Eminim ihtiyacın yoktur knkBı sure sonra yine eski halini de alabilir. Tüm tuşlara basmışsınız maşallah. HayırlısıAllah'tan ihtiyacım yok. Para mı yetiştirilir.
Merhabalar ben de 14 Kasım'da yaptırdim labioplasti vajinoplasty ve yağ dolgusu. Ve sizdeki gibi tek taraf şiş sol normale döndü ama sag dis dudak ödemden sızlıyor. Biraz inmişti ama son 2 gündur tekrar şişti. Sizin şişliğin acı vermesi tam olarak ne zaman geçti?Her şey normale döndü benim için. Bir kaç güne doktor kontrolüm var. Sonrası tamamen rutininize dönüş. İlişkisi olanların / evli olanların bekleme süreci extra zormuş hakikaten. Kendinize dikkat edin. Sorularınız olursa girdikçe cevaplarım
Pantolon giyince rahatsızlık hissi derken görünüm olarak mı
Siz ne zaman yaptırdınız? Ve tamamen normale döndünüz mü acaba?Olyordu bende dudakları kısalttırdım
Tam 3 ay oldu hala cok hassasSiz ne zaman yaptırdınız? Ve tamamen normale döndünüz mü acaba?
İlişki deneyiminiz oldu mu?Tam 3 ay oldu hala cok hassas
Ve hassas olan klitoris mi yoksa tamamı mi acaba?Tam 3 ay oldu hala cok hassas
OnduVe hassas olan klitoris mi yoksa tamamı mi acaba?
evet 2 gün önce dudaklar agırmıyor ama alt kısımada o vajina girişinede dikiş atıldıgı yer tahriş olduİlişki deneyiminiz oldu mu?
Sizde vajinoplasty ve yağ dolgusu yoktu sanırım değil mi? Klitoris açıkta kalmış demiştiniz bikac yorumda hala öyle mi acaba? Çünkü ben de Ameliyat sonrası fotoğraf istediğimde sinirden aglayacaktim neredeyse yağ dolgusu olmasına rağmen klitoris aciktaydi. Şimdiyse çok şükür araya girdi. Ki hudoplasti oldu ama klitorisin üst bölümündeki fazla deriyi de alsın istiyodum orası alınmamış ayaktayken aradan az bi gözüküyor. Sizin fotoğraf atma şansınız var mı özelden karşılaştırmak adına. Ayrıca bugün 25. Günüm regl oldum en çok ped zorladı siz ilk ne zaman oldunuz. Ayrıca ben de ameliyatımi Mersin'de oldum. Sizin yaptırdiginiz Dr da düşündüklerim arasındaydı ama tavirdan ötürü hiç muayene olmadan vazgeçtim. Siz drunuzdan memnun musunuz?Ondu
evet 2 gün önce dudaklar agırmıyor ama alt kısımada o vajina girişinede dikiş atıldıgı yer tahriş oldu
Evet. Çok normalMerhabalar ben de ameliyat olalı 10 gün oluyor. Çişimi yaparken çok yanıyor. Sizde de hiç böyle bir durum oldu mu?
Çok teşekkürlerEvet. Çok normal
Yanlış anlamayın meraktan soruyorum daha iyi değil mi orgazm açısından? Basit sürtünme ile bile kolayca uyarılabilir diye düşündümMerhaba klitorise müdahale ettiler mi? Benim henüz klitorisim şiş ve dışarda duruyor inmedi neredeyse iç dudak tamamen yok
Evet eskisine göre çok daha iyi eskiden hissetmiyordım şuan daha çok alıyorumYanlış anlamayın meraktan soruyorum daha iyi değil mi orgazm açısından? Basit sürtünme ile bile kolayca uyarılabilir diye düşündüm
ben de labioplasti yaptırdım 4 hafta oldu artık beyazlatma , orgazm aşısı ve dış dudak dolgusu düşünüyorum özellikle orgazm aşısından memnun kaldınız mı ? beyazlatma kaç ton açtı normaş ten renginiz gibi oldu mu ?Lazerle beyazlatma düşünüyorsanız ben yıllar önce yaptırmıştım ve etkili sonuç almıştım. Tekrar yaptırdım cünkü hem uygulanan yanlış lazer epilasyon işlemi hem de öncesinde yine ağda yapılmaması gerekirken ağda yapılması kararmalara sebep oldu. Gönül rahatlıgıyla lazer beyazlatma öneririm. Labiopilasti için sonuçları beklicem. 2 ay sonra normale dönücek dedi doktor
yok artık sende abart. fake misin nesin ?Çok merak etttim öncesi ve sonrasi fotoğraf yanliş anlamayin böyle estetik olduğunu duymuştum da ama neresi estetik olur onu bilmiyorum o yüzden sordum
Niye fake oliyim işte o nasil estetik diye söyledim . Kusura bakmayinyok artık sende abart. fake misin nesin ?
internetten açıp bakabilirsin kadın sana vajınasının resmını nıye atsınNiye fake oliyim işte o nasil estetik diye söyledim . Kusura bakmayin
Yeni üyesin bismillah ilk iş kadının cinsel organının resmini istiyorsun saçmalığa bak. Aç net de var ordan bakNiye fake oliyim işte o nasil estetik diye söyledim . Kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?