Bankacı Eşleri

ben bankacı eşiyim.:)eşimde hemşire eşi..ben onun işinin daha rahat olduğunu söylüyorum o ise senin işin rahat diyor..sabahtan akşama kadar masa başında oturup eve gelince çok yoruldum diyolar..sanki benim gibi ambulans tepesinde 24 saat çalışıyor..:)

benim eşimde bankacı ben evhanımıyım.aynen akşama kadar masa başında çay kahve içiyor çok yoruluyormuş garibim herhalde çay kahve içmekten:)))

bende bankacı eşiyim
benimki akşama kadar pc başında ama maalesef geyik yapamıyor çok yoğunlar
zaten 8-9 dan öncede gelemiyor
hele yılbaşında gece 12lere kadra çalışıyorlar
zaten eğitimleride cabası 2-3 ayda bir hooop şehir dışına
artık bende takılıyorum peşine hafta sonuna denk gelirse
bende çalışıyorm

bende bankacı eşiyim akşama kadar oturuyorlar sıcakta... klima çarpıyor sonra ayyy vayyy kapris kapris... ben okulda okadar çok yoruluyorumkii...

bende yakında bankacı eşi olucam hihoyyyt...bazen zorlukları olsada imkanları çok güsel bence..

ben de bankacı eşiyim..ben de gıda mühendisiyim ama malesef adamakıllı bi iş bulamadım.bizim sektör çok kötü..:sm_confused benneyaptımki

merhaba ben de bankacı eşiyim;
ne yazık ki benim eşim de yoğun çalışıp 8-9 da ancak eve gelebilenlerden.
Onu görünce kendimi hiç çalışmamış gibi hissediyorum :teytey:

evet şubeler yogun oluyor geç çıkıyorlar benimde eşim şubedeyken geç geliyordu.genel müdürlüge geçti daha rahat 6 da servise biniyor..

bende bankacı eşiyim , eşimde öyle kaydirigubbakcemile3
valla kızlar bi okudumda, akşama kadar pc başında oturuyorlar, yorulduk diyorlar falan demişsinizde içinde olmayan bilemez. eskiden bende öyle derdim kaydirigubbakcemile3 ama bende bankada çalışmaya başladıktan sonra gördümkü dışı seni içi beni yakar derler ya aynen öyleymiş :dilcikar:

tatlım şubeler yogun ve zor ama genel müdürlükler daha rahat onedenle eşim için akşama kadar pc. başında dedim hesap kitap yapmıyor..

genel müdürlükteyse daha rahattır
hemde ohhh 6 da servise biniyomuş, biz 7 de çıkarsak erken çıktık bugün diyoruz :roflol:
bayanlara göre bi meslek diil yaf, ah aptal kafam ah :mymeka:

bende bankacı eşiyim .. kendimde bankacıyım zaten:)

sb aman aman:) he zaman genel müdürlük rahattır :)

öyle rahat iş demeyin hanımlar :umursamaz: biz ikimizde bankacıyız öyle sandığınız gibi masa başı çay kahve değil olay, gerçekten çok stresli kafamçokkarıştı

öyle rahat iş demeyin hanımlar :umursamaz: biz ikimizde bankacıyız öyle sandığınız gibi masa başı çay kahve değil olay, gerçekten çok stresli kafamçokkarıştı

katılıyorum sana derin benim eşimde bankada calışıyor ve zavallı iki yıl veznede calıştı şubede tek olarak cok zor gercekten şimdi allah şükür şu vezneden kurtuldu bari dogru dürüst maaş verseler oda yok............

valla bankada calışanlara allah sabır versin ne diim daha

Bende Bankacı Nişanlısıyım.
Ve Her akşam 8de evde oluyor malesef kafayı yiyicem kavga ediyoruz.
yeter artık diye 2 hafta oldu kendi kendimi yiyorum. çıldırıyorum yardım!!!

BEnimde babam 2 yıl evvel emekli oldu.
Çok zor gerçekten.Hiç bir zaman erkenden gelemezdi eve.
ızin istese alamazdı.Sadece yaz izinleri serbest o da en fazla 15 günle sınırlıydı.
Ay sonu ve yılbaşlarını saymıyorum ayrı bir felaket.
Yanına uğrayıp bir derimi anlatacam ama müşteriden fırsat kalmıyordu ki

Kalp hastalıkları risk grubunda bu meslek maalesef
Ayrıca cinsel dürtüleride azalttığını biliyorum yapılan araştırmalar neticesinde.

Allah bankacıların önce kendilerine sonra ailelerine bol sabır versin.

Hatırlıyorumda şöyle bir içten bir kahkaha bile atamazdık.
Sürekli kafa dinçliği arayan bir babamız vardı çünkü.
Sürekli stresliydik onla beraber (
Emekli oldu evimizin huzuru geldi şükür :)
Darısı tüm bankacı arkadaşlara olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…