- 5 Nisan 2023
- 4.169
- 13.242
- 128
- 27
Şuan bunu anlayamazsınız. Daha küçük, sizi sadece anne babası olarak görüyor, kadın/erkek arasındaki ilişki olarak değerlendiremiyor. Ayrıca aksiyon alamayacaksanız kızınıza babanla aynı evde yaşamak benim için zorlaştı gibi cümleler kurarak sırtına yük bindirmeyin.Kızıma bir sohbetimizde sevdik evlendik sen oldun ama biz de annen baban olarak her geçen gün büyüyor ve değişiyoruz,fikirlerimiz değişiyor, hayata bakış acımız, hayallerimiz yenileniyor. Ve bir noktada biz artık babanla eski halimiz gibi olmadığımızı anladık ve aynı evde yaşamak bizim için zor olmaya başladı demiştim. Evet biliyorum bunları anne dedi ve iyi ki benimlesiniz yine dedi. Bir de eski annesi yeni annesi arasındaki farkı da görüyor. Daha doğrusu kızım beni son 1 yildŕ tanımaya başladı,çünkü eski ben tabiki ben değildim iyice her şeyi salmış ve depresyondaydım. Mutlu olduğumu görmek onu da çok mutlu ediyor
Hep küçük kalmayacak bi gün büyüyecek işler istediğiniz gibi gitmediğinde “senin için bu evliliği sürdürdüm” demeniz çok olası. Kendi cesaretsizliğiniz mutsuzluğunuz kızınıza bir yük. Bunun faturası belki 10 sene sonra gelecek önünüze.
Mutsuz olduğun, sevilmediğin yerde kalmak bunda ısrarcı olmak, bir kız çocuğu için çok talihsiz bir rol model örneği