Abartmadan kullanılırda temizlik olayında da uçlarda yaşayan varAy güzel fikirde bayağıda tehlikeli sanki
Yeri geliyor bardak falan elde yıkıyoruz neticede iyice durulanırmiki?
Ben bi ara bulaşık makinasına çok az çamaşır suyu damlatıyordum sonra çok zararlı, arınmaz kalıntı kalır dendide bırakmıştım
Ama bazen çok yağlı şeyleri koyunca yine aklıma gelmiyor değil
Damlamıyor ya da damlıyor.Iyy paspasa idrar mı damlıyor?
Klozet kapağı kapalı sifon çekilmezse açıktaki diş fırçalarına kadar bulaşıyor mikroplar ya o konuda uyarmak lazım insanları cidden.
Ben de ayrı yıkıyorum ama öyle vebalı gözüyle de bakmamıştım paspaslara hiç. Benim gözüme temiz görünüyorlardı şu idrar mevzusuna kadar
İdrar damlayabiliyor, ben de ayri yikiyorum ama sebep idrardan ziyade zeminde duran bir sey olmasi ve ayakla basilmasi vs. Yoksa idrar olayina girersek ic camasirlarimizi da ayirmamiz gerekirIyy paspasa idrar mı damlıyor?
Klozet kapağı kapalı sifon çekilmezse açıktaki diş fırçalarına kadar bulaşıyor mikroplar ya o konuda uyarmak lazım insanları cidden.
Ben de ayrı yıkıyorum ama öyle vebalı gözüyle de bakmamıştım paspaslara hiç. Benim gözüme temiz görünüyorlardı şu idrar mevzusuna kadar
Utanmanıza gerek yokBen de baya leş biriymişim, şu an yorumları okudukça öğrendim. Kendimden utandım
İç çamaşırını ben de birlikte atıyorum valla. Zaten her gün değişiyor. Bir de onları ayırırsam haftanın günleri yetmeyecek oturup çizelge de yapamayacağım 5-10 don atlet içinBen sadece iç çamaşırlarını çamaşırlarla beraber atıyorum, onu da aslında ayrı atasım var ama iç çamaşırlarını toplayacak nereye koyabilirim onu bulamadımonun dışında havlu + bornoz, paspas, bezleri ayrı atıyorum. Fifty fifty pisim yani iyi bari
Neeee yoksa ayırmıyor musunuuuzYoksa idrar olayina girersek ic camasirlarimizi da ayirmamiz gerekir
Donlar olmuş kaç TL zaten onlar makineyi doldursun diye biriktirecek param yokİç çamaşırını ben de birlikte atıyorum valla. Zaten her gün değişiyor. Bir de onları ayırırsam haftanın günleri yetmeyecek oturup çizelge de yapamayacağım 5-10 don atlet için
Ben ayirmiyorum, kiyafetlerle birlikte yikiyorumNeeee yoksa ayırmıyor musunuuuz
Tam titiz olucam aylardır doğru düzgün silinmemiş camlar geliyor gözümün önüneTitiz insanlar öyleyim demiyor bence, çünkü aklı hala yapamadıklarında oluyor
Tamam ben de zaten, sizi denemiştimBen ayirmiyorum, kiyafetlerle birlikte yikiyorum
Ahahah bir de o dert var makine de dolmayacak, en nihayetinde kaç donu var ki insanınDonlar olmuş kaç TL zaten onlar makineyi doldursun diye biriktirecek param yok
Yok yaw ben okadar titiz yada takıntılı değilimAbartmadan kullanılırda temizlik olayında da uçlarda yaşayan var
Kadın domestos kokuyor resmen
Marka verdim değil mi
Ben el kadar insanin oldugu eve sanayi tipi camasir makinesi almisim zaten gorgusuz gibiTamam ben de zaten, sizi denemiştim
Cam demeyin kanayan yaram. Yardımcı ayarlayamadım ve berbat haldeler. Perdeleri açasım yokTam titiz olucam aylardır doğru düzgün silinmemiş camlar geliyor gözümün önüne
Valla keşke güzel güzel olmaz kızım vs deseydi, gece gece üzüldük. Yarın gideyim de yeni kıyafetler alayım napayım. Yani 2 tane paspasım var 1i lacivert biri krem. Koyu renk ayak havlum bile yok. Ben bu paspası tek mi yıkayacağım artıkNeden banyoda sigara içiyorsunuz? Eğer binada yaşıyorsanız o havalandırma dan bütün binaya sigara kokusu yayılıyor. Bizim binada da biri öyle yapıyor öyle canım sıkılıyor ki. Kim olduğunu da bilmiuorum ki gidip söyleyeyim ama çok üzülüyorum. Evimi temizliyorum miss gibi oluyor sonra berbat bir sigara kokusu
Konuya gelecek olursam, ilk evlendiğimde 23 yaşındaydım. Ne nasıl yapılır pek bilmezdim çünkü annem hiç yaptirmamisti, üni, atanıp gitme derken öğrenmeye fırsatım yoktu. Siz gibi bir kaç kez yıkadım. Sonra bir kere kayinvalideme denk geldi sen onları onlarla mi yikiyorsun olur mu hiç öyle diye bı payladi. Ben de olmaz mı ki öyle bilemedim ben demiştim. Sonra kadın seni kırmak için demedim kızım filan diye özür diledio günden beri asla başka şeylerle bir yıkamam. Her hafta mutlaka değiştiririm o örtüyü. Yıkarken de bazen diğer halı ortuleriyle ve temizlik bezleriyle attığım olur. Beyazları bır, koyu siyah lacivert ve kotu bir, koyu renklileri bir, açıkları da iki aşamalı ayırıp atıyorum. Bu sırada çok cins ayrimi yapmıyor. Zaten kendi camasirlarimiz. Öyle aşırı bir ayrıma titizlenmiyorum. Zaten herkes her gün iç çamaşırını mutlaka değiştirir öyle kirli birşey ancak ikiz bebeklerin yemek lekesi park kiri filan oluyor. Ama banyo paspaslarini başka şeyle atma. Annen de abartmış. At giysi kutularına gitsin. Kendi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?