oluyorum bende :63:
D&p den alıyorum ben parfümlerimi.. en azından denemelik aldığımda 50 ml alabiliyorum.. sevdiğim kokuları zaten hep 100 ml alyorum baya bereketli oluyor öyle :KK19:

Bu aradaa bargellodan önermeyecegim parfümler:
Cacharel noa
Tommy girl
Davidof cool water(tam anlamıyla bulasık deterjanı)
La vie est belle

Bende nadir uğruyorum bargelloya genelde ne alıcağıma karar verip direk almaya gidiyorum yoksa koku denemek istediğim zaman ısrarla farklı kokular sıkıyorlar kendi önerileri oluyor onlarıda satmaya çalışıyorlar sinir oluyorum bende :63:
D&p den alıyorum ben parfümlerimi.. en azından denemelik aldığımda 50 ml alabiliyorum.. sevdiğim kokuları zaten hep 100 ml alyorum baya bereketli oluyor öyle :KK19:
Dp ye bende bir uğrayayım noasını çok met ettiler:)

Bargello da flowerbomb orjinalinden çok farklı olmuş ama ben sevdim orjinalinden daha meyvemsi olmuş

maaşı bekleyemeden aldım karttan o_O bargello da dp de yaşadıgm sehirde olmadıgı için internetten sipariş verdim. gelince yazıcam yorumları
london,beat,tommy girl,envy me aldm hiçbirini denemedm önceden yorumlarınıza güveniyorum :KK19:

Kızlar not alıyorum parfümleri ama kafam karıştı bargello ve dp arasında hangileri hangisinde iyi diye?
Not aldıklarımı yazayım

gucci envy me

tommy girl

armani si

burberry classic

bunları hangisinden almalıyım? Bunlar genel olarak yaz kokusu muo_O

Kızlar not alıyorum parfümleri ama kafam karıştı bargello ve dp arasında hangileri hangisinde iyi diye?
Not aldıklarımı yazayım

gucci envy me

tommy girl

armani si

burberry classic

DiĞerlerini bilmiyorum ama tommy girl bana bargelloda çok alkollü ve keskin geldi belki şubeden kaynaklıdır... Ama orjinali yaza uygundur. Burberry classic de yaza uygun bence..

bargello çalışanlarını ben de hiç beğenmiyorum.. çok burnu havadalar.. hayır gören de orjinal parfüm satıyorlar sanacak ki orjinal satsa bile insanlara tepeden bakmaya hakkı yok kimsenin.. kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar resmen :KK70:

bargello çalışanlarını ben de hiç beğenmiyorum.. çok burnu havadalar.. hayır gören de orjinal parfüm satıyorlar sanacak ki orjinal satsa bile insanlara tepeden bakmaya hakkı yok kimsenin.. kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar resmen :KK70:
İşini sevmiyorsan hakkıyla yapmayacaksan bırak kardesim orada görevin senin müşterinin istediği parfümü koklatmak

Not aldıklarımı yazayım

gucci envy me

tommy girl

armani si

burberry classic

Ben gucci envy me yi önerebilirm d&p den. Burberry classic te güzel fakat çok kalıcı değil..Hoppa

maaşı bekleyemeden aldım karttan o_O bargello da dp de yaşadıgm sehirde olmadıgı için internetten sipariş verdim. gelince yazıcam yorumları
london,beat,tommy girl,envy me aldm hiçbirini denemedm önceden yorumlarınıza güveniyorum :KK19:

Namaria bargellonun sitesinden ben de almak istemiştim ama tek parfüm 25 tl gözüküyor. =/ sen nasıl hallettin o işi?
Normalde 2 tanesi 25miş. Onu ayarlayabiliyor muyuz alırken?

X