Banyomu nasıl süslesem

Nilü suslemekten ziyade..renkli olan şeyleri ve kalabalık gözüken yerleri kamufle etsen daha hoş olacak sanki

Mesela duş içindeki köşe raf çok kalabalık gözüküyor..bornozla da öyle..

Onları hepsini bir yere toparlayacak dolap olsa daha iyi olurdu .

İyi de o raf şampuanlar için falan ..

Duşakabin yaptır. Ben banyoda süs sevmiyorum hele ölü yapay kuru çiçek. Kötü enerjisi varmış. Sadece kokulu çubuk var

iyi iyi sevindim . merak etme kimsenin hakkı kimsede kalmaz böyle büyük yerlerde
Yengenc Selam!Ben 2 kolye sipariş etmiştim birisi geldi gittim poçtaya ve istemediğimi söyledim görünüyor salak kız hesaba katmamış bunu,sayfada yazıyor “siz ne yazık ki siparişi götürmediniz”ama ben gitmiştim ve istemedim(yanlışlıkla A harfini sipariş etmiştim)ama kartama bakıyorum kolyelerden birimin parası gelmiş kartaya(N harfi,gelmeyen harf).Ben şimdi ne yapayım?A harfinin parasını nasıl alayım?

iyi bari, cozulmesine cok sevindim.
ama son mesajda ne yazik ki anlaşmazlık satici lehine kanitlandi diyor.
acaba çeviri hatasi mi?

iyi bari, cozulmesine cok sevindim.
ama son mesajda ne yazik ki anlaşmazlık satici lehine kanitlandi diyor.
acaba çeviri hatasi mi?
Bu ordaki kızın suçu?poçtadaki?nasıl insanlar var yaaa ne yapsam acaba?

valla anlamadim ki ne demek istemissin. istersen sen dilinde anlasilir bir sekilde yaz ben yapay zekaya sorup anlamaya calisayim.

valla anlamadim ki ne demek istemissin. istersen sen dilinde anlasilir bir sekilde yaz ben yapay zekaya sorup anlamaya calisayim.
2 boyunbağı sifariş etdim biri N hərfi,digəri A hərfi.A hərfini bilmədən sifariş etdim.A gəldi.Amma N gəlmədi.N’nın pulu sizin deməyinizi edib qaytardılar mənə.Amma A hərfi gəlmişdi,getdim onu ləğv etməyə.poçtdakı qız guya ləğv etdi amma deyəsən etməyib ki pulu qaytarmırlar və səhifədə də yazılıb ki heyif ki sifarişi götürmədiniz.Nə etsəm yenə poçta yollansam mı

heh simdi daha anlasilir oldu. yani sen iadeye gittin ama postanedeki kiz gondermemis.
e kargoyu verince barkodun (yani numaralarin )fotografini çektin mi? eger elinde barkod numarasi varsa bu bir kayittir - kargonun nerede oldugunu görebilirsin

O sayfada sadece bu var

Eklentiler

• 88493D26-CEEE-454B-936D-2F5F92BDD4D3.png
    120,9 KB · Görüntüleme: 6
sen yanlis olani geri goturdun iade ettin di mi postayla?
ama iade edilmemis gibi mi görünüyor?
eger bu posta numarasiysa bunu ilet aliexprese
bu arada yarın senin memleketine gidiyom. selamini iletirim

sen yanlis olani geri goturdun iade ettin di mi postayla?
ama iade edilmemis gibi mi görünüyor?
eger bu posta numarasiysa bunu ilet aliexprese
bu arada yarın senin memleketine gidiyom. selamini iletirim
Teşekkürler evet doğru anladın

Teşekkürler evet doğru anladın
tamam, zaten gidis adresi aliexpresin sana verdigi adrestir. ekle onu mesajina. resim ekleme yoksa kodunu yaz - "ben iade talebi olusturdum ve kargomu gönderdim. ilgilenir misiniz" de. devami onlarla kargonun arasinda. çünkü sana ne ki kargo ulasti mi ulasmadi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…