- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece sesler daha çok yankı yapıyor galiba.gece çalıştırınca ztn tüm apartmana duyuluyor gibi bi his yaşıyorum:/sizde kızmayın komşunuza:)Ayy sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de her sabah işe gitmeden duşa girmek zorundayım saçlarım çabuk yağlanıyor. Üst komşumuz gece makine çalıştırınca içten içe çok kızıyorum. Sabah da saçımı kuruturken çok suçlu hissediyorum:))) her sabah saçımı korka korka kurutuyorum. Ama ne yapalım banyo yapınca mecburuz
Haklısınız belki banyoda kurutmuyordur oda:)keşke banyoda kurutsa suçluluk hissinden kurtulurum en azından:)gece sessizliğinde insan daha çok düşünüyor ztn.Komşunun fön makinesi banyoda değildir belki. Ben odada kuruturum oradan yola çıktım :)
Bizim binadaki ses yalıtımı o kadar kötü ki direk yalıtımsız diyebiliriz. Ben gece odada kuruturken bile alta üste ses gidiyor mu diye düşünüyorum..
Banyodaysa o kadar ses rahatsız etmez. Banyo kapısı kapalıysa içeri kadar ses gitmez komşuya..
Evet en yakın zamanda sormam lazım gerçekten stres oluyorum sürekli.ins rahatsız deildir oda:)Askında guzel bşy en azından empati kuruyorsun böyle insanlar özellikle Komşular kalmadı :)
Sorabilirsin ben sabah gürültü yapıyor muyum çıkarken öyleyse kusura bakmayın vs diye laf Arasında de o da şikayeti varsa Söyler zaten ama yok falan derse de daha takma çünkü bu düşünce yapısı en çok insanın kendisine zarar veriyor
Onun yüzünden uyanmanız üzücü bi durum ama.benimki her sabah deil ama haftada 2 3 gün oluyor maalesef.benim yüzümden insanlar erkenden uyansın istemem tabi ki.konuşcam ins komşuylabizim de yatak odasına bitişen odanın diğer odası karşı tarafın banyosu.oğlan her sabah duş alıp fön yapıyor.onun yüzünden erken uyanıyoruz.ama yapacak bişey yok saçını kurutma diyemeyiz.
Evet havalandırmalar daha çok ses çekiyor sanki.ben hep çamaşır makinası sesi duyuyorum ama içerlere kadar gelmiyo tabi.çamaşır makinaları son durulamada ve sıkmada uçacak gibi çalışıyor ya:)Bizim binada ses yalıtımı olmasına rağmen fön makinesinin sesi geliyor. Her gece 12 den sonra. Hem de üstümüzden değil onun üst veya yan tarafından. havalandırmalardan geliyor maalesef. Hiç çamaşır makinesi sesi duymadım ama makineler o kadar sesli değil.
mrb arkadaşlar kafama sürekli takılan bi konu var.akşamları duştan sonra saçımı mutlaka fönlüyorum birde sabah işe gitmeden tekrar fönlüyorum erken bi saate denk geliyor yani.fön sesi acayip çok çıkıyo.yan komşuyla aynı havalandırmaya bakıyor banyolarımız ses onlara gidiyor mu diye endişe edip duruyorum.kadınlada kapıdan selamlaşıyoruz sadece, onada soramıyorum bunu rahatsız oluyomusunuz die.benim banyoma çamaşır makinası sesi geliyor ama fön sesi duymadım hiç.ya fön kullanmıyorlar yada sesi gelmiyor bilemedim gitti yani.sizinde banyoya geliyor mu böyle sesler ve rahatsızlık duyuyor musunuz bundan
Havlu sariyorum .Ev soguk olmuyor da .Gece ıslak saçla yatmak zor olmuyo mu peki bende geç saate kalınca yatıyorum ama çok rahatsız oluyorum
Ay bende çok sesli bir fön makinesi kullanıyorum. Kuaförlerin kullandıklarından. Aynı stres bende de vardı üst konşum ave yan konşuma sordum “hiç duymuyoruz sorun yok” dediler. Kullanırken havalandırmayı kapatın belki daha rahat eder içiniz. Kapı kapalıyken diğer odalara ses gitmiyorsa onlarada gitmiyordur bence.mrb arkadaşlar kafama sürekli takılan bi konu var.akşamları duştan sonra saçımı mutlaka fönlüyorum birde sabah işe gitmeden tekrar fönlüyorum erken bi saate denk geliyor yani.fön sesi acayip çok çıkıyo.yan komşuyla aynı havalandırmaya bakıyor banyolarımız ses onlara gidiyor mu diye endişe edip duruyorum.kadınlada kapıdan selamlaşıyoruz sadece, onada soramıyorum bunu rahatsız oluyomusunuz die.benim banyoma çamaşır makinası sesi geliyor ama fön sesi duymadım hiç.ya fön kullanmıyorlar yada sesi gelmiyor bilemedim gitti yani.sizinde banyoya geliyor mu böyle sesler ve rahatsızlık duyuyor musunuz bundan
Evet bendeki makinada öyle kuaför bi arkadaştan almıştım baya sesli çalışıyor.siz sormuşsunuz ne güzel bende sorsam rahat edicem.havalandırmam kapalı deil fön kullanırken kapatırım artık.Ay bende çok sesli bir fön makinesi kullanıyorum. Kuaförlerin kullandıklarından. Aynı stres bende de vardı üst konşum ave yan konşuma sordum “hiç duymuyoruz sorun yok” dediler. Kullanırken havalandırmayı kapatın belki daha rahat eder içiniz. Kapı kapalıyken diğer odalara ses gitmiyorsa onlarada gitmiyordur bence.
Ay çok sıkıntı ya yeni evlerin birçoğu böyle.sessiz sinema oynamaya mahkum ettiler bizleri:)bende yeni bi eve tasindim ve yatak odamla ebeveyn banyosunu yan komsuyla ortak kullaniomusum gibi her ses gidio her turlu ses gelio yeni bina nasil yalitimsiz olur anlamiyorum.
esimle yatak odamizda sessiz sinema oynuyoruz.
Evet sorucam mutlaka gerçekten çok sıkıntılıyım bu konudan.bizim banyo ve tuvalet aynı yerde.her türlü denk geliyorlardır bence.yatak odalarına filan umarım gitmiyordur,benim evde kapı kapalıyken gitmiyor çünkü.çok sıkıntı yaptıysanız, ki yapmışsınız denk gelip hal hatır sorduktan sonra sorabilirsiniz. Banyoya ses gidiyor olabilir ama tuvaletteyken filan sizin fön çektiğiniz zamana denk gelirlerse ancak duyarlar belki. Yatak odasına başka evdeki banyodaki fön sesi gitmiyor olabilir, veya başka odalara.
Teraziyimbalık burcu musun ?