Bankadan kredi çekmek hakkında

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
26
Telefon alacağım kredi çekeceğim bunun için. Kredi kullanım amacını soruyor bende sağlık harcamalarını seçtim diğer türlü telefon alımını seçince maximum 3 taksit yapıyor. Sıkıntı çıkartmaz dimi bu durum çünkü para çekecek mağaza

çektiğiniz krediyi önce farklı bankaya eft yapın ordan alın telefonu

Sorunuzun cevabını bilmem de. Telefon için kredi çekmek gerçek miymiş ya?

Telefon için kredi çekilen günlere de mi geldik...
bunu niçin sorguluyorsunuz?

şu an 10 bin tl ve üzeri ihtiyacım olsa ki bu keyfi ihtiyaç da olabilir, sahiden gerekli bişey de olabilir, birikimimde duran altın ve doları bozdurmak yerine bankadan kredi çeker aydan aya TL ile taksitle öderim. TL'nin alım gücü sürekli düştüğü için bir anda eldeki paramı bozacağıma böyle ödemek daha mantıklı. para biriktirerek alayım desem üzerine binen vade farkından daha fazla miktarda zam gelecek zaten fiyatına alınacak ürün her neyse işte. bunu neden garipsiyorsunuz?

Ben de bunu diyorum.. ne hallere düştü ekonomimiz

Ben de bunu diyorum.. ne hallere düştü ekonomimiz
Telefon deyip geçmemek lazım eli yüzü düzgün bi telefon şu an en az 10-15 bin. Dört beş bine de var ama ekonomi bu raddeye gelmeden önce de uğruna kredi çekilen telefonlar vardı. Ekonomi düzelirse de bu telefonlar olmaya devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…