Saç Kesim Şekilleri Banyo sonrası saçlarınıza neler yapıyorsunuz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçlarımı makineyle kuruttuğum zaman çok kabarıyo ve şekilsiz oluyo ama kurutmazsamda başım ağrıyo :)) bikaç seferdir saçımı taradıktan sonra iki tarafta topuz yapar gibi topluyorum, ensemi kulak arkalarını falan topuzun etrafında kalan yerleri kurutuyorum, sonra saçımı açıyorum uçlar ıslak kalıyo tabi ve kendi kuruyo çok güzel dalgalar çıkıyo ortaya.. kökleride kuruttuğum için başım ağırmıyo.. sabahta 7/24 avucuma çok az döküp lüleleri düzeltip üstten tek tük kabaran saçları yatıştırıyorum vee çok rahat ediyorum :) havalar daha çok soğuduğu zamanda böyle kullanabilirmiyim bilmem tabi de şimdilik iyi gidiyo..

Tatlışkum 7\24 dediğin elidorun durulanmayan saç bakım kremlerinden mi? Yeni aldım ben de istediğin şekli veriyomuşsun üstelik de onarıyomuş inş. iyi gelir ://

Saçlarımı mümkün olduğunca makineyle kurutmamaya çalışıyorum,kendi halinde kalıp kuruyunca daha iyi oluyor...

ben saçlarımı yıkadıktan sonra önce tarıyorum sonra havluyla nemini alıyorum, kurutmuyorum kendi kendine kurumaya bırakıyorum, sonra hafif nemliyken saçlarımı kıvırıp tepede topuz gibi yapıyorum. bi kaç saat sonra açtığımda dalgalı oluyo :81:

ben banyodan sonra saçımın nemini alıp down unders sıvı saçkremini sıkıyorum..
sonra iyonlu saç kurutma makinesi ile kurutuyorum..kurutmazsan sinüzit ve migren beni ziyarete geliyor..
eskiden kurutmazdım çünkü makine saçlarımı kabartırdı ve sert yapardı ama bu iyonlu makine super..
hem yumuşacık oluyor hem de doğal dalgalarım oluyor..

eğer ıslak saçı örüp yatarsam sabaha dalga dalga oluyor. fön makinası ile iyice kurutup yatınca da düzümsü oluyor. böyle manyak saçlarım var benim:)
krem 7/24 ü hafif nemli saça sürünce güzel oluyor, dalgalar elektriklenmeden belli ediyor kendini

bende sinüzit var ıslak saç 2 gün ağrı yapıyor
yıkayıp tarıyorum sonra havluda 10 dk bekletiyorum tekrar tarayıp hemen makineyle kurutuyorum fön çekilmiş gibi düm düz oluyor

aynen ya benım eskı makıne kabartırdı sımdı kı ıyonlu hem de daha gucllu kurutuyo kendıme fon cekıyorum cok guzel oluyo

Havluyu saçlarıma sarıp uzuun süre öyle oturduktan sonra kurutuyorum :) Kurutmak saçlar için çok zararlı ama baş ağrısı yaptığı için ıslak saç yaz mevsiminde bile kurutuyorum Bu bahar yavaş yavaş daha az kurutmaya alıştıracağım umarım :)

Banyoda maske yaptığım için ekstra bir şey sürmüyorum sonrasında, saçı yormamak lazım, arada bir aklıma gelirse uçlarına bazı ürünler sürüyorum.

saçlarımı önce 5 dk havluyla sarıyorum, sonra açıp Fixation saç serumunu uyguluyorum iyice yedirdikten sonra bikaç dk bekleyip tarıyorum. sonra tarakla kurutuyorum. saçlarım zaten hafif dalgalı, düz oluyo tarakla yapınca.
kurutması çok uzun sürüyo çünkü gür ve belime kadar saçlarım

ne yapmıorum ki tarıorum öne tabii sonra avonn kırık onarıcı losyon durulanmayan bakım kremi uzun ve ortz boyda saçlar için kırılma karşıtı sprey saç nemlendirici sprey kuruduktan sonra düzleştirceksem yine avon ısıya karşı koruyucu şekillendirici falan filann işte

ben banyoda normal sampuanla yikadiktan sonra bakim sampuaniyla yikiyorum sadece..

taramasi cok daha kolay oluyor..

ama saclarimi kuruttuktan sonra yine cok kabarik duruyorlar

buna karsi ne yapabilirim kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…