"Bankada insanların kiraladıkları kasalar, kuyumcuların sigortalarına benzer. Kasanız, kişisel ve şahsa ait olması sebebiyle ve kendi yapısı gereği kasa olduğundan içerisinde özel eşyalarınızı kamuya açık şekilde söyleyememe durumunuz olduğu için sigorta yapılması teorik olarak mümkün değildir.Farz et ki herhangi bi bankada kasa kiraladim , ve bu kasayi ve icinde ki leri sigortalamak istedim , boyle birsey mumkun mi? mumkunse nerede nasil olabiliyor?
Mümkün değil, ben de deprem zamanı sordum. Öyle bir şey yok maalesefFarz et ki herhangi bi bankada kasa kiraladim , ve bu kasayi ve icinde ki leri sigortalamak istedim , boyle birsey mumkun mi? mumkunse nerede nasil olabiliyor?
Eh farz et ki bilmem kac milyon tl degerinde esya var icinde , nekadar mantikli olur ki kasanin icine yerlestirmek? biri girdi kasayi acti hepsini aldi goturdu ne olacak? ne kadar güvenilir bu is? ve diyelim ki icine sadece 1kez yerlestireceksen, ozaman olabiliyor mi sigorta?"Bankada insanların kiraladıkları kasalar, kuyumcuların sigortalarına benzer. Kasanız, kişisel ve şahsa ait olması sebebiyle ve kendi yapısı gereği kasa olduğundan içerisinde özel eşyalarınızı kamuya açık şekilde söyleyememe durumunuz olduğu için sigorta yapılması teorik olarak mümkün değildir.
Sigortalı kiralık kasalarda, her kasanızı açma isteğinde, sigortacının da bulunması ve yapılacak ekleme – çıkartma işlemlerinizle ilgili her kasa açma işleminden sonra yeni poliçe düzenlenmesi gerektiğini unutmayın. Bu sebeple kuyumcularda da günlük altın sayım ile beraber poliçe güncellemelerinin yapılması durumları söz konusu olmasından dolayı, kiralık banka kasaları için sigortalama yapılamamaktadır."
Eh farz et ki bilmem kac milyon tl degerinde esya var icinde , nekadar mantikli olur ki kasanin icine yerlestirmek? biri girdi kasayi acti hepsini aldi goturdu ne olacak? ne kadar güvenilir bu is? ve diyelim ki icine sadece 1kez yerlestireceksen, ozaman olabiliyor mi sigorta?
Öyle bir şey yok.
Aklımdan da geçti Allah seni napmasın
Olmuyor. Banka kasasını sadece kiralıyorsunuz. İçindekileri de siz bildiğiniz için sigorta şirketleri bu işe yanaşmaz. yukarıda yazdığım gibi her kasa açışta yeniden sigorta yapmak lazım.
Kaç milyonları olanlar bankaya koymaz değerli eşyalarını
Ben kiralamıştım 3 yıl sonra aldım içindekileri. Şimdi olsa sanırım nakde çevirip yatırım hesabına atardımpeki sizce kiralak kasa nekadar güvenilir ?
niye yatirim hesaba atardiniz? sizce kasa yeterince güvenilir degilmi?Ben kiralamıştım 3 yıl sonra aldım içindekileri. Şimdi olsa sanırım nakde çevirip yatırım hesabına atardım
niye yatirim hesaba atardiniz? sizce kasa yeterince güvenilir degilmi?
niye? 3 yil boyunca kasanizdan birseyler calindi mi ki?
niye? 3 yil boyunca kasanizdan birseyler calindi mi ki?
hayir neden güvenilir degil diyorsunuz sebeb?Kasama göz mü diktiniz hayırdır bu ne sorgu sual
hayir neden güvenilir degil diyorsunuz sebeb?
okudum ve neden güvenilir degil dediginizi tam anlayamadim.yazdıklarımı neden okumuyorsunuz?
okudum ve neden güvenilir degil dediginizi tam anlayamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?