Banyo Temizliği

biz temizliği beraber yapıyoruz eşimle ve benden
daha iyi ev düzenlenmesi konusunda
banyo için kullandıklarımızda genelde cifi tercih ediyoruz
banyo ultra hız (beyaz şişeli)
tüm yüzey (pembe büyük şişeli) en favorilerimizz

canım görsel açılmadı göremedim o yüzden tüm yüzeyler dediğin power sprey ve ultra hız gibi değil dimi? Farkı ne tam anlamadım ben hangisini tam olarak nerede kullanıyosun

hayır sprey değil jel. Kovada sulandırıp yerleri siliyorum. Köpükleme yapmıyor. Tezgah üstü leke olduğunda direk üstüne döküyorum bir kaç kez silince geçiyor. Üstünde yazıyo zaten. Memnun kaldığım için yazmıştım yardımcı olduğuma sevindimm

Banyonun tabanı için domestos,dusa kabın ve duvardaki seramık kaplamalar için kesınlıkle cıf banyo dıyorum cıf banyo sıkıp nemlı bezle sılıyorum,kırecten,kalıntı ve kırlerden eser yok..

Banyonun tabanı için domestos,dusa kabın ve duvardaki seramık kaplamalar için kesınlıkle cıf banyo dıyorum cıf banyo sıkıp nemlı bezle sılıyorum,kırecten,kalıntı ve kırlerden eser yok..
Tatlım banyo tabanı için kesinlikle cif tüm yüzeyler öneriyorum, yukardaki tavsiyeden hareketle kullandım çok memnun kaldım. Ayrıca mutfaktada kullanabiliyosun ve jel olduğu için az bi miktar bile yetiyo. İçinde çamaşır suyuda var yok yok yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…