hsbc müşteri temsilciliği için yarın görüşmeye çağrdılar....
inanın gidesim yok bıktım mülakatlardan bıktım.... ne eksik bende onuda bilmiyorum offf.....
CADIARZUkızlar 35 gün oldu hala bana ykb den donmediler yavs ?çıkarken aldıgım cevap şu idi, yanıtımız olumsuz olur ise, size bir ay içinde dönüp haber veririz ama sizi aramaz isek bilinki size uygun pozisyon arıyoruzdur :)) ay napim sevinsem mi acep , kafam çok karışık çooooookkkkk kafamçokkarıştı
bişi diyin banaaa napcam ben yarnnn
kızlarr bende geldim aranıza neden derseniz ben daha yeni bir bankaya başvuru yaptım :)))
çalışıyorum işim çok iyi .. yerim iyi .. ama nedense bankacılığı seviyorum aranana pozisyonlar sankş beni anlatıyordu amaa istanbul. ve ben yinede başvurdum olsun giderim :)))
ama inşallah farkederler beniii :)) hehee
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bu yıl bankaların tamamı şube sayılarını artırıyormuş bu nedenle 2008 yılı içerisinde 20 bin kişi işe alınacakmış. Biz o sitelerin yanısıra ilanları, sınav duyurularını bankaların kendi web sitelerinin insan kaynakları bölümlerinden de takip ediyoruz bu bölümlere göz atmanı tavsiye ederim. Ben bir hafta kadar önce garanti bankasının gişe asistanlığı sınavına girdim. Bu aralar bankalar sıkça sınav açıyor. Benimde bu alanla ilgili sınav bilgim olduğunda sizlerle paylaşırım. Çağrı merkezinde çalışmak isteyen arkadaşlar içinse 26 nisanda iş bankasının çağrı merkezi sınavı var. İş bankasının kendi sitesinden 21 nisana kadar başvuru yapabiliyorsunuz.arkadaşlar bu arada ben 25 ocakta işten ayrıldım 2.5 aydır evdeyim kariyer.net yenibirişcom ve secretcv den başvurmadığım gişe ilanı kalmadı ama hiçbiri geri dönüş yapmadı olumlu ya da olumsuz. şimdi bakıyorum da bu süre içinde biçok kişi mülakatlara girmiş. ilanlar hala aktif yani hala işe alımlar devam ediyo sanırım. ve benim çağrı merkezi deneyimim de var gişeyle aynı olarak nitelendirilir çağrı merkezi. yine de hiçkimse dönmüyor. artık depresyona girmek üzereyim. bu aralar işe alımlar var mı biliyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?