- Konu Sahibi turuncukelebek
-
Canım sen de benim gibisin anladığım kadarıyla, ben de birşey sürerken önce etiketine bakar oldum. Yalnız ben silikonsuz saç kremi veya maskesi bulamıyorum, önerebileceğin birşey var mı TR de bulunabilen acaba?öncelikle sampuanda dikkat ediyorum silikonsuz olmasina, cünkü silikonlu sampuanlar saclara pek iyi degil.silikon bütün kurlarda ve saclarin kolay taranmasi icin olan seylerde icinde bulunuyo.basta sacin üstüne bi kouruyucu film gibi yapisiyormus ve parlaklik ve volume veriyormus, ama silikon yikamayla sactan cikmadigi icin, zamanla birikiyor saclar agfirlasiyo ve matt bi sekilde asagi sallaniyormus. kusura bakmayin almanyadanim ben, pek güzwel anlatamadim:)ama bi kimyager olarak olayi arastirdim ve bütün kuaförlerde silkinsuz shampuan öneriyor. eveett banyodan ciktitan sonrada sac uclarina zeytinyagini emistiriyorum yada badem yagi.fazla kimyasal madde kullanmak istemiyorum, dogal seyler daha iyi vede saclarima fönlerken soguk ayara aliyorum, ve saclarim mnashallah saglikli ve güzel)) zeytin yagi kurude öneririrm yada hint yagi, ama hint yaglarindada yine paraffin var icinde dikkatli olmak lazim
Mavi su sıkıp tarıyorum önce.Kurutucağım zaman gliss turuncu suyunu sıkıyorum kuruduktan sonra uçlarına elseve serum sürüyorum mis bayanssulusmile
düşündümde ben baya bişey yapıyomuşum..banyoda saçlarımı tararım çıkmadanda bi soğuk şok yaparım saçlarıma daha parlak olması için.havluya sarar iyice neminin çekilmesini beklerim.çekilincede ilk önce avonun serumunu yada bebe yağını elime ne geçerse artık sadece uçlarına sürerim.Her halükarda pantene'nin banyo sonrası durulanmayan kremini de saç diplerime değdirmeden genel olarak saçıma yedirirm.eğer dalgalı bırakacaksam elidorun dalgalı saçlara özel kreminden çok az alıp saçımı mıncıklarım.düz yapmak istiyosam bundan sonra hiç bişey sürmeden fön makinasının en düşük ayarında tahta bi tarakla tarayarak kuruturum saçlarımı.en sonunda her zaman glissin turuncu spreyini saçıma sıkar elimle yediririm.saçıma asla düzleştirici sürmem arada saçımın önünü kıvırmak için maşa kullanıyorum ama onuda sa düzleştirirken kullanılan ısı önleyici spreyimi kullanarak.Herkes saçlarıma bayılır ne kadar sağlıklı ve gür saçların var diye ama en önemlisi yılda en az 2 kere kestiririm kırıklarını sanırım asıl sırrı bu :)
Hakkaten bu bebek yağı yağlandırmıyor mu saçı? Hiç duymamıştım.
ben banyoda normal sampuanla yikadiktan sonra bakim sampuaniyla yikiyorum sadece..
taramasi cok daha kolay oluyor..
ama saclarimi kuruttuktan sonra yine cok kabarik duruyorlar
buna karsi ne yapabilirim kizlar?
kızlar ben bunu hep merak etmişimdir bakalım sizler nasıl yapıyorsunuz:)arkadaşlarım geliyor mesela saçlarını yıkıyorlar sonra hiç bir şey yapmıyorlar ama çok güzel oluyo kabarmıyo elektriklenmiyo yani makinayla kurutsalarda saçları çok güzel oluyo sağlıklı,ama benim takıntım oldu artık ben evden başka bir yerde saçlarımı yıkayıp öyle duramıyorum çünkü çok kötüler kıvırcık desen değil düz desen değil dalgalı düz arası at kuyruğu yapsam kötü duruyo her gün örmektende sıkılıyorum ,siz neler yapıyosunuz saçınıza fön,düzleştirici,maşa,jöle?saçınızı yıkadıktan sonra napıyorsunuzda hepinizin saçları güzel oluyor yaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?