Ben kriz döneminde çalışıp çıkarılanlardanım 2008 döneminde
sınavlarını ve mülakatlarını kazanıp çağırmışlardı Akbank'ta çalıştım.Ama kriz nedeniyle toplam 1500 kişiyle birlikte bende çıkarılmıştım.
Bazen diyorum ki iyi ki çıkarılmışım
yoğunluktan kafanı kaldıramıyorsun
(ayrıca bizde yol ve yemek parası ceptendi)
öğlen arası kasa say yemeğe 15-20 dk da ye
akşam 17.30 da banka kapanır yine kasa say
ama içerde bi sürü iş vardır 8 den önce bitmez en geç 8 de çıkardık
şube müdürü kafasına göre çıkar o çıkana kadar kimse çıkamaz.
bi de gelene gidene gişe memuru olduğun halde kredi kartı satmaya zorlamalarıysa cabası..
ben şükrediyorum bazen iyi ki çıkarılmışım diye
eşimin dayıları,yengeleri de bankacılar ve hayattam bezmiş durumdalar
gördüklerimi anlattım...
mesaileri bitcek 1 saat sonra o zmn gelirler :):):)
bence sakın bankacı olma..ben 2009 mezunuyum yaklaşık bir sendir özel bir bankada gişede çalışıorum.çalışma sartları arkdaşında bahsettiği gibiçok ağır..satışş baskısıda insanı sinir edio.bunaltıo..çıkış saatleri belli değil..hastalanıp rapor alsan arkandan bi dünya laf duyarsın vs vs sakın bankacı olmaibbf de 3. sınıfta okuyorum kpss ye çalışıyorum fakat bankacı olmakta istiyorum.
banka da çalışan arkadaşlar ya da yakını banka da olupta bilgisi olanlar
zorlukları,artıları,eksileri,çalışma koşulları nasıl?
işinizden memnun musunuz?
çalıştığınız pozisyona nasıl başvurdunuz?
bunların cevabını verebilirseniz çok mutlu olurum.benim gibi bankacılık düşünen arkadaşlara da fikir vermiş oluruz.
şimdiden teşekkür ederim.
bence sakın bankacı olma..ben 2009 mezunuyum yaklaşık bir sendir özel bir bankada gişede çalışıorum.çalışma sartları arkdaşında bahsettiği gibiçok ağır..satışş baskısıda insanı sinir edio.bunaltıo..çıkış saatleri belli değil..hastalanıp rapor alsan arkandan bi dünya laf duyarsın vs vs sakın bankacı olma
benim bildiğim yok:)
birde şöyle bir durum var bankacı olayım die bir plan yaparsan hayallerini daraltmış olursun..emin ol cok daha iyi yerlere gelebilirsin
bende bankacı bayanlardanım ama şuan eşimin tayini doğuya çıktığı için ve benimde gıcıklık yapıp tayinimi yapmadıkları için 7 aydır çalışmıyorum bankacılık güzel aslında ama zor yanlarıda var tabii ben genel müdürlükte çalışıyordum hani şu büyük büyük plazalarama 20 gün izin yapmadan mesailer geçirdiğimi bilirim yoğun bir sektör ayrıca şuan iyi pozisyonda olabilmen için spk lisansıda alman gerekiyor artık istiyor bankalar bende hazır evdeyken almayı planlıyorum şimdiden sende başlayabilirsin öyle bir kerede verilecek bir sınav değil spk ileri düzeyden giriyorum ben 8 ders var ilk sınavda 4 ikinci sınavda 4 ders vermeyi planlıyorum derslerinden vaktin kalırsa bence şimdiden o belgeyi al seninle mezun olanlardan bir adım önce başlarsın...
sanırım başka şeyler düşünmeye başlasam iyi olacak
bunun için de KPSS oda şans işi ya
bence bankacılığı düşünebilirsin ben tekrar doğu görevi bitince eşimin dönmeyi düşüyorum gişede daha zordur ama kendini geliştirirsen gişeden değil başka birimlerden başlarsın hatta bankalara bağlı sigorta şirketleri var onlardada kariyerini geliştirebilirsin kpss daha zor görüyorsun sınavlarda kopyalar torpiller falan filan ama şiddetle tavsiyem spk ileri düzey lisansı veya aktüeryar sınavlarına girebilirsin ama zor sınavlar bunlar özellikle aktüerya ama ben spk lisansını aldıktan sonra düşüyorum aktüeryalığı hatta müfettişlik sınavlarına girebilirsin onu bankalar düzenliyo iyi derecede ingilizce bilmen lazım ama
amma sınav yazmışım bu ara sınavla kafayı bozdum o yüzden
evet bende bugün spk ya baktım ama pek bir şey anladığım söylenemez.senin bilgin var mı?
ya bir de evlenmeyi düşündüğüm kişi memur olduğu için bir de tayin meselesi sıkıntı olcak sanırım.özel bankalar da yapmıyorlar değil mi?
çok soru sordum kusura bakma
ya seni çok iyi anlıyorum bende sınavla kafayı bozdum halbuki daha 3. sınıfım ama hemencik mesleğimi elime alıp kendi paramı harcamak istiyorum
offf ingilizcem intermediate seviyesinde sanırım ama geliştiremiyorum kendi kendime kursa gitcekte imkanım yok henüz spk da istiyorlar mı ingilizce bide bu spk nedir ya ne işe yarıyorda bu bankalar bu kadar istiyor
evet canım ya inşallah evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim asker olduğu için tayini baya bir çıkıyor okulumu bekliyoruz işte
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
niye bilmiyorum ama çok seviyorum bankacılığı
bankacıların giyinişleri düzgün ve ikna edici konuşmaları falan çok hoşuma gidiyor annemde çok istiyor
öyle işte
benimde eşim polis ama iki ablamın eşide asker zor tayincinin işi bence bankacı ol sen ayrı bir havası var bende seviyorum mesleğimi geri dönmek istiyorum biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?