banyo aksesuarı alıcam karar veremiyorum yardım kızlar

Hepsi çok güzel ama ben 3 numarayı seçiyorumm Nerden buldun bir de onu sorayım canım

adaşım ben 2 numarayı seçtim :)) çiçekli böcekli.ama evin genel havası hangi renkse ona uydur derim :) seninki turjuazdı yanlış hatırlamıyorsam o olabilir :)

deniz kabuklu olan çok şekermiş ben onu beğendim
adaşım ben 2 numarayı seçtim :)) çiçekli böcekli.ama evin genel havası hangi renkse ona uydur derim :) seninki turjuazdı yanlış hatırlamıyorsam o olabilir :)
Hepsi çok güzel ama ben 3 numarayı seçiyorumm Nerden buldun bir de onu sorayım canım
3. banyoda suyu sahili freshlği çağırıştıyor
deniz kabuklu olan çok şekermiş ben onu beğendim
teşekkür ederim kızlar ama çoğunluk 3. den yana ... benim ilk paylaştığım söylenilmemiş, şimdi gönlüm üçüncüye kaymak üzere gitti gidiyor sitesinde buldum canım...
gamzecim adaşımm benimmm benim bi çok şeyim pembiş zaten farkettiysen 3 paylaştığım şeyde de pembe var mutlaka 2 numarada aklımda öfff kafam karıştı

ay aman derdin bu olsuuun enişteye göster bunuda o seçsin

evet sürekli yeni farklı şeyler çıkıyo ve çıktıkça karar vermem zorlaşıyo

klasik tarz alıcaksın ben çok cıvıltı sevmiyorum gerçi zevk meseleside atıyorum pembe agırlıklı aldın seneye at gibi gibi
ama böyle deniz kabuklu işte vızon renkli seyler var her tip banyoya uyar onlar daha kullanışlı geliyo bana tabi bu benim fikrim canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…