- 2 Ekim 2014
- 402
- 384
sürekli msj at satıcıya iyi paket yapsınlar, hayırlı olsun canım gelince resmini paylaşırmısın belki bnde kararımı veririm resme göre
çok doğru söylüyosun tatlımm bende cıvıl cıvıl şeylere bayılıyorum çeyiz için aldığım şeyleri paylaşmıştım bakarsan görürsün çoğunlukla pembiş pembiş hep inşallah sıkılmamklasik tarz alıcaksın ben çok cıvıltı sevmiyorum gerçi zevk meseleside atıyorum pembe agırlıklı aldın seneye at gibi gibi
ama böyle deniz kabuklu işte vızon renkli seyler var her tip banyoya uyar onlar daha kullanışlı geliyo bana tabi bu benim fikrim canımcım
ben paylaştıklarını göremiyorum canımçok doğru söylüyosun tatlımm bende cıvıl cıvıl şeylere bayılıyorum çeyiz için aldığım şeyleri paylaşmıştım bakarsan görürsün çoğunlukla pembiş pembiş hep inşallah sıkılmamo zaman 3. paylaştığım biraz daha sade gibi sanrım
tamam tamam canım gördüm 3 numara harika benceeee almışken bana da al baremerhaba kızlar,
o kadar seçenek arasından 3e indirdim ama 3üde bana çok şirin geliyor. Ben seçemedim lütfen bi el atın. İlk paylaşacağım en çok beğendiğim. Şuan kalbim o takımdan yanaEki Görüntüle 1332693 Eki Görüntüle 1332694 Eki Görüntüle 1332695
Ayy çok güzellermiş canım bende çok beğendim. ayrıca paylaştığın içinde çok mutlu oldum. musmutlu günlerde kullanman dileğiyleeeKusura bakmayın biraz geç kaldımKart kesim tarihinin dolmasını bekledim de Ben çok beğendim çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 1358264 Eki Görüntüle 1358264
Teşekkür ederimAyy çok güzellermiş canım bende çok beğendim. ayrıca paylaştığın içinde çok mutlu oldum. musmutlu günlerde kullanman dileğiyleee
o kadar araştırdım gene fikir değiştirdim ve aldığım banyo takımını paylaşıyorum sizlerleEki Görüntüle 1443126 Eki Görüntüle 1443127
amin canım çok çok saol beğenmene çok sevindimmÇok güzelmiş ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...
canm hangi takımı seçtin merak ettmmerhaba kızlar,
o kadar seçenek arasından 3e indirdim ama 3üde bana çok şirin geliyor. Ben seçemedim lütfen bi el atın. İlk paylaşacağım en çok beğendiğim. Şuan kalbim o takımdan yanaEki Görüntüle 1332693 Eki Görüntüle 1332694 Eki Görüntüle 1332695
canım üçüncü sayfada hangi takımı seçtiğimi koydum resmiyle beraber... Seramik evet canım 200 liraya aldım...canm hangi takımı seçtin merak ettm
nerden aldın?
fiyatı nedir?
mika mı bunlar seramik mi canm anlamadım?
hepsi buradadan mı aldın canmcanım üçüncü sayfada hangi takımı seçtiğimi koydum resmiyle beraber... Seramik evet canım 200 liraya aldım...
hayır canım n11 den aldımhepsi buradadan mı aldın canm