Bardak taştı çoktan aklımı çıldırdım artık. Çok üzgünüm. 😔

Teşekkür ederim. Anlasilabildigi mi hissetmek beni iyi hissettiriyor. Söylediğinizi deneyecegim. Daha önce terapi aldım ve iyilesemedim bir türlü . Tekrar deneyecegim. Elimden geldiğinden daha fazla çabalıyorum umarım başarılı olabilirim. Spora başlayacağım haftaya. Ara ara zaman yaratıp dışarıya çıkıyorum. Çocuğumla başbaşa keyifli vakit geçiriyorum. Çok eğlenceli bir karakterim özümde. Çocuğumla ilişkim keyiflidir. Güzel bir bagimizda var çok şükür. Öncelikle çocuğumun sonrada benim için her şey daha güzel olur ins.

Adam zaten varla yok arasında bir şey. Her şeyi siz yapıyormuşsunuz, bunu boşanmanın neyinden korkuyorsunuz?

Teşekkür ederim. Anlasilabildigi mi hissetmek beni iyi hissettiriyor. Söylediğinizi deneyecegim. Daha önce terapi aldım ve iyilesemedim bir türlü . Tekrar deneyecegim. Elimden geldiğinden daha fazla çabalıyorum umarım başarılı olabilirim. Spora başlayacağım haftaya. Ara ara zaman yaratıp dışarıya çıkıyorum. Çocuğumla başbaşa keyifli vakit geçiriyorum. Çok eğlenceli bir karakterim özümde. Çocuğumla ilişkim keyiflidir. Güzel bir bagimizda var çok şükür. Öncelikle çocuğumun sonrada benim için her şey daha güzel olur ins.
Çok doğru anlamissiniz meselemi. Aşağı yukarı durumum tam da böyle.
Biz şu an ucucuna gecindigimiz için ayrılmak demek kira ulaşım masrafı faturalar vb yıl binmesi bunlara ek olarak tatil, kurs vb. keyfi denilebilecek şeylerin ya olmaması ya da sınırlı olması demek.
Ve evet bence de erkekler anında evlenir ve düzenini kurar. Hayatıni fıstık gibi yaşar. Çocuk olmasa istediğini yapsın ama çocuk baba iliskisi ne kadar istemedek de zedelenmeye meyilli oluyor bu durumda.

Tam olarak o haldeyiz.
Zaman zaman duyu yogunlugum olduğu regl dönemi gibi süreçlerde patlama yaşıyorum. Onun dışında iletişim yok. Ortak şeyler yapılacaksa yapılır. Çocukla ilgilenilir birlikte oyunlar oynanır eğlenilir. Çocuk yatınca erkek ve kadın da kendi odasına çekilir. Tek kelimeleri olmaz.

Yok çocuğuyla ilgilenir bakar. Tabii ben olduğum gibi olur mu onu bilemem. Ama bugün ölsem çocuğum babası ile yaşar dusuncesindeyim. Tabii bazı şeylerde yaşanmadan anlaşılmaz.

Güvenemiyorum. Güçlü değilim ki
Dışarıdan görseniz bu kadın ne kadar güçlü dersiniz ama değilim o sadece savunma mekanizması.
Dışarıya güçlü görünmene gerek yok, kendinin iyi olmasına ihtiyacın var. Enerjini dışarıya harcamamanı tavsiye edebilirim. Ağlamak mı istiyorsun, ağla. Bağırmak mı istiyorsun, bağır. Eylem iyidir. Birikim kötüdür.

Ev evlenmeden önce kendisi aldığı için onun. Bunca yıldır her şeyi ortak ödediğimiz için maddi olarak benim hiç bir şeyim yok. Bir aracimiz var onuda satsak iki ayrı araç alamayiz. Satmasak yarisinin parasını vereyim alayım desem o kadar param da yok.
Boşanma ihtimalim söz konusu olursa evet başka bir şehre yeniden başlamak ile cesaret edebilirim belki günün birinde. Aynı şehirde sırf çaba sarf etmediği için bu hale beni bizi düşündüğünden dolayı önce kendime sonra da ona çok ofkeliyim. Sağlıklı bir iletisimimiz olmaz diye düşünüyorum bugünkü ruh halimle.
Bu adamdan ayrıldığımda bir daha hiç muhatap olmamak benim öfkemi dindirir ancak gibi hissediyorum. Sağlıklı bir düşünce değil bunun farkındayım ama zannediyorum yılların verdiği duygu bastirilmasindan kaynaklı

Evlenmeden önce aldı ama taksitleri evlilik birliğinde ödediyse evde de hakkınız vardır. Şimdi ailenizle aranız iyi olsa onların yaşadığı şehre taşınıp, düzen kurabilirdiniz ama bambaşka şehre taşınıp destek almadan zor olur. Eşiniz kötü biri değil anladığım kadarıyla, aynı şehirde olmanız hem kızınızın istediği zaman babasını görmesi hem eşinizin hastalık gibi durumlarda destek olması açısından daha mantıklı. Çocuğunuz ilk okuldaysa büyümüş zaten, ben yerinizde olsaydım 1+1 bir ev tutar eşyalardan da biraz alırdım, arabayı ortak gibi kullanırdım, çocuk için lazım olucak nasıl olsa. Eşiniz çocuğun okul ücretini ödemeye devam etsin.

Çocuk küçükken mecbur desteğe ihtiyacınız olacak.
Calısan kadınsanız çocuk hasta vs olsa başka sehırdr zor.
Aıle desteği de yok.
Mecbur aynı yerde olmanız gerekiyor.

Bence sizin kendinizi keşfetmenize gerçekten ihtiyacınız var. Hatta bir çok kadının var. Bizi ne mutlu eder ne huzurlu hissettirir kendi içimizde ve sadece kendimiz nasıl sağlayabiliriz? Bunu çözmek gerek.
Evlilik odaklı, eşi değiştirmek odaklı gittiğiniz için kafanızda belkide terapi bu yüzden doğru noktalara değemedi.
Ben terapi ile yaşadığım bir kaygıyı yendim bu sadece benim zihnimde bi kapının kapanıp diğerinin açılmasıyla oldu, yalnız kalma korkusuda ayrı bi kaygı sebebi. Sizde bu korkunuzdan arınıp hayatınıza istediğiniz yönü verebilirsiniz.

Evlenirken evi almıştı coktan. Taksit vs yoktu tamamen kendisine ait. Evlendikten sonra alabildigimiz tek şey arabamız o da lüks bir sey değil dediğim gibi.
Esim tek başına okul ücretini ödeyemez ki. Özel okullar ücretlerini açıkladı biliyorsunuzdur belki hepside okkalı arttirdi. İkimiz bile bu yıl baya zorlanacagiz. Diyeceksiniz ki madem öyle özele gondermeyin ancak fiziksel koşullar, eğitim ortamı ve en önemli tercihimizden biri olan tam zamanlı olması sebebiyle bir şekilde göndermeye çaba sarf ediyoruz.
1+1 ev bile olsa kiraları da bilirsiniz. Bir de her semtte oturulmaz güvenli de olması lazım.
Esim kötü biri değil evet ancak bosandigimizda muhatap olmak istemeyecek bir karakterde insanım ben. Onu arayıp da yardım istemeyi Allah düşürmesin asla istemem. Çok kızgın ve kırgınım ona. Bu hale bizi getirdiği için içten içe öfke ve nefret doluyum

Çocuk küçükken mecbur desteğe ihtiyacınız olacak.
Calısan kadınsanız çocuk hasta vs olsa başka sehırdr zor.
Aıle desteği de yok.
Mecbur aynı yerde olmanız gerekiyor.
Evet en azından şimdi onun hayatında biri yok her zaman çocuğumun yanında. Ayrıldığımız anda hayatına birisi dahil olacak o zaman ne kadar ilgili bir baba olmak istesede olamayacak. Görüyoruz çevremizde neticede iki aile olunca ikisine de yetişmek imkansız. O nedenle ben boşanmaya korkuyorum o da bosanmiyor boyle toksik biraz daha gider çocuk buyur sonrası da cesaretim gelir bosaniriz.

Çok doğru tespitiniz. Evlilik odaklı ve eşi değiştirmek. Dolayısıyla olumlu olamadı. Siz yüzyüze mi destek almıştınız yoksa online mı? Online seansı varsa bana önerir misiniz gittiğiniz terapisti belki bana da iyi gelir. Tabii sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…