• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyo lavabosunun altını yapışkanlı folyo ile kaplamak

luckyincident

Allahım miniğimi koru...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
3.422
2
156
Antalya
Kızlar kirada oturuyorum ve banyo lavabomun altı yer yer dökülmeye başladı ince kağıt gibi tahta gibi bir malzeme ile kaplı.Ne deniyor tam bilmiyorum. Laminant desenli.Sizce orayı yapışkanlı folyo ile kaplasam (aynı desenden görmüştüm) Kullanışlı olur mu???

denemekte fayda var...sonuçta şu anki halinden daha iyi olacağı kesin...internette kullanım yerlerinde nemli bölgelerde dahi kullanabilirsiniz yazıyor...sorun olacağını sanmıyorum...benim de yatak odasındaki şifonyer çekmecelerimin bazılarının kenarları pütürlü kıyafetlere takılıyordu ipini çekiyordu tabi sinir bir durum. o zaman evlendiğimde kutu şeklinde kapitone diktirmiştim üzeri açık...ama şimdi onları çıkarıp bu yapışkanlı folyoyla kaplayacağım.daha kullanışlı olacağından eminim:)

teşekkür ederim canım yorumun için teşekkürler. Aynı modeli bulmak zorundayım çünkü dolapların kenarı da aynı şekilde.Kiracıyız çıkarken çıkarayım desem şimdiden dökülüyo onu çıkarırken dolabın altı tamamen dökülür sanırım :)) Umarım aynı modeli bulurum. Yaptığın da güzel fikir canım folyo da güzel olur sanırım

önemli değil canım...sonra çıkarmana gerek olmaz bence eminim o halini görünce ev sahibi de sevinip teşekkür edecektir diye düşünüyorum...dökülmesinden kat kat iyidir...

haklısın valla canım :)) Zaten bulurum diye düşünüyorum..AHşap desenli ama çok çok açık kahve rengi :) Olmadı çok yakın bir şey yaparım. Tekrar teşekkürler :D

Back
X