- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
Bence almadığından sinirlenmişsin konuya :))
Kimbilir kaç gece uykunda gaz çıkardın o kızlar bunu duydu, bir de bu açıdan bak az rahat ol
nasıl alıyormuş hala cevap vermedi mi?
Banyoda giyiniyor olabilir. Ben de 4 kişilik odada kalıyorum, aynı böyle devlet yurdu ve giyinmelerimi banyoda yapıyorum. Ben hayatta soyunamam mesela milletin içinde. Belki o da öyle yapıyordur yani bu sorudan bu kadar rahatsız olduğuna göre. Ha bana böyle bi soru sorulsa hayatta kafama takmam, çok abes de karşılamam. Giyinme olayını banyoda yapıyor olabilir. Odada herkes birbirinin içinde giyiniyor ama ben hiç hoşlanmıyorum, huyum değil evde kardeşimin yanında bile giyinemem. Geçen bir arkadaş benim odada giyinip soyunmamamı tuhaf bulduğunu söyledi, ben kendimi öyle rahat hissediyorum, ben öyle bir insanım dedim, nasıl rahat ediyorsak öyle yaşamak güzeldir :) dedi kapandı konu. Neticede her gün iç çamaşırı falan değiştirmek odada problem mesela, bunu da yapabilmem için banyoda giyinmek cuk oturuyor. Kendimden verdiğim örnekle onun yerine ben cevap vermiş oldum, kusuruma bakmayın. :)Kizlar arasında konuşulabilir bu konu ne var bunda ne çok abartysnz yaa ne özeli Allah aşkına bi erkek arkadaşınız sorsa tamam dicemde aynı odada nasıl giyiniyosnz o zaman ozelniz soncta demi
tamam giyinmeyi öyle yapıyo olablr ama tuylerini neyle alıyosn sorusunda hic bi tuhaflık yook ki zaten actıgı her konu arkadasları ac bakalm nasl alıyosn dememsler ya neyle alıyosn demsler ne var bundaBanyoda giyiniyor olabilir. Ben de 4 kişilik odada kalıyorum, aynı böyle devlet yurdu ve giyinmelerimi banyoda yapıyorum. Ben hayatta soyunamam mesela milletin içinde. Belki o da öyle yapıyordur yani bu sorudan bu kadar rahatsız olduğuna göre. Ha bana böyle bi soru sorulsa hayatta kafama takmam, çok abes de karşılamam. Giyinme olayını banyoda yapıyor olabilir. Odada herkes birbirinin içinde giyiniyor ama ben hiç hoşlanmıyorum, huyum değil evde kardeşimin yanında bile giyinemem. Geçen bir arkadaş benim odada giyinip soyunmamamı tuhaf bulduğunu söyledi, ben kendimi öyle rahat hissediyorum, ben öyle bir insanım dedim, nasıl rahat ediyorsak öyle yaşamak güzeldir :) dedi kapandı konu. Neticede her gün iç çamaşırı falan değiştirmek odada problem mesela, bunu da yapabilmem için banyoda giyinmek cuk oturuyor. Kendimden verdiğim örnekle onun yerine ben cevap vermiş oldum, kusuruma bakmayın. :)
başka bi forumda da bizimle ilgili konu açıyor olmasınÇim biçme makinesi ile ne soruyorsun hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?