- 19 Mart 2012
- 1.571
- 253
- 163
- Konu Sahibi turuncukelebek
-
kizlar bebe yagini saca sürdükten sonra yikiyormusunuz yoksa öylece birakiyormusunuz?
Neredeyse hiçbir şey yapmıyroum banyo sonrası saçlarıma. Sadece Avon'un durulanmayan bakım kreminden sürerim, o da kokusu hoşuma gittiği için. Saçlarımın kendinden güzel duran bir dalgası var. Düzleştirici kesinlikle kullanmam (zaten o kadar çoklar ki düzleştiriciyle saatlerce uğraşırım). Fönü de 40 yılda bir çektiririm kuaföre gitmekten hiç hoşlanmam çünkü. Zaten düz saçı da yakıştırmıyor kimse bana. Saçlarımın banyo sonrası halini koyuyorum:
Bir gece geçip de biraz yatıştıktan sonra dalgaları daha belirgin ve güzel duruyor :)
tam benim kafadansın bence de bir saçın en güzel hali hiçbir şey yapılmamış halidir. fön makinesi bile kullanmıyorum kışın bile sadece havluyla nemini alıyorum. havluyu saçın aralarından geçirince o arada taranmış da oluyor, tarak kullanmıyorum lüle açılmasın diye(tabii banyoda ıslakken önemli karışıklıklar açılmış oluyor sırf havluyla hayatta olmaz) benim saçım biraz daha kıvırcığa yakın dalgalı yalnız. bir de sanırım sen de katlı kesim kullanıyorsun?
öncelikle sampuanda dikkat ediyorum silikonsuz olmasina, cünkü silikonlu sampuanlar saclara pek iyi degil.silikon bütün kurlarda ve saclarin kolay taranmasi icin olan seylerde icinde bulunuyo.basta sacin üstüne bi kouruyucu film gibi yapisiyormus ve parlaklik ve volume veriyormus, ama silikon yikamayla sactan cikmadigi icin, zamanla birikiyor saclar agfirlasiyo ve matt bi sekilde asagi sallaniyormus. kusura bakmayin almanyadanim ben, pek güzwel anlatamadim:)ama bi kimyager olarak olayi arastirdim ve bütün kuaförlerde silkinsuz shampuan öneriyor. eveett banyodan ciktitan sonrada sac uclarina zeytinyagini emistiriyorum yada badem yagi.fazla kimyasal madde kullanmak istemiyorum, dogal seyler daha iyi vede saclarima fönlerken soguk ayara aliyorum, ve saclarim mnashallah saglikli ve güzel)) zeytin yagi kurude öneririrm yada hint yagi, ama hint yaglarindada yine paraffin var icinde dikkatli olmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?