• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyodaki fön sesi

Çok takılmayın derim.
Muhakkak gidiyordur, eğer çamaşır makinası sesini siz duyabiliyorsanız, fön sesini onlarda duyuyordur.
Ancak, bu güne kadar şikayet etmedilerse, çok üzülmenize gerek yok.
Sonuçta hava boşluğuna bakıyormuş, hepsinin de banyosu aynı hizada olduğuna göre.
Ancak birisi banyodaysa duyacaktır o sesi diye düşünüyorum.
Ciddi ciddi çok takılıyor kafama bi kaç kez duş almam geç saate kaldığı için havlu sarıp uyudum sabah şekil vermem çok zor oldu.fön sesi bana yoğun geldiği için onlarında bütün evi sarıyor mu korkusu yaşıyorum hep.ins az bişe gidiyordur

Evettt bizim banyoya geliyo fön sesi ama hic rahatsız olmadım bu onun elinde olan bisey değil cok incesiniz gerçekten bunu düşünmeniz bile güzel böyle komşuların sayısı artsın diyorum:halay:
Ya teşekkür ederim ins bizim komşuda siz gibi düşünüyordur:)

Sohbetiniz varsa sorabilirsin bence ...gitse de yine banyodan duyulacak şekilde gittiğini düşünüyorum.Ben saç duzlestiricisi kullanıyorum daha pratik geliyor.Aklinda olsun
Şimdilik sohbetimiz yok ama ilerleyen zamanlarda olursa mutlaka sorucam.düzleştirici saçlarımı çok kırdı o yüzden uzun zamandır sadece fönlüyorum

Sizin kadar nazik komşu arıyorum bizimki çekirdek kabuklarını balkonuma silkeliyor :-)
Ahhaa ben yıllarca aradım böyle nazik, dusuncelisini. Artık umidimi kestim taşındım. Yeni yerden umitliyim. :)) Benimkilerin ne yaptığını anlatmayim uzun olur.

Konu sahibi havalandırma aynıysa çok gidiyor. Hatta hoparlör gibi yankı da yapıyor. Ama banyodan diğer odalara çok fazla gitmez banyo kapıları açık değilse tabi. Yine de çok erken bir vakitse bir sorun derim. Ayrıca Allah herkese sizin gibi ince düşünen komşular nasip etsin.

Fon sesinden rahatsiz olcaklarini zannetmiyorum ama siz rahatsiz oluyorsaniz elektrikli firca alip onla duzlestirebirsiniz.
İnss olmuyorlardır.elektrikli fırça aldım ama saçlarımı çok kabartıyo fön gibi asla olmuyo markasından mı artık bilmiyorum

bende de aynı sorun var saçlarımı kurutmazsam hasta oluyorum şimdi taşındığım binada eski çok geç saatlere denkl gelebiliyor gece 2-3 gibi ama gürültü olmasın üst kattakiler rahatsız olmasın diye kurutamıyorm :s

fön sesi duymadım hiç ama alttakinin sifon çekme sesini duyuyorum :))
ve her seferinde şener şen geliyor aklıma:))

Ahhaa ben yıllarca aradım böyle nazik, dusuncelisini. Artık umidimi kestim taşındım. Yeni yerden umitliyim. :)) Benimkilerin ne yaptığını anlatmayim uzun olur.

Konu sahibi havalandırma aynıysa çok gidiyor. Hatta hoparlör gibi yankı da yapıyor. Ama banyodan diğer odalara çok fazla gitmez banyo kapıları açık değilse tabi. Yine de çok erken bir vakitse bir sorun derim. Ayrıca Allah herkese sizin gibi ince düşünen komşular nasip etsin.
Teşekkür ederim genelde çok dikkat ederim çünkü duvarlarımız çok ince bi çok ses geliyor bize.kadınla sohbetimiz ilerlerse sorucam genelde kapıda karşılaşıyoruz pat die soramıyorum.sabah 7 buçuk gibi falan erken oluyor yani

bende de aynı sorun var saçlarımı kurutmazsam hasta oluyorum şimdi taşındığım binada eski çok geç saatlere denkl gelebiliyor gece 2-3 gibi ama gürültü olmasın üst kattakiler rahatsız olmasın diye kurutamıyorm :s
Gerçekten sıkıntı sizinkide çok geç saate denk geliyormuş.ben gece alt kattakinin horlama sesini bile duyuyorum ya yatak odalarını bari yüksek yalıtımlı yapsalar:)

Benimde var ben cok memnunum.Dediginiz gibi markadan olabilir yada sac yapisindan da olabilir.
Saç yapım çok rezil ince telli ama çok yoğun o yüzden çok kabarıyo

:)))ben bilmiyorum ama Şener Şenli kısmı yaa

ahaha şener şen köyün ağası da kemal sunal başlık parası için şehre gidiyor şehirde paralı wc görüyor gelip köyde uygulamaya kalkıyor. en son şener şen gelip yapıp yıktırıyor ağanın bkunun üstüne bk olmaz diye..

ahaha şener şen köyün ağası da kemal sunal başlık parası için şehre gidiyor şehirde paralı wc görüyor gelip köyde uygulamaya kalkıyor. en son şener şen gelip yapıp yıktırıyor ağanın bkunun üstüne bk olmaz diye..
Ahahaha çok iymiş bu yaaa:)))

okadarcık seylerde de komsular bırbırını ıdare edebılmelı
benım komsumun bana gelıyor ama rahatsız olmuyorum sesı bana gelıyor dıye sacını mı kurutmasın :)
gece gec saatde bardak dusurup kırdılar elektrık supurgesı calıstırdılar ona da rahatsız olmadım cam kırıgıyla oglene kadar bekleyecek degıller sonucta hergun hergun genel olarak abartılı sesler olmadıgı surece boyle kısa surelı seyler tolere edılmelı

okadarcık seylerde de komsular bırbırını ıdare edebılmelı
benım komsumun bana gelıyor ama rahatsız olmuyorum sesı bana gelıyor dıye sacını mı kurutmasın :)
gece gec saatde bardak dusurup kırdılar elektrık supurgesı calıstırdılar ona da rahatsız olmadım cam kırıgıyla oglene kadar bekleyecek degıller sonucta hergun hergun genel olarak abartılı sesler olmadıgı surece boyle kısa surelı seyler tolere edılmelı
Keşke herkes sizin gibi düşünse:)benim içinde hiç sorun deil ama rahatsız olan mutlaka oluyordur.birde küçük çocukları var o yüzdende çok çekiniyorum

Belli bir surelik fön sesi rahatsiz etmez bence. En berbat gurultu muzik, katlanamiyorum. Ustelik gerekli bisey de degil ve kulaklik denen bisey de var.

Evim oyle her sesi geciren bir ev degil. Asla kimsenin camasir makinasini, tuvalet sifonunu, ettikleri sohbeti duymadim ama komsunun biri arada bir kafayi yiyor sanirim bangir bangir muzik aciyor 10-15 dakika kadar. Bisey de diyemiyorum gece yarisi yapmadigi ve cok nadiren acip kapattigi icin ama o anlarda avazim ciktigi kadar bagirasim geliyor. -.-

Back