deniz kabuklu olan çok şekermiş ben onu beğendim
adaşım ben 2 numarayı seçtim :)) çiçekli böcekli.ama evin genel havası hangi renkse ona uydur derim :) seninki turjuazdı yanlış hatırlamıyorsam o olabilir :)
Hepsi çok güzel ama ben 3 numarayı seçiyorummNerden buldun bir de onu sorayım canım
3. banyoda suyu sahili freshlği çağırıştıyor
teşekkür ederim kızlar ama çoğunluk 3. den yana ... benim ilk paylaştığım söylenilmemiş, şimdi gönlüm üçüncüye kaymak üzeredeniz kabuklu olan çok şekermiş ben onu beğendim
ay aman derdin bu olsuuunteşekkür ederim kızlar ama çoğunluk 3. den yana ... benim ilk paylaştığım söylenilmemiş, şimdi gönlüm üçüncüye kaymak üzeregitti gidiyor sitesinde buldum canım...
gamzecim adaşımm benimmmbenim bi çok şeyim pembiş zaten farkettiysen 3 paylaştığım şeyde de pembe var mutlaka 2 numarada aklımda öfff kafam karıştı
keşke tüm dertlerimiz böyle olsaay aman derdin bu olsuuunenişteye göster bunuda o seçsin
hepsi aynı yeminle :) pembiş pembiş evinde güle güle otur :)keşke tüm dertlerimiz böyle olsaaman göstermem ona aldıktan sonra gösteririm he iyi der zaten
saol canım benimmhepsi aynı yeminle :) pembiş pembiş evinde güle güle otur :)
bende şuan 1. ve 3. arasında gidip geliyorumm yaaBen de 1. bayıldım.. Nereden bulabilirim acaba ben de mi alsam
bende şuan 1. ve 3. arasında gidip geliyorumm yaagitti gidiyor sitesinde görmüştüm canım
alıyomusun merak ettim o takımıbuldum :) Teşekkür ederim :)
alıyomusun merak ettim o takımı
sürekli msj at satıcıya iyi paket yapsınlar, hayırlı olsun canım gelince resmini paylaşırmısın belki bnde kararımı veririm resme göreevet alıyorumİnş kırık gelmez ondan korkuyorum, bilmediğim bir satıcı ya :/
evet sürekli yeni farklı şeyler çıkıyo ve çıktıkça karar vermem zorlaşıyoevmambo dan bakıyodum ben geçen gün hoş şeyler var
evet sürekli yeni farklı şeyler çıkıyo ve çıktıkça karar vermem zorlaşıyo