- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Eft ödeme emri alınır, banka dekont verir ama Pazartesi adamın hesabında para olursa size ödeme yapılır. Hesap bakiyesi yetersizse ödemeniz gelmez. Ayrıca eft emrinin iptali de mümkün, siz bugün kargoya verirsinlz adam bu akşam ya da yarın bekleyen emirler altında iptal yapabilir. Para gelmeden yollamayın telefonu.
Bankacı değilim ama banka işlemlerinden anlarım, tavsiyem göndermeneniz.
Eft ödeme emri alınır, banka dekont verir ama Pazartesi adamın hesabında para olursa size ödeme yapılır. Hesap bakiyesi yetersizse ödemeniz gelmez. Ayrıca eft emrinin iptali de mümkün, siz bugün kargoya verirsinlz adam bu akşam ya da yarın bekleyen emirler altında iptal yapabilir. Para gelmeden yollamayın telefonu.
Bankacı değilim ama banka işlemlerinden anlarım, tavsiyem göndermeneniz.
Teşekkür ederim arkadasım.
Bizde araştırdık iptal edilebileceğini okudum ama adama bunu söyleyip para gelmeden göndermek istemediğimizi söyledik adam iptal edilmez öyle bişey Yok diyor .
Birde ne dolandırıcılık işlemleri oluyor açıkcası korkuyorum şimdi göndermiyim diyorsunuz yani aklın yolu bir .
Yakın zamanda oldu buna benzer bir dolandırıcılik,tvde izlemiştim ,yine telefondu satılan.Teşekkür ederim arkadasım.
Bizde araştırdık iptal edilebileceğini okudum ama adama bunu söyleyip para gelmeden göndermek istemediğimizi söyledik adam iptal edilmez öyle bişey Yok diyor .
Birde ne dolandırıcılık işlemleri oluyor açıkcası korkuyorum şimdi göndermiyim diyorsunuz yani aklın yolu bir .
aynı şehirdemisiniz, bugun gönderseniz hemen eline ulaşırmıki?Teşekkür ederim arkadasım.
bugün cumartesi değilmiZaten bugün pazar, aynı şehirdemisiniz, bugun gönderseniz hemen eline ulaşırmıki?
Haklısınız ya içime kurt düşeceğine göndermem zaten hiç pazarlıksız gecenin bi yarısı almak istedi içimize ordan kurt düştü sonrasında böyle seyler eşime diycem 100 lira az miktar olsun daha güvenilir yolla gönderelim .Göndermeyin elbette olur mu hiç öyle şey. Eft emrinin iptali mümkün ayrıca hesabında para da olmayabilir. Gider valla gül gibi telefon, çatlamasın adam da.
3 saatlik uzakta şehri otobüse verilecek eğer gönderirsek.aynı şehirdemisiniz, bugun gönderseniz hemen eline ulaşırmıki?
Düzelttim canım yabugün cumartesi değilmi
Öyle yapıcaz ya bu devirde güven olmaz hiçbirşeyeevet iptal edebilir para hesabınıza geçmeden..
hesapta parayı görmeden göndermeyin sakın telefonu..
Öyle yapıcaz ya bu devirde güven olmaz hiçbirşeye
Düzelttim canım ya
Şehitler alt üst etti beni yine..Biyandan izliyorumda..
Haklısınız ya içime kurt düşeceğine göndermem zaten hiç pazarlıksız gecenin bi yarısı almak istedi içimize ordan kurt düştü sonrasında böyle seyler eşime diycem 100 lira az miktar olsun daha güvenilir yolla gönderelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?