Selamlar
Geçtiğimiz hafta güvendiğim bir doktora ameliyat oldum. Doktor kısmına hiç girmeyeceğim, meşhur isimlerden birine gittim. Yüksek fiyatlı bir operasyon oldu.
Yapılan işlemler sırasıyla şöyle:
-İç dudakları neredeyse tümüyle kestiler. Çok iyi oldu. Operasyon zaten genç yaşlardaki vajinanızı geri kazanmayı vadeden barbie doll barbie bebek diye geçen bir gençleştirme operasyonu.
-Beyaz tenli oldugum için ağda sebebiyle kararan bölgelere lazerle beyazlatma işlemi uyguladılar
-Mezo, orgazm aşısı, dış dudağa h.acid dolgusu yapıldı.
-Ve son olarak iç bölgeye dokto ihtiyaç yok dediği için ameliyat kesi vs uygulanmadı. Onarıcı bir işlem olan lazer cihazıyla taramışlar sadece. Cünkü kadın hastalıklarına da iyi geliyor tek hedefi daraltma değilmiş. Aklınızda bulunsun ben uzun süre vajinal iltihapla mücadele ettim. Faydası olur umarım. Olursa yazıcam size de. Enfeksiyon akıntı iltihap çeşitlerigle mücadele edenler için alternatif oldugu söyleniyor. Dokudaki Collageni tetikliyormuş. Bitmeyen bi akıntı hassasiyetim vardı umarım geçer bu işlem sonrası.
Ameliyat günü geldiğinde gayet güzel hazırladılar. Lokal anestezi ve hafif sedasyonla 1,5 saatte gerçekleşmiş işlem. Sonlarında ayılmıştım gırgır şamata gülmeyle geçti tüm ekip çok eğlendi. Uyandıktan sonra 3-4 saat orda kalıp sonra eve geçtik. Öncesi sonrası fotileri almışlar gerçeçten ilk görüntü bile mükemmel
2 ayrı antibiyotik, çok güçlü ağrı kesicilerim var. Az kaldı son 5 güne tüm ilaçlar bitiyor. İlk günden itibaren taş gibi şişmeye başladı tabi. Keşke o günler de gün gün yazsaydım. Şuan 8.günüm. İlk kez dün şişin inmeye başladıgını farkettim. Hafif hafif inme var. Dış dudaklarda aadece dolgu işlemi olmasına rağmen biri cok daha şiş diğeri daha inik. Kendi kendilerine takılıyolar. Ben mutluyum. O sonrası fotoyu görmek yetti bana.
Bana göre zorlukları;
Şuanlık 1-2 ay seks yok Başından beri beni en geren konu buydu ama yapıcak bişey yok 1 haftası geride kaldı bile
Son bir kaç gündür soyulma işlemi başladı beyazlatma uygylaması sonucu cok kaçınıyor. İnanılmaz. Gece uyurken yanlışlıkla sert kaşırım ve dikişler ya zarar görürse korkum var.
İlaçlar bagırsakları bozmuş durumda. Normalde hiç antibiyotik kullanan biri değilim şuan toplanda günde 4 tane içince içim bulanıyor sık sık. Probiyotik prebiyotik simbiyotik desteğine başladım antibiyotiğin zarafını gidersin diye.
Aklıma geldikçe gelişmeleri yazarım. Sorularınız olursa yazabilirsiniz. Benim için burun, meme ve vajina estetikleri çok önemli ve eğer sorun varsa yaptırılmalı tabi bu benim fikrim, herkes kendi hayatında mutlu olsun
O kadar ballı bir şekilde anlattınız ki göresim geldi akdnakdnsı çok geçmiş olsun umarım yaptığınız işlemlere çektiğiniz bu sancılara değer