kızlar 19 ekimde iş bankasının sınavına gırenler vardı...acaba herhangı bır acıklama geldı mı sınav sonucuyla ılgılı merak ettım...
Yetenek farklı - bilgi veya eğitim bilgisi farklı şeyler.
2 yıllık mezun SPK lisansı alamaz belki ama , iyi derecede ingilizce bilip , bu devirde yaşayan birçok kişi gibi iyi derecede bilgisayar kullanıyor olabilir.Ha üzerine bi üni. daha okur alır lisansı o da ayrı..
Bence burada insanları okudukları bölüme göre yargılayıp kendinizle kıyaslama yapmak yerine bahsettiğiniz bankaların , bahsettiğiniz haksızlıkları için birşeyler yapın.Bir su ürünleri mezunu ve hatta lise mezunu sizin yaptığını işin aynısı yapabiliyor emin olabilirsiniz..
Konu bu tür mesajlar yüzünden çirkinleşiyor , paylaşmak istediğiniz bilgi birikimi varsa sizden onları bekliyoruz.Mesela Spk lisansı için ne gibi hazırlıklar yaptınız , neler gerekti , neler önerirsiniz? Belki ileride bankacı olmak isteyen okuyan arkadaşlarımız deneyimlerinizden yararlanır. Okul okurken Spk lisansı alınabilir mi mesela? Bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz..
arkadaşlar bu aralar çoğu bankada işe alımlar durdu
duymuşsunuzdur Akbank gibi bir banka bile 1500 kişi çıkardı
bundan eminim çünkü çıkarılan yakınlarım var
kriz herzaman önce bankaları vurur fısıltısı bile yeter
çünkü bankalar risk almayı sevmiyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun
amin cnm valla nezmndır iş arıyorum ama tık yok :çok üzgünüm:
valla üzülmeni istemem ama
benim çalıştığım banka da durdurdu memur alımlarını
ne zaman düzelir işller bileme
en iyisi tüm bankalara başvurup geçici de olsa herhangi bir işte çalışmak
kızlar bu bankalardan nasıl çağırıyorlar sınava mı girmeniz gerekior ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz acaba
Selam arkadaşlar ben bu forma daha yeni üye oldum.arkadaşlar bentesettürlüyüm tesettürlü bir şekilde çalışmak istiyorum ve bunun için başvuru yapacağım bankalar hangisi acaba.bilgisi olan lütfen cevap yazsın.şimdiden tşk ederim.
ey gidi ben kuveyt türke iş başvurusunda bulunmuştum adam şöyle bi sürdü beni dediki seni böylemi çalışacaksın kızım dedii :))) :mymeka:
bizim gişeyi görmedinmi dedi.. baktımki gişede türbanlı bir bayan..
tama olabilir ama ne bilimm bende anormal giyinmiyordumki kot ve kısa kollu gömlek adidas sporlar ve spor çanta.. :)))) laelaelaelaelae
yani canım kuveyt türk ve albarakaturk benim bildigim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?