Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrrrrr ykb sınavını geçmiştim yaaa,hani dün de mulakata gitmiştim yaaa,,, berbat geçtiii haberin olsunnn okadar kazık bir görüşmeyi ben hayatım da yaşamadım,gerçi hayatım da hiç iş görüşmesi yaşamadım desem dogru olur :)) tamamen kişisel bir görüşme oldu ,bayan odasına aldı, aman yarabbim havhavın pisiyi sıkıştırdığı gibi canıma okudu :) kendinden bahset ,hadi ettik, neden işten ayrılıyorsun ,bankacı olmak istiyorum ,haydaa cevap red ( bu kadar maaşı neden bırakıyorsun, tam 1 saat görüştük ve 1 saat boyunca neden işten ayrılmak istiyorum ,bu kadar maaşı bırakıp 3/1 ne nası çalışıp nası gecineceğim konusunda tartıştık, gelire göre gider olur ben ayarlarım desem de,aptal muamelesi gördüm yaa, ( ayy derdim para pul değil karıyer istiyorum desem de verdiğim her cevap redd oldu ( aman aman deli oldum deliiii,,, kapadım popomu oturuyom masam da şu an :)) hiç umudum yok sonuctan,hayırlısı olsun diyorum en başında tabiki....destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruumm
bende başvurdum bankaya arkadaşlar
akbank bu ay sonunda sınav yapacakmış
daha aramadılar bekliyorum.
sınav yapılacak geçilince mülakat yapacaklarmış
4 senedir iş hayatındayım
ama çok heycanlıyım
bakalım neler olacak
attaoue sen neyaptın işbankasına girdinmi.?
ya arkadaşlar nişanlımda bir bankaya girmeye çalışıor ama malesef lise mezunu. şuan yakınlarda yada uzaklarda izmirde herhangi bir bankada lise mzunlarıcı için gişe yetkilisi pozisyonuyla ilgili sınav vs. olucakmı bilgisi olan varmı???? lütfen yardımm
Hayırlısı olsun çakırgözlü , heyecan yapmadan olmuyor ama sakın abartma olur mu heycan konusunu. Akbankta hangi bölüm için bu sınav?
Evet dün evraklarımı da teslim ettim , eğitime başlıyorum Pazartesi itibariyle , 4 günlük eğitim sonunda da şubeme geçicem kısmetse. Vardiya sorunu yaşamazam bende çalışan bir bünye olucam inşallah.
ayy canım çok sevindim senin adına darısıda banave isteyen bütün arkadaşlara.
ben gişe için canım.
birşey soracam mülakatta nasıl sorular sordular.
evine yakınmı bari çalışacagın şube.
Amin darısı işsiz arkadaşların başına.
Evet yakın ama şube derken normal banka şubesi değil benimki.
Operasyon binası diyelim..
Benim gişe sınavına girdiğim banka Garanti Bankası idi. Onunla ilgili deneyimimi de bu konunun geçmiş sayfalarında ayrıntısıyla anlattım arkadaşlara. Eski sayfalarına bak bi işine yarar umarım. Ben şu an operasyon bölümünde işe başlayacağım kısmetse.a.s.
Evet iş tecrübem var.
Evlenme ve buna bağlı şehir değişikliği nedeniyle işimi bırakmak zorunda kalmıştım. (İnsan Kaynakları)
Canım çok sıkıldı , sağlık raporunu zaten 2 haftada , sabahın köründe 2 vesait değiştirerek , saatlerde ayaklarıma kara sular inene dek bekleyerek aldım ve teslim ettim buna rağmen şimdi evraklarımın eksik olduğunu söylediler ki, 2 gün sonra işe başlıycam..Eksisksiz teslim ettiğimi bildirdim şimdi beni özel hastaneye yönlendireceklerinden bahsettiler , hiç birşey anlamıyorum. Eksik değildi , raporumda ''Çalışmaya engel teşkil edicek sağlık sorunu yoktur'' yazıyor 13 doktordan muayene oldum!
Şimdi ne eksik ne amaçla özel hastaneye gönderildiğimi bilmiyorum!!
İki olasılık var :
-Evraklarımı kaybettiler..
-Yada benim bilmediğim başka bir sorun var ( ama bir yandan da sorun olsa raporda sağlıklı yazmaz, çok şükür sağlıklıyım)
Aklıma burhan abi geliyo - ''Hep iyi insanların başına gelii böle şeleerr'' diye isyan edesim var..
Çok sıkıldım çok
allahalla niye öyle birşey yapıyorlar acaba
bir açıklamadamı yapmadılar
umarım bir sorun olmazda işe başlarsın
geçmiş olsun canım.
bir sorun olmamasıan sevindim.
hadi hayırlı olsun işin başarılar darısı banada.
benimde canım sıkkın biraz aramadılar
çok üzüldüm
çok uğraştım çabaladım ama olmadı.senağlama senağlama
çok şükür bir işim var.diyorum.şartları mutlu etmesede beni.
kendimi bile kendim teselli ediyorum.
senağlama senağlama