Saç Kesim Şekilleri Banyo sonrası saçlarınıza neler yapıyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ben sacımı ıslakken taramamaya calısıyorum cunku sac ıslakken daha bi kırılgan oluyor. Onun dısında banyo sonrası sacıma sadece argan yagı suruyorum :) ipek gibi oluyor

Yazın kurutmamaya özen gösteriyorum çünkü kabarıyor kendiliğinden şekil alıyor

Kizlar benim sacim dalgalı ıle duz arası ve sekil almiyor banyodan ciktiktan sonra resmen saman gıbı oluyor fon cekmezsem hıcbı sekılde sekıl veremıyorum cunku kabarıp elektrıklenıyor. Aslında saclarım cok dayanıklı hıc kırılgan degıl ama bu fon cekme olayı buyuk sıkıntı. Onerebılecegınız bı sey var mı?

aynı sorun bende de var benim dalgalı saçlarım fakat sürekli düzleştirici kullanmaktan artık o kadar yıprandı ki duştan sonra kabarıyor dediğiniz gibi saman gibi oluyor ve artık dalgalarımı belirginleştirip düzleştiriciden kurtulmak istiyorum,bize yardımcı olun lütfen...

valla hiç bi şey yapmıyorum tarıyorum kurutuyorum. bazen düzleştiriyorum falan. hiç uğraşamıyorum başka şeylerle

Merhaba kizlar bu bebek yagini nasil kullaniyorsunuz bugun bende aldim sacimizi yikadiktan sonra suruyoruz fakat kurtuyormuyuz sacimizi yoksa kendi halinemi birakiyoruz kendiliginden kurusun die ?

ben çok şikayetçiydim şekilsizliğinden. ne düz ne dalgalı saçma sapan bir şeydi. gittim perma yaptırdım istediğim gibi doğal oldu. banyodan sonra hafif köpüklüyorum kurutuyorum çıkıyorum çoooook da memnunum :)

Merhaba kizlar bu bebek yagini nasil kullaniyorsunuz bugun bende aldim sacimizi yikadiktan sonra suruyoruz fakat kurtuyormuyuz sacimizi yoksa kendi halinemi birakiyoruz kendiliginden kurusun die ?

saçın nemliyken çok az sür sadece uçlara saçın kendi kurusun. başlarda saçın yağlı gibi gelecek ama bi gecede saç büyün yağı emiyor yumuşacık oluyor

Benim saclarim dümdüz ama dustan cikinca oyle bi kabariyo ki arkamdan bi kafa daha cikmis gibi mecburen duzlestiriyorum kabarikligi alsin diye ,saclarim boyalı ve yeni kestirdim yipranmasin diye ödüm kopuyor. Kabarmamasi icin onerebilceginiz bisey var mi kizlar?

🎀12.12.12🎀

bikaç damla bebek yağı :) benimde öyleydi kafamda 3 kişilik saç var gibi gözükürdü şimdi dalgalar çok hoş ve kabarmıyor

duşta maske yapıyorum çıkınca nemini alıp orjinal argan yağı sürüyorum hem misler gibi kokuyor hemde yumuşacık oluyor

Kızlar yeni üye oldum uzun süredir saç bölümünü inceliyorum. 2 yıldır saçlarıma kafayı takmış durumdayımda denemediğim şey kalmadı resmen o kadar çok şey denedim ki bitkisel yöntemler bi ton şampuan değişimleri. Artık saçlarımın yapısını bozdumç Haliyle düzleştirici ve boya da mafetti tabi. Uzun saçları çok sevdiğim içinde kestirmek istemiyorum. 2 aydır saçıma bakım yapıyorum. Ama ilk olarak düzleştiriciyi bıraktım artık ve boyayı. Doğal bırakıyorum saçımı. Önceden bırakamazdım çünkü önceden argan yağı kullanmıyordum:) Saç bakımı konusunda sormadığım kuaför kalmadı hepsi kırıklarını alalım düzleştiriciyi bırak dediler ve çok sıkılmıştım aynı şeyleri duymaktan inatlada saçımı kestirmedim. Bi tanıdığımızın kuaförüne gittim en son ve bana argan yağını önerdi. Daha öncede aktardan alıp kullanmıştım ve bir işe yaramadığını soyledim orjinal kullanman lazım dedi. yine bi ümit denedim. 2 aydır saçlarım artık çok güzel duruyor. dustan çıkıyorum hafif nemliyken tüm saçıma argan yağı sürüyorum ağırlaştırmıyorda saçı. birde hergün saç uçlarıma az miktarda sürüyorum o kadar. onceden çok çok fazla ürün kullanırdım ama şuan tek ürün argan yağı. çok memnunum fiyatı biraz yüksekte olsa değer o kadar ürüne o kadar para harcadımki biriktirsem şimdiye bi araba alırdım heralde

Yağdan ziyade tonikle bakım yapın...Yağ saç diplerine zararlı ilk başta yumuşatır gibi görünse de saç diplerine birikir ve uzun vadede daha fazla döker...

Ben ısırgan çayı demleyip soğutuyorum bolca ve banyo bitiminde henüz duştayken başımdan aşağı saç diplerine de yedirerek friksiyonla saça yediriyorum, fazlasını sıkıyorum durulamadan çıkıyorum o saçta kalıyor ve o kadar kolay taranıyor ki inanamazsınız dökülme anında duruyor. İlk iki yıkamada garanti. Ayrıca kremli şampuan ve krem asla kullanmayın uçlara bile olsa sürmeyin, asla sıcak su sürmeyin ılık ve soğuk suyla yıkayın....

aynen nemliyken ikiye ayırıp örüyorum ben sabah açtığımda cok guzel duruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…