Banyo paspasları nasıl yıkıyorsunuz?

Abartmadan kullanılırda temizlik olayında da uçlarda yaşayan var
Kadın domestos kokuyor resmen
Marka verdim değil mi

Damlamıyor ya da damlıyor.
Bu ihtimale bile ozonla yıkarım

İdrar damlayabiliyor, ben de ayri yikiyorum ama sebep idrardan ziyade zeminde duran bir sey olmasi ve ayakla basilmasi vs. Yoksa idrar olayina girersek ic camasirlarimizi da ayirmamiz gerekir

Ben de baya leş biriymişim, şu an yorumları okudukça öğrendim. Kendimden utandım
Utanmanıza gerek yok
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
Doğru olan bir şeye de aman yeaaaa nedir yani at hepsini bir yıka nolcak diye ısrar etmek ayıp
Olmuş birkere, birdahakine daha dikkatli olursunuz

İç çamaşırını ben de birlikte atıyorum valla. Zaten her gün değişiyor. Bir de onları ayırırsam haftanın günleri yetmeyecek oturup çizelge de yapamayacağım 5-10 don atlet için

İç çamaşırını ben de birlikte atıyorum valla. Zaten her gün değişiyor. Bir de onları ayırırsam haftanın günleri yetmeyecek oturup çizelge de yapamayacağım 5-10 don atlet için
Donlar olmuş kaç TL zaten onlar makineyi doldursun diye biriktirecek param yok

Ben de ayrı atarım. Bu biraz insanın zihnen ikna olmamasıyla ilgili bir durum yıkandı temiz deseniz de onun için artık o mikrop yuvası haline geldi ne derseniz deyin yani. Nasıl desem mesela bir toz bezi ile klozetin kapak tozunu falan aldınız diyelim artık onu yikasaniz bile tutup yatak odası mobilyalarının tozunu alamazsınız ya hani çünkü bir kere değmiştir artık klozet kapağına bunun gibi bir durum. Anlatabildim mi bilmiyorum
Mesela ekmek, yemek artığı temas etmiş olan sofra bezini de kıyafetler ile atamam ben. Ya da havlular ile kıyafetleri atamam. Yani bazı insanlar için bunlar ayrı ayrı atılmalıdır ve öyle yapmadığınızda sinirlenirler normaldir

Abartmadan kullanılırda temizlik olayında da uçlarda yaşayan var
Kadın domestos kokuyor resmen
Marka verdim değil mi
Yok yaw ben okadar titiz yada takıntılı değilim
Olamamda zaten
Okadar yoramam kendimi
Bildiğimiz yurdum sıradan temizliği sevenlerden biriyim işte

Tamam ben de zaten, sizi denemiştim
Ben el kadar insanin oldugu eve sanayi tipi camasir makinesi almisim zaten gorgusuz gibi doldurmadan calistirinca vicdan azabi, doldurana kadar da mevsim degisiyor, yazlik kislik yapiyoruz resmen aksbakbsk

Valla keşke güzel güzel olmaz kızım vs deseydi, gece gece üzüldük. Yarın gideyim de yeni kıyafetler alayım napayım. Yani 2 tane paspasım var 1i lacivert biri krem. Koyu renk ayak havlum bile yok. Ben bu paspası tek mi yıkayacağım artık bu kadar yorumdan sonra beynim iyice sulandı. Bir ara servis gelmişti, 3 parça şeyle çalıştırmayın makinayı demişti. Ne atayım yanına ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…