Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi üniversite? lisans mı?
ben de yakında özel bi bankada işe başlıyorum.yeni mezunum ve okuduğum bölümü de çok seviyorum.yalnız hangi bankacıyla konuştuysam hepsi şikayetçi.yoğun iş temposundan çok korkmuyorum da çıkış saatleri beni çok korkutuyo.ama ben gişeden başlayacağım için şu an için korkum yersiz sanırımhihoyyyt sadece çok heyecanlıyım umarım istediğim gibi bir çalışma ortamım olur ..
evet çok zor bir meslek ama bu içinde bulunduğun şartlara bağlı. çalıştığın kurumdan pozisyonuna, görev tanımından, üstlerine ve altlarına kadar hepsine bağlı. hiçbir meslek kolay değildir, özellikle insanla uğraşılan. ama bence en iyi taraflarından biri kurumsal bir bünyede çalışmak. artı yükselme şansın daha çok olur başka mesleklere göre. bir bankanın yüzlerce şubesi olduğunu düşündüğünde. ve geliri de bence kötü sayılmaz. tabii dil tazminatı, prim vs gibi yan ödemelriyle.
kendini kötüye odaklama, bankacılık tüm sektörlerin hayat damarıdır ve saygın bir meslektir. günümüzde pazarlamacılıkmış gibi gösterilmeye çalışılması ve iş temposu şevkini kırmasın.
Ahh ah...Şimdiki aklım olaydıı...Tam üstüne bastın tatlım az para , çok iş..