Bankacılık İşe Alım Sınavları Ve Mülakatları Hakkında Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar

bu aralar sınavlar yokmu arkadaşlar bankalarda..bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..

kızlar 19 ekimde iş bankasının sınavına gırenler vardı...acaba herhangı bır acıklama geldı mı sınav sonucuyla ılgılı merak ettım...

ben 18 ekimde girdim
sınav sonucu ne zaman acıklanıcak diye bankaya mail attım
aynen şu cvp geldi

Memur Alım Sınavı değerlendirmeleri devam etmektedir. Sonuçların ilan edilmesi için kesin bir tarih belirlenmemiş olmakla birlikte, değerlendirmeleri tamamlanan adaylara mail yoluyla bilgi verilmekte, aynı bilgiler Başvuru Durumu Takip ekranına da yansıtılmaktadır.

Bilgi edinilmesini rica eder, esenlikler dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ
Müşteri İlişkileri Grubu

siz hariç anlatmak istediğimi herkes anladı. her neyse bir daha bu topiğe uğramayı düşünmüyorum çirkinleştirmeyeyim konunuzu. mali müşavirlik, spk ve özellikle katılım bankaları ile ilgili soruları olan arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler.

arkadaşlar bu aralar çoğu bankada işe alımlar durdu
duymuşsunuzdur Akbank gibi bir banka bile 1500 kişi çıkardı
bundan eminim çünkü çıkarılan yakınlarım var
kriz herzaman önce bankaları vurur fısıltısı bile yeter
çünkü bankalar risk almayı sevmiyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun

amin cnm valla nezmndır iş arıyorum ama tık yok :çok üzgünüm:

amin cnm valla nezmndır iş arıyorum ama tık yok :çok üzgünüm:

valla üzülmeni istemem ama
benim çalıştığım banka da durdurdu memur alımlarını
ne zaman düzelir işller bileme
en iyisi tüm bankalara başvurup geçici de olsa herhangi bir işte çalışmak

valla üzülmeni istemem ama
benim çalıştığım banka da durdurdu memur alımlarını
ne zaman düzelir işller bileme
en iyisi tüm bankalara başvurup geçici de olsa herhangi bir işte çalışmak

hangi bankada çalışıyorsunuz gamyoncuiremsu

kızlar bu bankalardan nasıl çağırıyorlar sınava mı girmeniz gerekior ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz acaba

kızlar bu bankalardan nasıl çağırıyorlar sınava mı girmeniz gerekior ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz acaba

arkadaşım öncelikle iş bulma sitelerinden bankaların ilanlarına başvuruyorsun.daha sonra onlar sınav açtıklarında seni çağırıyorlar tabi aradıkları kriterlere uygunsan.o sınavı geçersen de mülakata davet ediyorlar.bazı bankalar 1 bazı bankalar 1 den fazla mülakata tabi tutuyor.gamyoncuiremsu

ekim ayında yapılan iş bankası memur alımı sınavından sonuç alan varmı
yoksa herkes hala bekliyomu benim gibi

Selam arkadaşlar ben bu forma daha yeni üye oldum.arkadaşlar bentesettürlüyüm tesettürlü bir şekilde çalışmak istiyorum ve bunun için başvuru yapacağım bankalar hangisi acaba.bilgisi olan lütfen cevap yazsın.şimdiden tşk ederim.

ey gidi ben kuveyt türke iş başvurusunda bulunmuştum adam şöyle bi sürdü beni dediki seni böylemi çalışacaksın kızım dedii :))) :mymeka:
bizim gişeyi görmedinmi dedi.. baktımki gişede türbanlı bir bayan..
tama olabilir ama ne bilimm bende anormal giyinmiyordumki kot ve kısa kollu gömlek adidas sporlar ve spor çanta.. :)))) laelaelaelaelae

yani canım kuveyt türk ve albarakaturk benim bildigim ...

arkadaşlar ziraat bankası sınav açmış.kpss 70 istiyor.ilgilenen arkadaşlar ziraat bankasının sitesine bakabilirler

arkadaşlar iş bankası uzman ve müfettiş yardımcısı alıyor. sınav açıldı
haberiniz olsun...

sevgiler

canım klasik giyinmediğinden olabilir mi?

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar iş bankası 24 Mayıs 2009 tarihinde İstanbul’da Çağrı Merkezi Eleman Alım Sınavı gerçekleştirilecektir. İnternetten başvurabilirsiniz..

sevgi ile kalın, başarılar dilerim...

Sınav başvuruları 18 Mayıs 2009 tarihinde sona erecektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…