• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankada çalışan hanımlar bana yardımcı olabilir misiniz?

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.577
448
hukuk
Merhaba hanım Mmmvfdsvzafgbb gfnngfn Merhaba Hanımlar,

Başlıktanda anladığınız gibi sorunum banka ve babam.

Hayat şartları , dolandırılma , dükkan sahibinin devir yaptırmaması işleri iyice karıştırdı , 2017 yılında babam dükkanı batırdı ve kapatmak zorunda kaldı. Ardından bir sürü ekstreler , mal alabilmek için kredi kartlarından çekmiş iyice dibe batmış , yapılandırmalar vs... Annem herşeye rağmen destek oldu elinde avucunda ne varsa verdi ama sonuç yok , babam hem emekli hem çalışıyor, 4000 tl kadar geliri var ama annemle konuştuğumuzda babandan bişey görmüyorum ben hala bitiremedi diyor. (sözde bize 1 yılda biter baya baya azaldı son 10bin tl falan kaldı diyordu) Anneme destek olmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bende yeni evliyim eşimle tek başımıza düğün yaptık ödemelerimiz var ve ondan gizli aldığım küçükte olsa aileme para verdiğimi eşimden saklıyorum.( ödemelerimiz çok olmasa eşim anlayışlı karşılar ama borcumuz olduğundan neyle karşılacağımı bilmiyorum) Devam eden iş davam var , kazanırsam yakın zaman içinde aileme tazminatımın yarısını da vericem. Elimden gelenler bu kadar malesef ki... Gönül ister ki daha fazlasını yapayım ama şartlar belli...

Velhasıl , babam net konuşmuyor borcu hakkında, bir tanesi 2 yılı kaldı , bir tanesi baharda bitecek, diğerleri yaza bitecek diyor. Geçenlerde borcunuz bitti mi parayı ortaya koyun yaşınız geçiyor birikiminiz olsun dedim. Babam ergen çocuklar gibi başladı ben hayatımı hiç yaşamıcam mı gezmicem mi yemicem mi demeye , dedim ben öyle mi dedim; hem gezin hem biriktirin , yok annen emekliyi alsın yesin ben kendi paramı yerim diyosun bende ortaya koyun diyorum dedikçe babam mevzuyu uzatmaya başladı. Ben kötü bişey söylemiyorum , sen parayı ortaya koymak istemiyorsan o zaman ben onun altında bişey ararım , ya dedim sen gizli gizli hala borç ödemesi yapıcaksın dedim . Ses etmedi.

Babamın bazı hareketlerini yakaladığım için güvenmiyorum kendisine hiçbirşekilde , annemi maddi manevi çok zor durumda bıraktı , konuyu uzatıp derine girmeyeyim. Bankada çalışan arkadaşım var ama ailevi mevzularımı bilsin istemediğimden soramadım. Tek banka üzerinde tc si ile bütün bankalara olan borcu gözükür mü acaba? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Back