Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sürüyorum yıkamıorum ben.. duruyo yani. kızarıklık sürdükten 2 -3 dakka içinde baslayıp maximum 15 dakka sürüyo yanma ile birlikte.. sonra geciyor yani için rahat olsun. bende 1 haftadır kullanıyorum bişi söylemek için erken henüz inş işe yarar...
ewt canim izmirdeyim ben halay parfumeriden aldım 53 mü 57 mi ne öle bi fiyattı. alsancakta halay parfumeri, k.sehitlerinde biliosundur sende..
devam ediorum kullanmaya sıkılaşma var kesinlikle ama daha bir kutunun 3/4 ü bitti.yerimseniben
sabah aksam sürüorum. keşke her sabah yıkayıp sürebilsem ama sabahın köründe okula kosturmaktan vakit olmuyo :1no2:
ya hanımlar bişey sorucam size,ben dün bu kremi aldım ve gece yatmadan önce uyguladım,ama acaip bişey oldu,kremi uyguladıktan sonra ellerimde ve kollarımın değen yerlerinde müthiş bi kızarıklık oldu,çok korktum ya hiç geçmezse diye..sanki ellrim ve kollarım kaynar suyun altında yanmış gibi kızarıktı,pek bi acı sızı yoktu ama çok ürktüm..acaba sizinde başınıza geldimi bu?? sabahki uygulamayı eldivenle yaptım korkudan,yani sürdüğüm yerlerde bu kadar kızarıklık olmadı,ama elim kolum çok fenaydı..
şimdi kremin içinde diyor ki kızarması kremin aktif hale geldiğini gösterir. ee ben masaj yapmadığım zaman daha çok kızarıyor hatta çok masaj yapınca bazen kızarmıyor bile :d bu nasıl bir tezatlık ben içinden çıkamadım. zaten tatile giderken de bıraktım mecburen :kedi:şekerim bende de oluyo arasıra o kızarma ve bi arkadaşın da dediği gibi krem değen yerlerde oluo. ve daha fazla kızarmasının sebebi o kısımların daha hassas bir sürtünmeye maruz kalması.. eldiven kullanmadan rahat rahat sür bence ve korkulacak bişey yok. fena mı bileklerin de sıkılaşır (geleceğe hazırlık yapmış olursun) zemuszemus