Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vitrin için bardak takımı al diyor annem ama ben o kadar para vermek istemiyorum.kristal galerisi.com da buldum aslında ama güvenilir mi bilmiyorum.benim amacm set olarak almak değilde sadece su bardağı sürahi kadehini filan almak ayni modelin.
Vitrin için bardak takımı al diyor annem ama ben o kadar para vermek istemiyorum.kristal galerisi.com da buldum aslında ama güvenilir mi bilmiyorum.benim amacm set olarak almak değilde sadece su bardağı sürahi kadehini filan almak ayni modelin.
Ben bardak takımı aldım, parasına değer diye düşünüyorum.. Çünkü içinde çay seti de var, bir çay seti zaten 300-350 tl..
Hem de bizim ailelerde çok kalabalık misafir gelir, o yüzden kadehleri hariç baya kullanırım diye düşünüyorum takımımı