Evet fıstığım günlük kullanılabilen genç kız kokusu çocuksu biraz liseli kız kokusu diyelim biz buna rahatsız edici değil kesinlikle..Ama yine güzel kokuyor kötü değil kesinlikle günlük olarak kullanılabilir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet fıstığım günlük kullanılabilen genç kız kokusu çocuksu biraz liseli kız kokusu diyelim biz buna rahatsız edici değil kesinlikle..Ama yine güzel kokuyor kötü değil kesinlikle günlük olarak kullanılabilir..
Gucci Envy me çok güzel bir koku canım beğenirsin mutlaka Tommy Girl de öyle bu ikisi gerçekten miss gibi kokulardırBen yine de bi deneyeyim aklımda kalmasın belki severek kullanacağm güzel bi koku bulurum
Kokusu hemen uçmuyo dimi canımGucci Envy me çok güzel bir koku canım beğenirsin mutlaka Tommy Girl de öyle bu ikisi gerçekten miss gibi kokulardır
Yok canım çok kalıcı bu ikisi ben tommy girl kullanıyorum hatta şuanda flowerbomb almıştım d&p den gittim değiştirdim onu ağır geldi diye tommy girl aldım :) gayet kalıcı bir koku bulunduğum yere siniyor hemen gucci envy me de öyleydi oda siniyordu heryere çok kalıcıdır bu ikisi için rahat olsun..Kokusu hemen uçmuyo dimi canım
Merak ettim yarın gidip bakarım canım her ikisine deYok canım çok kalıcı bu ikisi ben tommy girl kullanıyorum hatta şuanda flowerbomb almıştım d&p den gittim değiştirdim onu ağır geldi diye tommy girl aldım :) gayet kalıcı bir koku bulunduğum yere siniyor hemen gucci envy me de öyleydi oda siniyordu heryere çok kalıcıdır bu ikisi için rahat olsun..
Tamam canımMerak ettim yarın gidip bakarım canım her ikisine de
d&p deki gucci envy me güzel mi kuzuYok canım çok kalıcı bu ikisi ben tommy girl kullanıyorum hatta şuanda flowerbomb almıştım d&p den gittim değiştirdim onu ağır geldi diye tommy girl aldım :) gayet kalıcı bir koku bulunduğum yere siniyor hemen gucci envy me de öyleydi oda siniyordu heryere çok kalıcıdır bu ikisi için rahat olsun..
Çok güzel kuşum gönül rahatlığıyla deneyebilirsind&p deki gucci envy me güzel mi kuzu
tamam tatlışş birdahaki gittiğimde deneyeceğimÇok güzel kuşum gönül rahatlığıyla deneyebilirsin
Dene fıstıkımtamam tatlışş birdahaki gittiğimde deneyeceğim
Bence de güzel bende beğeniyorum D&P deki ni.. buram buram da kokuyor kalıcılığı da iyi
beğendin mi rose the one'iaa çok ilginç rose the one da hiç acılık almadım ben de, hatta çok sevmekle beraber keşke gül kokusu bu kadar hissedilmese dedim..
The beat Bitane o bii bii bii biii bitane the beat :)))çok beğendim ya hatta şu an çelişkide kaldım the beat, flowerbomb ve rose the one arasında..
iki taneye indirmem lazım çünkü ben bitiremiyorum parfüm ve kalınca da ekşiyor işte..
gucci envy me kalıcık konsunda iyiymi canım mesela sorduruyor mu ismini kullaandığındaGucci Envy me çok güzel bir koku canım beğenirsin mutlaka Tommy Girl de öyle bu ikisi gerçekten miss gibi kokulardır
Sorduruyor canim dikkat ceken bir koku ben siktigimda genelde neguzel kokuyosun ne kullaniyosun boyle diyen miss kokulu kiz diye cagiranda olmustur :)) zaten parfumun taniminda dikkat cekmek isteyen kadinin kokusu diye geciyor parfumun isminin anlamida kiskan beni demek :)) tavsiye ederim ben bu parfumu gozum kapali :)gucci envy me kalıcık konsunda iyiymi canım mesela sorduruyor mu ismini kullaandığında