• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barbie Gelin Ve Damat..

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
kizlar bugun carsida gorudugum barbie gelin ve damat'i gorunce dayanamadim ve aldimm:52:
gelin arabamiz icin dusunuyorum, ve ilerdede saklamayi dusunuyorum. :61::61: $SAM_9796.jpg $SAM_9801.jpg

çok guzel :)

bende superman ve kızarkadası lois yada superwoman oyuncaklarından arıyorum gelin arabam için

bulabilecekmiyim mechul tabi :1:

kizlar ozur yazamadim..

ben yurt disinda kaliyorum ve bunlarida yurt disinda aldim ama netten arastirin boyle cok guzel bebekler var. ben arastirmistim zamaninda ama turkiyede kalmadigim icin pek alma imkanim olmamisti, bunlarida oyuncakcida almistim..

bu arada nazara geldi benim gelincik ve damat:50: arabamda kulanamadim

ay ay ay bende buldum aldm nihayet :D
çok iyi bir fikir bu.

dün akşam kuzenim,nişanlım ve ben birlikte real'e gittik.
ßarbie gelin ve damatı bulduk.nedimeli falan kocaman bir set.
tabi bnde gelin arabamızın yanındaki çiçeklerin oraya falan iliştiricem.
orda rafları düzelten bir adam vardı,üzerinde herhangi bir barkod olmadığı için oradaki adama sorduk fiyatını,bize 10 TL dedi sağolsun :1: :/
neyse kasaya yöneldik ama içimde bir şüphe :26: nasıl olurda böyle bir set 10 TL olur :/ tamam orjinal ßarbie değil ama tmm neyse :24:
kasadan bi geçti 27 TL :53:
tabi ben sinirlendim,zaten başka şeylere moralim bozuktu patladım patlıcam :47:
dedik eee rafları düzelten beyfendi bize böyle böyle dedi diye söyledik
neyse kasiyer çocuk danışmadaki kızı aradı.
derken bizi danışmaya yönlendirdiler.
aradaki farkı ,geri ödediler
17 TL :9: yani biz yine 10 TL vermiş olduk :21:heralde o adamın maaşından kesicekler bilmiyorum :26:

ay ay ay bende buldum aldm nihayet :D
çok iyi bir fikir bu.

dün akşam kuzenim,nişanlım ve ben birlikte real'e gittik.
ßarbie gelin ve damatı bulduk.nedimeli falan kocaman bir set.
tabi bnde gelin arabamızın yanındaki çiçeklerin oraya falan iliştiricem.
orda rafları düzelten bir adam vardı,üzerinde herhangi bir barkod olmadığı için oradaki adama sorduk fiyatını,bize 10 TL dedi sağolsun :1: :/
neyse kasaya yöneldik ama içimde bir şüphe :26: nasıl olurda böyle bir set 10 TL olur :/ tamam orjinal ßarbie değil ama tmm neyse :24:
kasadan bi geçti 27 TL :53:
tabi ben sinirlendim,zaten başka şeylere moralim bozuktu patladım patlıcam :47:
dedik eee rafları düzelten beyfendi bize böyle böyle dedi diye söyledik
neyse kasiyer çocuk danışmadaki kızı aradı.
derken bizi danışmaya yönlendirdiler.
aradaki farkı ,geri ödediler
17 TL :9: yani biz yine 10 TL vermiş olduk :21:heralde o adamın maaşından kesicekler bilmiyorum :26:

sevindim canim aldigina. benimde bu barbie gelin damat ve iki cocuklu bir set. cokda guzeldi ben yanliz birazcik parali aldim senin kadar sansli olamadim. gule gule kullan :49::49:
ins hersey diledigin gibi olur canim

(yok canim sanmiyorum o adamin maasindan keseceklerini icini rahat tut):49:

Back