Banyo tavanı

Semennn23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
108
24
48
Merhaba arkadaşlar ben bisy danışmak istiyorum banyo tavanimiz plastik Pimapen üst komşudan tavana su damlıyor arada derz atınca geçiyor tabii ama o aralarda siyah lekeler kaldı silsemde çıkmıyor nasıl cikarabilirim

Kuf onlar.

Kuf giderici ürünlerden kullanmalisiniz, ancak siyah kuf oldukca zehirli ve tehlikelidir, eldiven ve maske kullanarak temizlik yapin.

Ust komsu ile konustunuz mu durumu? Muhtemelen onun fayans aralarinda kacak var oradan su siziyor sizin tavana
Omur boyu ugrasirsiniz

Üst komşu ile konuşup mutlaka bir usta çağırın, büyük ihtimalle kaçak var bir yerde. Bütün banyonuz küf olur ve üstten gelen büyük ihtimalle pis su, benim de başıma gelmişti bu. Hem de 0 binaydı, ilk biz girmiştik o daireye. Üst komşuya söyledim ve hemen yaptırdık.

Ust komsu ile konustunuz mu durumu? Muhtemelen onun fayans aralarinda kacak var oradan su siziyor sizin tavana
Omur boyu ugrasirsiniz
Evet konuştuk derz araları eridiği için oluyor bu durum derz yapınca geçiyor ama geçen yıl tatildeyken evden biz yokken bu durum yaşanmıştı ve leke kaldı çıkaramadım siyah lekeleri

Siyahsa ve tekrar ediyorsa küftür.
Çamaşır suyu ve antiküf olarak üretilmiş deterjanlardan uzak durun. İçeriğinde klor var. Klor ve küfün birleşmesi toksiktir.
Gerçekten bembeyaz yapıyor ama küf canlı bir organizma, köklerinden daha güçlü bir şekilde dönüyor. Ayrıca tehlikeyi farkettiği için sporlarını her tarafa saçar.
Bu yüzden nötr bir temizleyiciye ihtiyacınız var. Maske, gözlük ve eldiven kullanmalısınız. Banyo kapısını kapatın. Küf miselleri silinebilir bir birikinti yaptıysa kuru bezle silin ve bezi çöpe atın. Bir bardak sirkeye bir yemek kaşığı karbonat ekleyin. Sprey şişesi ile alana püskürtün. Kıyafetlerinizi değiştirin ve sirke karbonatla yıkayın. Gerekirse birkaç gün tekrarlayın.
Fayda görmediğinizi düşünüyorsanız diğer seçenekler oksijenli su ve boraks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…