Yok hayır dünkü konuda tartışma gerginlik yaşandığı için kendi sürecimi sadece yorumsuz pes peşe yazabilmek için burayı açtım faydalı bulanlar takip edebilir, sevgilerSiz aynısını dünde açtınız. Özel istek mi var bu serüveni isteyen, bekleyen sürekli açıp duruyorsunuz. İlgilenenlere özel atın
O konu kapanmamış ki aynı konuyu açtığınız icin biri zaten kapanacakYok hayır dünkü konuda tartışma gerginlik yaşandığı için kendi sürecimi sadece yorumsuz pes peşe yazabilmek için burayı açtım faydalı bulanlar takip edebilir, sevgiler
Diğerini sisteme yazacağım şimdiO konu kapanmamış ki aynı konuyu açtığınız icin biri zaten kapanacak
Merhaba klitorise müdahale ettiler mi? Benim henüz klitorisim şiş ve dışarda duruyor inmedi neredeyse iç dudak tamamen yokdikişler fena kaşınıyorracı yok ama aklıma çin işkencesi metodlarından birini getirdi. Şu kafaya su damlatılan.. Kaşınıyor hiç bir şey yapamıyorsunuz. 4 ayrı eczane ürünü krem verdi doktor. İsteyenler özelden yazabilir kremleri öneririm, çok iyi yatıştırıyor. İç dudak kenadlarındaki dikişler için 1, vajina geneline uygulamak için 3 krem
Merhaba dolgu işlemi eşitlendi mi iki dudak?Özelden doktor soranlar doktor adı özelden ya da burdan paylaşmayacağım. Güvendiğiniz birini seçebilirsiniz. İşleme odaklanalım. İşini iyi yapan her doktor olabilir. Şuan bile çok memnunum şişler inmeye başladı.
Dolgu işlemi eşitlemek için yapılmadı. Dış dudaklara dolgunluk için yapıldı. Dış dudaklara estetik cerrahi müdahale yok sadece dolgu var.Merhaba dolgu işlemi eşitlendi mi iki dudak?
Ben ameliyata girerken klitorise dokunmayacağım gerek yok demişti doktorum.Merhaba klitorise müdahale ettiler mi? Benim henüz klitorisim şiş ve dışarda duruyor inmedi neredeyse iç dudak tamamen yok
Ben ameliyata girerken klitorise dokunmayacağım gerek yok demişti doktorum.
Neredeyse yok gibi oluyor gerçekten. Ama o düzeliyormuş iki ay içinde ameliyattan çıkınca. Mutlaka ufak ufak şekilde bırakılmış oluyormuş dkişler vs eriyip gidince göreceğizMerhaba klitorise müdahale ettiler mi? Benim henüz klitorisim şiş ve dışarda duruyor inmedi neredeyse iç dudak tamamen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?