Saç Kesim Şekilleri Banyo sonrası saçlarınıza neler yapıyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
yazın

kendi halinde bırakıyorum havluyla hafif suyunu alıp salıyorum kuruyunca ya öyle bırakıyorum ya istersem düzleştiriyorum ya da hafif köpükle kıvırcık ya da dalgalı, bazen hiçbir şey sürmeden sert topuz, at kuruğu, dağınık topuz, çeşitli şekiller

kışın

üşüdüğümden kurutma makinesi şart, kıvırcık ya da dağınık olmasını istersem köpük sürüp kurutuyorum, düz olmasını istersem kurutup düzleştiriyorum, ya da kurutup hiç bir şey sürmeden bırakıyorum ya da şekiller yapıyorum

bir de düzleştirdiğim zaman saçıma hiçbir şey sürmem, o zaman çok doğal oluyor, sürersem sırıtıyor peruk gibi, hiç doğal değil..
sadece kıvırcık ya da dalgalı yapacağım zaman köpük sürerim, başka wax jöle sprey krem hiç kullanmam, korkarım saçıma zarar verir diye. köpükten bile tırsıyorum arada azcık sürdüğüm halde

Son düzenleme:
Açık bırakacaksam eğer dalgalı olduğu için jölelerim
Eğer düzleştireceksem kurutur düzleştiriciyle düzleştiririm..

Toplayacaksam da hiçbişey yapmam bazen yıkadıktan sonra taramam bile
Krem falan da kullanmam bolca şampuan.....

benimde saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı.. değişik işte.. katlı kesim olduğu için katlarım kabarıyo.. banyodan sonra boyun kısmında topluyorum öle duruyorum.. açtığımda kabarık olmuyor ama şekilsiz duruyor.. nemli oluyor o sırada avon saç serumu sürüp kurutuyorum.. düz gibi oluyor fakat ne yaparsam yapayım pürüzsüz görünmüyor bi önerisi olan varsa beklerim...

ben hiç bişey yapmıyorum yapamıyorum saçım öyle iğrenç duruyo dalgalı ama şekilsiz. köpük kullansam nasıl olur ki? hangi markayı önerirsiniz deneym ben de .

ben hiç bişey yapmıyorum yapamıyorum saçım öyle iğrenç duruyo dalgalı ama şekilsiz. köpük kullansam nasıl olur ki? hangi markayı önerirsiniz deneym ben de .

Cnm elidorun mükemmel bukleler diye çıkardığı bir köpük var dışı metalik gri. Ben biiiiiiiir sürü ürün denedim bunun kadar güzel yapanını bulamadım. Her yerde bulamadım ama watsons dan alıyorum ben. çok da deil fiyatı çok uygun.

Benim de önleri düz yarısından sonralı kıvır kıvır yıkandıktan sonra havluyla nemini alıp kuruluyorum sonra tarıyorum ardından elidor dalgalı saçlara özel krem var onu sürüyorum öyle kalıyor diğer günlerde ise günlük nemlendirici kremlerimden saçıma da sürüyorum kabarıklığı biraz alıyor.

nemli haldeyken gliss mor düzleştirici etkili olandan sürüp sabaha kadar sarılı halde bekleyerek kurutuyorum daha az kabarıyor

benimde saçlarımın birazı kıvırcık birazı dalgalı fln öyle garip
bebe yağını burda duydum ilk kez ve kesinlikle denicem.
gliss kullanıodum bende ama öyle aman aman bi faydasını görmedim açıkçası ve bırkatım..
bide pantene kullanıodum saç kremi olarak ama burda daha çok elidor beğenilmiş, bu defada elidor denicem bakalım..
bu saçlar başa bela kızlar yaaa :26:

kizlar bebe yagini bugun aldim ve denedim.
yillardir duzlestirerek mahvettigim buklelerim geri geldi daha ilk defada!
o kadar sasirdim ve sevindimki :)
mutlaka deneyin pisman kalmicaksiniz kizlar :))

Banyodan çıktıktan sonra kafamda havluyla oyalanırım biraz Sonra Gliss turuncu durulanmayan spreyli saç bakım kremiyle tararım. Ama bi kaç haftadır onu yapmıyorum.Daha çok dayanıyo saçımın temizliği,yağlanmıyo.Sonra bi serumum var kuaförden aldım.Harika böyle yumuşatıyo parlatıyo falan.Ondan sürerim.Hem şekil de veriyo.Parmağınla kıvırırsan kıvırcık oluyo ama bozuluyo ya Saçım hiç şekil tutmuyoo .Ben şekillendirici kullanmıyorum o yüzden.Belime kadar saçlarım var ama düz ve uçları çok hafif dalgalı.Şekilsizlerrr

Walla kapalıyım bu yuzde dısarda alternatıfım oLmuo cokda rahatım acıkcası yıkandıktan sonra kurutuyorum we 1 saat taramaya ugrasıorum :) okdr .. Gece yatarken tepeden baglıorum agzıma yuzume gelmıo cok rahat oLuo ..

kizlar bebe yagini bugun aldim ve denedim.
yillardir duzlestirerek mahvettigim buklelerim geri geldi daha ilk defada!
o kadar sasirdim ve sevindimki :)
mutlaka deneyin pisman kalmicaksiniz kizlar :))

Baya olmuş yazalı ama bebe yağını sürdükten sonra kurutma makinesiyle kurutuyo musun saçlarını ?

banyodayken watsonstan aldığım ballı saç cilamı uyguluyorum çıkıncada hafif nemini aldıktan sonra pantenenin boyalı saçlar için olan serumundan sürüyorum uçlarına bazen kurutuyorum bazen kendiliğinden kuruyor sonrada glissin kuruduktan sonra saça uygulanan krem serumundan uyguluyorum süper oluyo

Son düzenleme:
saçlarımın kendi halini kullanacaksam (yani su dalgası) vigoyla kurutuyorum çoğu zman, nemlendirici ve ısıya karşı koruyucu fısfıslarım var,onlardan sıkıyorum. Son zamanlarda elidorun keratinology kullanmaya başladm, yumuşacık yapıyor baya güzel bir ürün tavsiye ederim onu da kullanmayanlar varsa sonra vigoyla kuruttuktan sonra biraz önlerime fönle şekil veriyorum çnkü ortadan ayırıyorum ve katlarm var,arkaları kendi halinde bıraktktan kuruduktan sonra isteğime göre aralara maşa atıyorum birkaç tane o da zaten kendi saçmda su dalgası oldğndan araya karışıyo doğal duruyo, bu şeklde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…