banyoda ne yaptın diyen arkadaş

yine mi sen diye düşünerek okudum konunu ya.
soruda bir saçmalık göremiyorum çok rahatsızsan çık tek kişilik odaya kızlarda rahat etsin senden

Toplu yaşanan yerlerde olur bunlar, cok normal, kimi insan da yalnız yaşamaya daha uygundur bu da normal, ona göre yaşasaydın keşke, sen ev kiralamalıydın

bence sen abartmissin. belki kizin banyoda isi var. sen gec cikinca boyle cikista bulunmustur. yani biz de yurtta 2 saattir napiyosun isimiz var dedik. ama kimse bu jadar art niyetli anlamadi.
ne kullandigini sormuslar. bu da o kadar abes degil. sen kendini biraz fazla onemsemissin.

Ben de soruyu soran bir erkek arkadaşın sandım gelip çocuğa saydıracaktım ama ne var bunda yaa kızlar arasında gır gır konusudur bunlar
Hele 50 yaş üstü tontiş teyzelerin cinsellik muhabbetine,abuk fıkraların içine düşmek gibisi yoktur hahah
Ayy ben mi tuhafım yoksa.
Durun ben bunu biraz düşünüp geleyim

Kizlar arasında konuşulabilir bu konu ne var bunda ne çok abartysnz yaa ne özeli Allah aşkına bi erkek arkadaşınız sorsa tamam dicemde aynı odada nasıl giyiniyosnz o zaman ozelniz soncta demi

Sizin gibi gençlere üzülüyorım gerçekten...gün gelecek o ortamı çok özleyeceksiniz ama işte iş işten geçmiş olacak..bu güzelim yılların tadını çıkarın, ufak tefek şeylere takılmayın allah aşkına..her konunuz şikayet üzerine, iğneyi biraz da kendinize batırın. Benden size tavisye; ünv yılların tadını çıkarın gün gelir ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sağlıcakla.

Böyle küçük ve saçma bir şeyi kafana takıyorsan tek başına aparta çıkmalısın... soruda mı soramayacaklar yahu..

Kizlar arasında konuşulabilir bu konu ne var bunda ne çok abartysnz yaa ne özeli Allah aşkına bi erkek arkadaşınız sorsa tamam dicemde aynı odada nasıl giyiniyosnz o zaman ozelniz soncta demi
Banyoda giyiniyor olabilir. Ben de 4 kişilik odada kalıyorum, aynı böyle devlet yurdu ve giyinmelerimi banyoda yapıyorum. Ben hayatta soyunamam mesela milletin içinde. Belki o da öyle yapıyordur yani bu sorudan bu kadar rahatsız olduğuna göre. Ha bana böyle bi soru sorulsa hayatta kafama takmam, çok abes de karşılamam. Giyinme olayını banyoda yapıyor olabilir. Odada herkes birbirinin içinde giyiniyor ama ben hiç hoşlanmıyorum, huyum değil evde kardeşimin yanında bile giyinemem. Geçen bir arkadaş benim odada giyinip soyunmamamı tuhaf bulduğunu söyledi, ben kendimi öyle rahat hissediyorum, ben öyle bir insanım dedim, nasıl rahat ediyorsak öyle yaşamak güzeldir :) dedi kapandı konu. Neticede her gün iç çamaşırı falan değiştirmek odada problem mesela, bunu da yapabilmem için banyoda giyinmek cuk oturuyor. Kendimden verdiğim örnekle onun yerine ben cevap vermiş oldum, kusuruma bakmayın. :)

tamam giyinmeyi öyle yapıyo olablr ama tuylerini neyle alıyosn sorusunda hic bi tuhaflık yook ki zaten actıgı her konu arkadasları ac bakalm nasl alıyosn dememsler ya neyle alıyosn demsler ne var bunda

Fazlaca alınganlık etmişsin... Arkadaşlar arasında hele ki oda arkadaşları arasında olur böyle konuşmalar.. Abartma ve alınma bence...

Bence sen çok alıngan sın canım, ne var bu soruda, anlamadım yada ben anormalim

Sevgilin yok değil mi?
Bir sevgili yapsan tüm sorunların çözülür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…