• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bardak ve kadeh setleri hakkında

lover_sound

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
35
0
26
İstanbul
Kızlar merhaba.düğünüm yaklaştı ama ben hala bardak setini almadım.çoğu yere baktım.hep set halinde var.set almak sizce mantıklımı.gerçekten hepsi kullanılıyormu.yoksa kendimiz kullanabilceğimiz gibi set oluştursak hem daha uyguna gelmezmi? çok karışık kafam.

komple bardak setlerınımı dıyorsun.alma cnm çok gereksız ben dahıl brçokk arkadasım almadı.salonuna büfe aldın mı ? gnelde artık tv unıtesı oldugu ıçın büfe alınmıyo ve bu setler cok gereksz kalıyo

Off off bunu bir de anneler anlasa ya :( ben almak istemiyorum, sizin dediginizgibi kendim set oluşturmak istiyorum :69:

büfe almayacağız.hatta evimiz küçük olduğu için sadece tv ünitesi almayı düşünüyorum.altında bol dolabı olan bir tv ünitesi.bende kendim takım oluşturmak istiyorum.ama dediğiniz gibi anneler anlamıyor.annem tam takım set alalım diyor.ben sadece şarap kadehi,meşrubat-su bardağı ve viski bardağı almak istiyorum.böyle hem çok uyguna geleceğini düşünüyorum.hemde evde gereksiz yer kaplamaz

Bu setleri ilk zamanlar gelen misafirlere bir heves kullanırsınız en fazla, sonra bir köşede tozlanır durur. Özellikle yalnızlı desenli alırsanız makinaya girmez. Vitrin süsü olsun, çeyizde adettendir diye alınan bence gereksiz bir set. Onun yerine kendi setinizi oluşturun. Yıllarca kullanacağınız bardaklar alın.

Son düzenleme:
dediğin bardak setleri çok gereksiz ve lüzumsuz geliyo bana büfe almayıda düşünmüyomuşsun daha niye alıyosun ki böyle almak yerine sadece kullanacağın bardakları almak daha iyi değilmi mesela ben evimde kadeh kullanmayacağım için almayı düşünmüyorum sen kullanmayıp büfede görsel olarak kullanacaksan bence alma çünkü temizliği falan uğraş insana hep

Ben set almadım ve hiç ihtiyaç da duymadım.

Onun yerine tavsiyem, misafirlik kullanabileceğin 2 ayrı model bardak seçmeniz ve bunlardan 12li almanız.
Kalabalık misafir gelince yarısı ayrı yarısı ayrı model olmasın bardaklarınız. Eğer normal içecek dışında ekstra su için falan bardak gerekirse de diğer modelden kullanırsınız.

kızlar bende set almak istemiyorum çok pahalı 600 700 tl neden vereyim diyorum ama tekli bardaklara bakıyorum setler kadar parlak güzel görünmüyor tekli alabileceğimiz bildğiiniz markalar varmı nerelerden bulabiilirim

Bende anneme söz geçiremeyip 3 sene önce almak mecburiyetinde kaldım. Modeli de ortalama yani demode sayılmaz ama 4 aydır konsolda duruyor kullanacağımı da hiç tahmin etmiyorum, varlığını bile unuttum :1: bir de dediğin gibi çok para.

Bende çok araştırıyorum bardak setlerini. herşeyimi karaca aldığım için bardaklarda karaca olsun istiyodum. ama sabit fiyat 600'den aşağı yok. schafer alsam diye baktım ondada model beğenemedim ayrıca fiyatlar hemen hemen aynı. görünüşte çok güzeller insana cazip geliyor :) ama bardak sonuçta kırılıp gider diyede düşünmüyor değilim. sonunda karar verdim. paşabahçeden alıcam. kendi istediğim bardaklardan güzel bi set yapıcam. hem böylece yaklaşık 150 tl.ye bardaklarımı almış olucam ;):3:

Bende çok araştırıyorum bardak setlerini. herşeyimi karaca aldığım için bardaklarda karaca olsun istiyodum. ama sabit fiyat 600'den aşağı yok. schafer alsam diye baktım ondada model beğenemedim ayrıca fiyatlar hemen hemen aynı. görünüşte çok güzeller insana cazip geliyor :) ama bardak sonuçta kırılıp gider diyede düşünmüyor değilim. sonunda karar verdim. paşabahçeden alıcam. kendi istediğim bardaklardan güzel bi set yapıcam. hem böylece yaklaşık 150 tl.ye bardaklarımı almış olucam ;):3:

O konuda bende birazcik kararsizim kizlAr herseyimi karacadan aldim karacanin bardak setleride hos ama beni parasindan cok yaldizlari dusunduruyor sonucta 7-8 kisilik bir misafirde su bardagi cay bardagi mesrubat bardagi ... Bunlarin hepsi elde yikanicak seyler degil makinaya girdigindede yaldiZlar ucup giderse takimin anlami kalmaz

canım ben almadım mesela cünkü 600 lira verip 6 kişilik bir bardak takımı alıp misafirin biri düşürüp kırarsa giti canım takım onu yerine düz cam bardak setleri aldım kırılsa bile yerine pıyasadan teklı aynısını bulmak mumkun ama setlerde tek bulmak sıkıntı genede karar senın

Son düzenleme:
Şahsen bende çok düşünmüştüm çeyiz hazırlığı yaparken.En çok ilgilendiğim,sağda solda araştırdığım şeydi diyebilirim.Çünkü çok hoşuma gidiyor değişik değişik modeller falan.Sonra kuzenim ben alacağım çeyizine dedi,bi taraftan içim rahatladı,bi taraftan huzursuz oldum ya altın yaldızlı falan alırsa diye.Sade ve şık bişey istiyordum...

İzmirden gönderdi ve çok mutlu oldum.Makineyede girebilen sade ve şık bir takım.Ünitemin cam dolabınada yerleştirdim,çok sık olmasada misafirin gelmesinide beklemiyorum açıkçası kullanmak için.İçki içeceğimiz zaman kullanıyoruz...

Tek tek alsam dediğimdeyse alışveriş sitelerinde kampanyaları takip ettim,hesapladım,çok daha pahalıya geliyordu öylede...

Şahsen bende çok düşünmüştüm çeyiz hazırlığı yaparken.En çok ilgilendiğim,sağda solda araştırdığım şeydi diyebilirim.Çünkü çok hoşuma gidiyor değişik değişik modeller falan.Sonra kuzenim ben alacağım çeyizine dedi,bi taraftan içim rahatladı,bi taraftan huzursuz oldum ya altın yaldızlı falan alırsa diye.Sade ve şık bişey istiyordum...

İzmirden gönderdi ve çok mutlu oldum.Makineyede girebilen sade ve şık bir takım.Ünitemin cam dolabınada yerleştirdim,çok sık olmasada misafirin gelmesinide beklemiyorum açıkçası kullanmak için.İçki içeceğimiz zaman kullanıyoruz...

Tek tek alsam dediğimdeyse alışveriş sitelerinde kampanyaları takip ettim,hesapladım,çok daha pahalıya geliyordu öylede...

eftelya ya katılıyorum açıkçası bardak bir evde en çok lazım olan şey...
misafirlerin geldiğinde aldığın güzel yemek takımınla birlikte servis açarsın emin ol iyiki aldım diceksinn.
fakat iyice araştırmanı tavsiye ederim canım bazen mağazalrda çok iyi indirimler oluyo..
ben evkur gibi bir mağazadan aldım adı Engin Avm efeoğlu bardak 12 li takım 430 tl ye aldım hiçte pişman değilim..
sade ve güzel bir model tercih ettim tabi araştır kuzum sen ;) emin ol kendin bir takım oluşturmaya çalıştığında maliyeti daha yüksek oluyor kolay gelsinnn:3:

Bardak sonuçta kırılabilecek bişey. sırf çeyizde olsun diyede almak bana saçma geliyor. hele ki ben gümüşlük almayı hiç düşünmüyorum o yüzden sanırım almıycam. yada çok uygun bişeyler bulmam lazım :)

Back